- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Miről is beszélsz?
Várjál értelmezem.... amikor nincs smiley, az mit is jelent?
Segíts kérlek.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
sNORh
addikt
nem.. csak elképzelik hogy vesznek neked egy ijet
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Str8 sk8r
őstag
válasz adalbert1 #4644 üzenetére
...délelöttől megittam egy üvegcsével,ők jégereztek...délután besegített keresztanyu is... ...estére nállam is besötétedett...eléggé haloványan emlékezem... ...azthiszem az volt a baj, hogy a Napoleon 0,7L-es nem0,5.ös... ...
...Bordoi:#4643:"Arról szó sincs, szerinted hozott?"...gondoltam... ...#4651:... ...a mondatnak nincs hangulata? ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
<NewL>
addikt
valaki vadász itt ,h vadhúsokról beszéltek?
micsoda WÁREZThere's an app for that
-
<NewL>
addikt
kretén ezt halgassad
Techno Musickijazabandus?
visszaolvastam püket LOL[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
sNORh
addikt
gyíkhus..
feliz navidadAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
|*HayHa*|
aktív tag
#### I <3 Deutschland ####
-
sNORh
addikt
válasz |*HayHa*| #4660 üzenetére
Don't look any further..
valamiböl megkell élniAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
<NewL>
addikt
Nils Noa - Monkeybreak (Inkfish Remix)
te ilyen buzis zenét hallgatsz?
Szerintem Gab -ot bannolni kell! mit képzel ,h ennyit hirdet?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pohár
félisten
Kérem álljanak fel a Bíró úr tiszteletére!!
Nos akkor kezdődjön a tárgyalás...
NewL erről csak annyit, hogy félkézzel jobban mixel mint a te szerencsétlen DJ-id
És ez adja meg a buli hangulatát, nem az ha kuss van és csak a zene megy...
Ilyen egy jó DJ, ez fokozza még a hangulatot... Pofázás nélkül olyan mintha otthon mixelnél magadnak vagy zenét hallgatnál...
Ennyi...[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz |*HayHa*| #4664 üzenetére
Majd ha vége a tárgyalásnak
Ha vége sNORh és bandus tárgyalásának, akkor majd mehetsz zuhanyozni, ide érezlekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sNORh
addikt
szerintemis q sokat dumál, mint te.. mehettek a levesbe...
annak már rég végevan.. mint neked[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
pohár
félisten
Szemtelenkedsz a bíróval??
KivezettetlekMert nem tudnak
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
<NewL>
addikt
remélem a disznóölésen nem fogsz énekelni,mert lenyelsz egy sörösüveget
kerezbe (<-- tudom,h kell leirni)
tessék akkor a kedvenced csak ez mennyen[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pohár
félisten
-
sNORh
addikt
válasz Str8 sk8r #4670 üzenetére
szerencséd hogy Newl nemzaklat olyan hüjeségekkel mint engem.. nekem most jelentette be hogy lánynélkül szexelt, éshogy minden tiszta gyerek..
elég finoman fogalmaztamAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
pohár
félisten
Hogyne tudnék
Attól függ milyen mennyiségű pia van bennem
De pia nélkül is megGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sNORh
addikt
bátersz is tud..
lúlúlú vannekem egy almám.. lúlúlú nekedis van...
lúlúlú veddle a kabátod... lúlúlú csináljunkalmaszószt..
-
pohár
félisten
-
<NewL>
addikt
elég gusztustalan izlésed van pohár,az a zene egy nagy f*s
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
|*HayHa*|
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz |*HayHa*| #4682 üzenetére
Szobájába te paraszt
Hát ilyen mocsokban nem tudnék élni...
[ Szerkesztve ]
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz |*HayHa*| #4682 üzenetére
Én is ismerek olyan srácot, aki hasonló körülmények közt él. Valami sz@rságot ki is ragasztott a szoba ajtajára, melyen az állt: Csak a buta ember tesz rendet, az okos uralkodik a káosz felett. Azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
pohár
félisten
válasz RoyalFlush #4687 üzenetére
Jó kifogás a rumlira
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz RoyalFlush #4687 üzenetére
Én nem tudnék így élni.. Nem találnám meg soha semmimet.. Most meg HD-n nézem a Baljós Árnyakat
-
RoyalFlush
őstag
szerk: megettem két tányér gulyáslevest, jól esett. Lassan tiplizek aludni ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Str8 sk8r
őstag
...ugye...már én is mondtam neki...mindig a gép elött űl, és mégis 300 ezret keres...
...viszont he jól látom: "rengeteget hozat a konyhára"...innen mintha hiányozna egy "H" betű... ...vagy én értelmeztem félre? ...
...Royal: jó éjt...de azért a helyedben átnéznék az ON topikba... ...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Pópa
senior tag
Kaparom a jeget a kocsiról.... kettőkor indulok
Sofőr élet........Trust is good, control is better!
-
<NewL>
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest