- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Remélem összejön a verda...neked is kijár egy normális verda
erre a 2 naposra én is beneveznék(#5554) Daemon09...csak akkor veszek ThinkPad-ot, ha eladom a mostanit (3000 N200).
Azért egy TihinkPad az ThinkPad[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
buherka
addikt
válasz Daemon09 #5559 üzenetére
2 naposra sokan beneveznének...csak marha nehéz ezt összehozni...én már tudom ezt sajnos
mikori a ThinkPad?....gondolom, nem mai darab.
ebay-en jó kis alaplapokat lehet kapni TP. notikhoz...és nem is drágánOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
Habiblihabibli
Van itt még valaki?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Hogy a rákba ne mennék
Főleg ha visznekHol lenne amúgy??
Remélem lesz a közelben vmi olyan bolt ahol kapható absintheGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomyoy
senior tag
majd az idovel eldol..
a szallitast meg majd megoldjuk....buher; 4 utem 30 le szepet lehet vele esni, de bizti nem olyan veszelyes mint a tied....
ka hogy nemvoltal istenit buliztunk, jaja 3 muszak, csak varnom kell az anyagot, 5 percenkent jon 1 hajlitani valo....szal el netezgetek itt a 40misis masinan[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz buherka #5571 üzenetére
Kár...
És hol lenne ez az ominózus tali?
Meg kiket szeretnénk látni??Azért sok idegen nem kellene
Vmikor nyáron jó lenne, csak ne víz mellett, sok a szúnyogJó éjt Kingus!! Blökkencske alszik már??
Tom, feküdj be a gépbe, és játszatok olyat hogy ki tudsz-e jönni alóla mielőtt a munkatársaid préselnének vele
Mindjárt gyorsabban telik az idő[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomyoy
senior tag
-
buherka
addikt
30 paci az nem kevés egy ilyen kis masinába
Gondolom, hogy jót buliztatok...Kavics amikor felhívott, akkor igencsak megvolt a háttérzaj
(#5573) kingi ...cső Kingi...már most jégpálya van
Jó pihit[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Igen...valamikor jó időben kéne összejönni a bandának, mert úgy lenne az igazi
Nekem tök mindegy hol lenne...lényeg, hogy együtt lenne a csapatAzt még, hogy ki jönne az hosszú-hosszú szervezés kérdése
-
buherka
addikt
válasz Str8 sk8r #5577 üzenetére
Semmi baj...gondoltam, hogy most szívsz a jég miatt. Főleg, hogy mászkálnod kell.
Örülök, hogy tetszik a bill+egér, én is meg vagyok ezzel a Lidl cuccal elégedve. Ezt valahogy egész jól eltalálták
ha lesz tali, akkor neked mindenképp jönnöd kell!
(#5579) pohár ...nem is hallottam sokat abból amit Kavics mondott
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz buherka #5581 üzenetére
Hát igen, volt vagy 120dB hangerő minimum
Hát ha megyünk, akkor már úgy kellene hogy:
-Te
-Kavics
-NewL
-Tom
-sNORh
-Imruska ( ) meg Bubcsi
-na meg én
-Kingi BlökkencskévelHa valakit kihagytam, bocsi
És erre még jön a többi aki akar
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Nah léptem aludni, jó éjt srácok!!
Aki még dolgozik annak jó melót, aki meg csak fekszik az ágyban és notiról netezik, az feküdjön az asszonykájára
-
buherka
addikt
Én is dobom a szundit srácok...jók legyetek
-
r-chee
őstag
Uhh skacok, faxa egy éjszakás műszakom volt (forgácsoló üzem). Elérte a cégünket valami ebből a válságból, mert munka az ma délutánra már nuku lesz . Megmunkáló központosként éjjel köszörülnöm kellett más munka híján, és még be is kellett osztanom szépen, hogy délelőttösöknek is legyen vmi. vagyunk 50-en a cégnél, és úgy néz ki az egész csarnok, mintha kisöpörték volna. Lehet, hogy ma éjszakára már meló helyett szabi lesz, holnaptól meg mindenkinek fizetetlen . Nem tudnak főnökök sem semmit. Hova tart ez az ország, én nem tudom...
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
<NewL>
addikt
üdv nép
a gépemen összeakadt az avast és a nod32
plusz ki lett cserélve egy venti
kifújtam kompresszorral,mostmár megint hasítelment az e71,láttam egy jó árban omniát,tegnap rakta fel a gyerek a hirdetést,még tegnap este beszéltem vele,meg ma reggel telefonon,de hiába fizetnék egy ezressel többet érte,még akkor se szivesen postázza
manóka (mobilnepper) le is csapott rá
sztem az övé lesz,ő meg 5-6 ezerrel többért fogja adni...There's an app for that
-
pohár
félisten
Futárral nem tudja leküldeni??
Egyébként dehülye vagy hogy 2 vírusírtó van a gépeden
Miért adtad el az E71-et? Nem ő volt a nagy szerelmed??GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
|*HayHa*|
aktív tag
Gyó estét.
#### I <3 Deutschland ####
-
pohár
félisten
Az szép
És mit akarsz venni helyette??
Esetleg egy Pixon-t?Csövi Hayha
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest