- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Hali, van egy 3 éves razer naga 2014-em, és a görgő fölötti 2 gomb közül az amelyiket használom, kezd meghalni. A kérdés az hogy ha kicserélem a két kapcsolót (átforrasztom), akkor elvileg minden okés lenne? Vagy ez nem ilyen egyszerű? Egyformának tűnik a két kapcsoló, legalábbis külsőre.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
dobragab
addikt
válasz jaffa 2843 #2956 üzenetére
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
-
goodboy007
senior tag
Sziasztok, létezik valami módszer, amivel ki lehetne deríteni, hogy a Logitech G500-ban milyen méretű (vagy nem is tudom mivel szokták jellemezni a rugókat, ellenállás talán?) rugók találhatók a görgő alatt, ugyanis szétszereléskor mind a kettőt sikerült elpattintani az asztalról. Órásnál próbáltam érdeklődni, de egyrészt elhajtott, másrészt mondta, hogy rengeteg féle méret van, úgyhogy jó lenne valami pontosabbat tudni, neten viszont 0 infót találtam erről.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Adott egy Logi M310-es egér, és az mitől lehet hogy nem olyan jól érzékel már mint régen? Mármint a mozgási sebessége csökkent... Azt hittem valami beállítás probléma, de nem. A cégnél is ilyet használok, és az sokkal jobb ilyen szempontból, ezzel se volt gond csak pár hete gyengült el. Szétszedtem, kitisztítottam, de semmi javulás...
Ötlet?
-
Lajbymester
tag
válasz goodboy007 #2960 üzenetére
Ezt az egyet találtam: [link]
Adatokat nem találtam a rugókról, valószínűleg egyedileg készültek ezekhez az egerekhez.
De ha elpattantak, akkor ott vannak a szobában, nem? Próbáld mágnessel megkeresni a szőnyegen/padlón
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz goodboy007 #2960 üzenetére
Vegyél egy új görgőt ebayről, kompletten az egészet árulják. Nem egy ökör összeg.
-
goodboy007
senior tag
válasz MaTpr0F #2963 üzenetére
Ahhoz nem adják sajnos, amennyire én látom, mivel csak a görgő szerkezetét árulják, a rugó meg ugye az "alatt" van gyárilag.
(#2962) Lajbymester: Köszi a linket! A probléma, hogy melóhelyen történt az eset tavaly júliusban és próbáltam megtalálni akár az egyiket, sikertelenül. Mivel ott is szőnyeg van, már régen összeporszívózták a takarítók. Csak azóta nem igen volt időm játszani, ezért nem foglalkoztatott, jó volt a gagyi egér, viszont most lett időm, ezért csak most járok utána.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Vettem használtan egy asus strix claw-t. Az egérnek annyi baja van, hogy néha megakad. Nem kábel törés, mert azt jelezné a win. hang. Kb olyan, mintha koszos lenne. Ha megakad (főleg oldal irányban szokott lenni) az ember mozgat még rajta valamerre, vissza és akkor tovább ugrik. Egérpadot nem használok, eddig nem kellett (előző egerem egy trust gtx25). Tettem az egér alá egy fehér lapot, de így is csinálja (anno voltak gagyi reklám egérpadjaink, nem találom, lehet a kukában végezték).
Csak hardveres módban használom, próbáltam már a reset-et is (bal-, jobb klikk, snipergomb lenyomva).
Elvileg lehet rá garancia is, de nekem nincs semmilyen papírom, az egér alján a sorozatszáma van. Szétszedni azért nem akartam, hogy hátha lehet még garanciába, illetve a csúszó talpakat nem tudnám jól/szépen visszatenni (nyilván az alatt vannak a csavarok)
Mi az ötletetek?Nem vagyok hardcore gamer, de nem vetem meg a cs1.6-ot
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
dobragab
addikt
válasz ArthurShelby #2967 üzenetére
Szoftverében a LOD-ot állítsd 9/10-re.
-
ArthurShelby
addikt
Van egy másik egerem is, egy trust gtx25 (ajándékba kaptam, nem egy nagy was ist das, de megszoktam). A görgője eltörött. Ragasztani ha jól emlékszem mikor szétszedtem, kb lehetetlen, mert olyan kis részt kéne visszatenni. Mondjuk ahhoz ebay-en is kéne venni csúszós talpakat, mert a régieket nem tudom h tudnám visszatenni. Tudok ehhez venni esetleg ilyen görgő részt?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
dobragab
addikt
válasz ArthurShelby #2969 üzenetére
Jellemzően Razerekbe lehet kapni görgőt ebayen, ha azok közül bármelyik jó bele, akkor igen.
-
wortkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Razer Deathadder Elit-et,és olyan problémám van vele,hogy a dpi összevissza ugrál. Direkt be van állítva 400-ra a dpi,de néha vagy nagyon lassú,vagy nagyon gyors az egér. Esetleg előfordult már valakinél ilyen probléma?
üdv
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Helló,
Egy olyan gondom van az egérrel hogy gyorsabb mozgatásnál nem követi a mutató az egeret. Megakad. Viszont ha lasabban mozgatom, akkor nincs ilyen jelenség. Próbáltam DPI-t állítani, minden ilyesmit, még egérpadot is cseréltem emiatt... de akkor az egérrel lesz a gond.
MSI Interceptor DS 100."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
TeebyKay
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #2972 üzenetére
Valószínűleg elérted a maximális sebességet amit a szenzor még le tud követni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #2974 üzenetére
lehet hogy eddig nem tűnt fel. de elég egyszerűen le tudod tesztelni. egymás után egyre gyorsabbakat rántasz az egéren, ha egy bizonyos sebesség felett konzisztensen kiakad, akkor bizony elérted a szenzor teljesítőképességének határait.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz FireKeeper #2975 üzenetére
Ez teljesen egyszerű. Eddig tudtam vele játszani, mostmár nem. És ugyanúgy játszok, ugyanolyan beállíátsokkal. Emberi határokon belül rántva az egérrel. Egy gyorsabb megfordulást nem érzékel már.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Solymi81
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #2976 üzenetére
Annyit még javaslok, hogy nézd meg az eszközkezelőben miként van feltelepítve az egér ill. a HID-szabvány és az USB hidak.
Nekem is csinált most hasonlót az enyém, de az USB 3.0 driver frissítése miatt.
Elszállt a HID-kapcsolat és csak PS/2 drivert telepített fel hozzá, úgy, hogy a görgetés nem működött és a sebességet se tudta lekövetni rendesen, hiába volt minden ok az egér driverjével és beállításaival.Egy USB 3.0 driver újratelepítés nekem megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Corsair M65-be milyen encoder van?
-
TIT
veterán
válasz dobragab #2979 üzenetére
Köszi.
Emberke kérdezte aki elvileg talán megcsinálná,de mondta,hogy a tipust nem tudja,de ha elvinném és szétszedné csak megtudná mondani.
Azért az szép,hogy 20ropis egér 3,5 évet bír,havernak a felét és lehet kidobni.
Tényleg nem érdemes drágát venni,elég a tuskó gazdaságos.
Ez a számtech tiszta ráfizetés -
Vanir
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #2976 üzenetére
Automatikus / manualis firmware update nem tortent veletlenul? Egy-egy ujabb firmware kepes eltoszni a PCS-t, nem egy peldat lattam mar ra.
Esetleg probald meg kifujni a szenzor lencset, hatha valami szosz miatt csinalja. -
ArthurShelby
addikt
válasz dobragab #2968 üzenetére
További problémám (ezt eddig kifelejtettem), hogy nyikorog a görgő, ha lefelé használom.
Eddig az előző tanács jónak tűnik, de még nem volt időm huzamosabb ideig kipróbálnom/játsznaom, de első blikkre jó megoldás.
-
MaTpr0F
senior tag
Az is szép, hogy ennyit kérnek érte és még kínai omronra vagy huano-ra se futotta tőlük.
(#2982) legelek
Nyikorogni szerintem a görgő encoder nyikorog, ha valami elektromos cuccokhoz való kencével megkened elmúlik. Razerek görgője is szokta csinálni, nekem idáig segített.[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
Sziasztok
Logitech G303 egeremben a bal klikk duplakattol már majdnem mindig. Érdekelne hogy valaki szedett e már szét ilyen egeret és hogy a hwaprós japán kapcsoló jó e bele.
Szerk:
Még garis az egér, de hónapokra nem akarom elküldeni gariba. Egyik haverom most küldte vissza a G302-esét és csak a bal klikket cserélték ki benne ~3 hét alatt. Így most nem egyforma a két klikk.Köszi!
Üdv,
Dave[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ThePoweR #2984 üzenetére
igen, jó bele.
ami a garit illeti, ha biztos vagy a dolgodban, akkor én nem izgulnék miatta. általában amik el szoktak romlani az egérben (kapcsoló, kábel, enkóder) viszonylag egyszerűen javíthatók/cserélhetők, az nagyon ritkán szokott előfordulni hogy a szenzor vagy az elektronika valamelyik része adja fel - persze nagyon ritkán az is megesik, de nem jellemző.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ThePoweR
senior tag
válasz FireKeeper #2985 üzenetére
Köszi!
De gyorsak vagytok.
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Megint behülyült a G700s-sem vagy a vezérlőszoftvere. Már egyszer produkált ilyet, akkor sem tudtam mi okozta, ahogy azt sem mitől hagyta abba. A jelenség, hogy használat közben mintha le- és visszacsatlakozna, így időszakosan ki-kiesek a használatból, ami elég idegesítő. Most cseréltem házat, nem tudom ez okozhat-e ilyet, mert eddig is az előlapi aljzatban volt, meg most is ott van. Most kíváncsiságból átdugtam az USB 3.0-ba, de ugyanúgy csinálja.
Esetleg vmi ötlet?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
dobragab
addikt
válasz fi:zi'k #2992 üzenetére
Igen, házcsere okozhat ilyet, pl. rosszabbul árnyékolja le az elektromos zajokat. Lásd összefoglaló.
USB 2.0 hosszabbító kábellel próbáld meg messzebb vinni a vevőt a géptől.
(#2991) TIT
Abban a méretben nem találtam még sehol, ezért nálam sincs.
-
MaTpr0F
senior tag
Rafkós a Logi, OCN-en találtam:
[link]G403-ban van két pöcök ami a szétszerelésnél letörik.
-
MaTpr0F
senior tag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Valaki a #2981 esre?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra teljesen hatástalan lett a DB3G szoftvere. Be volt állítva ahogy én szeretem és egy gépindítást követően olyan mintha nem is lenne, bárhogy húzom a csuszkát nem érzékel semmit és most így eléggé kényelmetlen használnom az egeret. (Win 10+usb hack). Mi lehet a baj?Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest