- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz RoyalFlush #5450 üzenetére
Az a szép, az a szép, kinek Belkin
Hát sztem nemsoká új router után fognak nézni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
adalbert1
veterán
válasz RoyalFlush #5446 üzenetére
Ilyen már nekem is volt... Volt barátnőmék mondták hogy majd ha vesznek gépet segítsek nekik. Mondom oké, persze, összeírunk valamit, össze is rakom és telepítem is.
Erre vettek valami szutykot a Corában, ami olcsóbban is kijött volna (persze minőségi alkatrészekkel), vagy jobbat is kaphattak volna annyiért. A hab a tortán az volt, hogy a konfigban lévő S3 Savage4-hez cd-n adott driver nem volt jó, külön kellett otthon leszenvednem modemes nettel egy újabb drivert (hát igen nem ma volt).Str8 sk8r : na ez is szívás kategória, főleg hogy neki kell a cucc nem is neked...
Amúgy Aliz nem jelentkezett tegnap, lehet hogy elkerültük egymást, mert csak 2-kor értem haza. Ma ugye jönni fog?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
Hát...
Azt mondja majd csak adalbert után, mert én most megtöltöm mint a kolbászt
Adalbert mire hozzád ér, lehet fáradt lesz kicsitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
Bub0rek
tag
Szép estét mindenkinek!
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
|*HayHa*|
aktív tag
Sziasztok.
Egy pár kép a hétvégéről. (fele fotoshop, fele google. Ne hidjetek nekem.)
#### I <3 Deutschland ####
-
Bub0rek
tag
Van itt még valaki, egyáltalán?
-
pohár
félisten
válasz Bub0rek #5464 üzenetére
Vodka, de nem kell nagybetűvel írni mert sokféle vodka van, és ez nem márkanév
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
RoyalFlush
őstag
válasz adalbert1 #5453 üzenetére
Azt kérdezte: Szerdáig be tudom e üzemelni, mert a vásárlástól számított első 3 napban netezni akarnak, hogy jó e .. Igazából már ma szerettek volna .. Mondtam neki, úgy terveztem hétfőn megrendelik azt a típust amit ajánlottam, péntekre megérkezik, hétvégén kiépítem a hálózatot, beüzemelem az eszközt. Korábban nem érek rá.
Mert azt hitte, a lánya is meg tudja csinálni, ezért vettek gyorsan egyet a MM-ban. Aztán rájöttek, hogy ez nem annyiból áll, hogy a gép mellé teszik és már van is net ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
tomyoy
senior tag
régi nagy kedvencünk volt a wiszki bomba....na az kegyetlen finom, és nem hánysz be az energiaital miatt, volt 1 időszak mikor csak azt ittuk...ez 2 havi termés
nyiknyiknyiknyik
-
Bub0rek
tag
Sziasztok szép fiuk!
-
pohár
félisten
válasz Bub0rek #5473 üzenetére
Szeva Bubesz
Tom... mióta élek, azóta rühellem a wiskey-t... nem tudom hogy lehet meginni, akkora szar íze van hogy hányok
-
adalbert1
veterán
válasz RoyalFlush #5467 üzenetére
Akkor már úgy álltak hozzá hogy biztos sz*rt vettek?
Mondjuk Belkin termékkel még nem találkoztam, de eddig akármelyik topicba belenéztem kb. mindenhol a nem ajánlott kategória volt, abban az árkategóriában vannak sokkal jobb vételek is.
Szerintem még laikusként is meg tudnák oldani kb. fél óra telefonos b*szakodás után.
Mondjuk azt nem értettem soha hogy minek kéri ki valaki egy jóval tapasztaltabb és hozzáértőbb ember véleményét, ha utána úgyis megy a saját feje után, általában homlokegyenest másik irányba.Hello mindenki!
Ahhh, már csak 74 óra a módszertan szigorlatig... Még jó hogy kv (és tej hozzá) van itthon vagy egy hónapra elegendő.
[ Szerkesztve ]
-
Bub0rek
tag
A kis alkeszek.
-
Bub0rek
tag
Na én léptem. Sziasztok.
-
RoyalFlush
őstag
válasz adalbert1 #5476 üzenetére
Nem. Nem ismerik a márkákat, típusokat. Levettek egyet a polcról, amiről ár alapján pénztárcájukhoz mérten azt hitték jó lehet (8.000 Ft körül volt). Állítólag az eladó azt mondta nekik, hogy ehhez nem kell semmi. Letették otthon a gép mellé, és csodálkoztak, hogy nincs net. Majd felhívtak, hogy hova tegyék, hogy jó legyen ..
Vezeték nélküli hálózathoz nincs wirelesses hálókártyájuk, vezetékeshez pedig UTP kábelük
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
tomyoy
senior tag
hopszi, ma 1 körül elment az adás tvbe....na mondom sebaj, netezek addig, hopp net sincs, biztos karbantartás van, (kábelnet) ...kimegyek mondom anyumnak nincs tv se net kérdi: befizetted a csekkeket? milyen csekkeket? hát a múlthavit meg az e havit!! hát modnom én nem is tudtam róla h nálam vannak pedig én odaadtam már rég
no comment
viszont most visszajött a net, de tv nincs remélem télleg csak karbantartás van, megyek megkeresem a csekkeket váááá rendesen rosszul lettem mikor nem jött be semmi
nyiknyiknyiknyik
-
adalbert1
veterán
válasz RoyalFlush #5484 üzenetére
Lehet hogy az eladó azt hitte hogy laptophoz kell, vagy csak simán látta rajtuk hogy nem értenek hozzá és átverte őket. Mondjuk gondolom ők se igazán tudták felvázolni hogy mijük van és mijük nincs hozzá.
Ez a letették a gép mellé nagyon lol.
Egy utp kábelt szvsz olcsóbban megúsznak... -
Str8 sk8r
őstag
válasz |*HayHa*| #5492 üzenetére
...ne görcsölj annyit...légy lazábbb...légy önmagad...ha valakinek nem tetszik, hogy hány éves vagy, "tegyél rá" magasról...engem se nagyon érdekel ki mit gondol rólam,és a munkámról(telepőr), és még nem is piszkált senki...az inteligencia nem kór függő...láttam már hat éves gyereket is 120-as iq-val... ...ha jótanácsot kapsz valakitől,azt becsüld meg, és használd fel, ha meg valaki piszkál, ne is figyelj oda...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
-
|*HayHa*|
aktív tag
Ááá de nem tudom milyen ramokat vegyek
#### I <3 Deutschland ####
-
Str8 sk8r
őstag
válasz |*HayHa*| #5499 üzenetére
...itt az enyim topikja itt azt írják megy 1000MHz/cl4-en...itt van hozzá a cikk is... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest