- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingi
tag
válasz Str8 sk8r #5500 üzenetére
hi srácok, mizújs????
mi most szerintetek a high end notebook toshibából és IBM-ból, ha photoshopozni is szeretnék, illetve 3D animátort és hangszerkesztőket is használni a nyilvánvaló MIS rednszerek stb. és office, excel és egyek, adatbázikezelők ill ERP és pl. SAP, szóval egy jó dögös kéne... surround soundos és állat vedekártyával... van elképzelésem, de nem akaok senkit befolyásolni... egy hp-t már válsztottam, de kiderült, hogy lehet más is... ibm, toshiba (esetleg még apple izgat, csak az kicsit gázos lehet)... Nos????
előre is köszönöm a segítséget -))))
most viszont alukálnom kell, mert korán megbeszélés, utána squash Budaörsön hehe, aztán rohangálás, ráadásul páros rendszámú kocsival háááát ez van Izgi
jó éjt!!!!győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
tomyoy
senior tag
hej
cnc geprol netezek, bent vagyok melohelyen pont az en gepemen van net, zsir!
ilyenrolerinokepernyos
5504; elvileg nincs amugy haloba vannak kotve
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
Black-Ghost
csendes tag
Az komoly, de miért van egy cnc-n net?
A gödrök szabálya: ha már benne vagy egyben, hagyd abba az ásást!
-
Black-Ghost
csendes tag
Amadán dolgozol?
Hangos mint az állat, fél évig voltam ilyenen, ha ment akkor a környék nem aludt.[ Szerkesztve ]
A gödrök szabálya: ha már benne vagy egyben, hagyd abba az ásást!
-
SystemRoot
őstag
Menjél fel a honlapukra, és válaszd ki magad a konfigurációt.
Egyébként piszkosul drága, egy izmos noti. Az olcsóbb szériák konfigurációiból kizárják sokszor az erősebb vga választási lehetőségét, ezért eleve csak a sokkal drágább szériák konfigurálásánál tudsz megfelelőt választani.Én azt tudom tanácsolni hogy az összes nagy cég weboldalán nézd végig hogyan lehet konfigurálni, és keress olyat ahol az olcsóbb szériákba is lehet erős vga-t rakni.
Kezd a Dell-el, aztán HP, Toshiba, Sony, lenovo, stb. (kb így csökken a valószínűség)Olcsón tutira nem úszod meg, de így sokat spórolhatsz.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
tomyoy
senior tag
válasz Black-Ghost #5506 üzenetére
nem hangos ez....hol dolgoztal?
stancolo az annal inkabb....imi; miert is?
nyiknyiknyiknyik
-
adalbert1
veterán
Az SAP önmaga már nem egy ERP?
Arról tudok nyilatkozni hogy SAP-nak pl. nincs nagy hardware igénye (kliens oldalon persze), a cégnél ahol melóztam futott kb. minden vason (p3, p4, core2 alapú cerka).
Office-ra is bőven elég szerintem bármelyik korszerű mai gép.
A többit szoftvert nem használtam, de gondolom hangszerkesztőnél minél több ram és minél jobb processzor kell. -
Darth_Revan
veterán
Pohár!
Te ott vagy perpillanat a koliban? Ha igen akkor lehet kellene egy szívesség (Fontos lenne)[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Darth_Revan #5511 üzenetére
Itthon döglök
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
kingi
tag
válasz adalbert1 #5510 üzenetére
de az SAP az erp, azért írtam, hogy pl., de természetesen nem csak sap-ot használnak cégcsoport szinten nehogy olyan egyszerű legyen a dolog - önmagában nincs nagy hw igénye, bááár .... node az össze többivel együtt érdekes, midegy kitaláltam részben-egésznben, és még kitalálom....
köszönöm a segítséget...győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
kingi
tag
válasz SystemRoot #5507 üzenetére
köszi system- egy hp-t már bekonfiguráétam, hűűű de nem szereted az ibm-et, lenovót , volt amikor a thinpad volt a kedvencem , igaz 9-10 éve kb...., csak most a szempontok változtak, no és minden más... én a dell-t nem csípem, és mindegyiket volt szerencsém ezen brandek közül használni, sőt mac-est is, még silicon graphics-ot is.... brandet veszünk, nem rakhatom össze, csak konfigurálhatom erős keretek között... na igen a sony, az nem valószínű most, erre a célra,, köszönöm a segítséget.... -
győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
Bub0rek
tag
Szép estét, mindenkinek! Megjöttem.Hiányoztam?
[ Szerkesztve ]
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
Bub0rek
tag
Valaki segisen rajtunk. A barátnémnak szeretnék egy 25és 30 év közöti pasit beszerezni.
tom: Csak vicceltem, aki nem érti a viccet, azt sajnálom. Félek vele kettesben
[ Szerkesztve ]
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
tomyoy
senior tag
udv
helyzet?
toltam a gepre egy kis diszkositet[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
-
|*HayHa*|
aktív tag
Jó estét mindenkinek!
#### I <3 Deutschland ####
-
<NewL>
addikt
üdv emberek
a gépem ismét megadta magát,gőzöm sincs mi van vele...
Eladtam az e71et elég jó árban (jan 15-én garancia lejárt volna )Daemon09 : megvan még a sok sim?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
tomyoy
senior tag
szep estet!
mijez a punya?
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz Daemon09 #5547 üzenetére
Akkor tök mindegy...ha sz@rakszik a notim, akkor támadok
Eddig semmi baja...kopp-koppmod...igen azok még IBM-ek voltak.
Az tudom, hogy IBM már nem gyárt notit, hanem átvette a lenovo. A megbízhatóság megmaradt.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
tomyoy
senior tag
válasz buherka #5544 üzenetére
vigyazz nehogy felebredjen
uj szerelmem
egyre kozelebb alok hozza, majusban elakarom hozni, vagy valami hasonlotnyiknyiknyiknyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest