Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • electrician

    tag

    Pár napja itt az oldalon kérdeztem, mit lehetne csinálni egy helyzettel amibe keveredtem és jól megoldódott, leírom a tapasztalatot.
    Most kezdtem az ebay-t, a fiam telójának betört az érintője, kellett egy. Rendeltem egyet kínából meg is jött, de nem működött. Már későn a rendelés elküldése után néztem bele az eladó értékelésébe, kívülről csak azt láttam, hogy 40ezer felett van. A részletesben láttam, hogy majdnem minden napra jut egy negatív neki és nagy része -a szövegesben látszott- pont az érintő képernyő miatt van, valamint meg nem kapott és vissza nem fizetett dolgokból.
    Ezek ismeretében mikor beépítés után nem volt jó a telóban az érintőképernyő rögtön negatívot adtam, gondoltam nem érdemes szórakozni vele. Case-t sem indítottam, gondoltam veszik a pénz. Az alkatrészról annyit, hogy csodálkoztam volna ha működik, mert az eredetihez képest töredéke volt az alkatrészek száma a flexifólián. Bár lehet hogy fejlődött a technika.
    Aztán jelentkezett az eladó, hogy miért adtam negatívot, változtassam meg, visszautalják a pénzt. Ebben nem igazán hittem. Azt sem tudtam, hogy lehet értékelést változtatni itt a topicban segített egy kolléga amiben leírta, hogy az eladó tudja kérni. Ezt viszont meg kellett értetni az eladóval, hogy kérje ő, mert pár napig úgy nézett ki mintha egy géppel leveleznék. Ugyanazok az üzenetek jöttek.
    Aztán tegnapelőtt megjött a kérelme az értékelés megváltoztatására, tegnap este megkapta a pozitívját az 5 csillaggal. Az értékelés szöveges részében leírtam, hogy rossz a cucc, de megoldja. Ma reggel pedig írta, hogy visszautalt és meg is jött a pénz.
    Kellemes meglepetés volt, ilyen is van.

Új hozzászólás Aktív témák