Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsana

    senior tag

    Na meg van, miért nem látszik minden oldalon a hirdetésem:

    Ahhoz, hogy az eBay Nemzetközi Piactéren (köztük a magyar oldalon) is látható legyen a terméke, az alábbi elvárásoknak kell megfelelnie:

    1. Legalább 10 visszajelzési ponttal kell rendelkezzen, amit elsősorban vásárlással (akár 1 dollár értékben) vagy azon az oldalon való eladással, ahol listázza termékeit érheti el.

    2. Leellenőrzött (megerősített) PayPal fiókkal kell rendelkeznie.

    3. Termékét úgy kell listáznia, hogy az világszerte szállítható legyen.

    4. PayPalt, mint fizetési eszközt meg kell adnia a vevő részére.

    5. Kizárólag villámáron kell listáznia a terméket, tehát ahhoz, hogy a magyar vevők is lássák a termékeit a magyar oldalon, nem listázhat aukció formátumban, csak villámáron.

    Irányelveink további részleteiért másolja be ezt a hivatkozást egy új böngészőablakba:

    http://pages.ebay.co.uk/help/sell/international-site.html

    Amennyiben Ön minden feltételnek eleget tesz, listázhatja termékeit egy, az eladást támogató eBay honlapon, mint például a www.ebay.com. Most leírom, hogy listázhatja termékeit, úgy, hogy minden oldalon is megjelenjenek.

    Lépjen be a fiókjába a www.ebay.com-on és kattintson a ”Sell” (Eladás) hivatkozásra, amely a lap jobb felső sarkában van. Kattintson a “Start Selling” (Eladás kezdete) hivatkozásra. Itt kattintson a “Browse cathegory” (Tallózzás a kategóriák között) hivatkozásra vagy pedig a keresőbe írja be a termék kulcsszavát, az eBay ilyenkor kategóriákat javasol, ezek közül válasszon ki egy kategóriát. Töltse ki értelemszerűen az eladási formulárt.

    Ha nemzetközi szállítást nyújt, akkor kattintson a "Give buyers shipping details" hivatkozásra (adjon vásárlóknak szállítással kapcsolatos részleteket), majd kattintson az ”Add or remove options” hivatkozásra (opció hozzáadása illetve eltávolítása).

    Válassza ki az “International shipping” (Nemzetközi szállítás) hivatkozás után a “Show international services and options” (Mutasd a nemzetközi szolgáltatásokat és lehetőségeket) hivatkozást. Itt kiválaszthatja, melyik országokba szeretne szállíttatni és melyekbe nem, illletve, megadja a szállítási költségek értékét. A PayPalt úgy tudja felajánlani, mint fizetési mód, hogy azt listázásnál kiválasztja.

    Ennek részleteiért másolja be ezt a hivatkozást egy új böngészőablakba.

    http://pages.ebay.com/help/sell/questions/sell_international.html

    Remélem, levelemmel segítségére lehettem.

    Amennyiben további kérdései lennnek, forduljon hozzánk bizalommal.

    Üdvözlettel:

    Sas Levente

    eBay Ügyfélszolgálat

    http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra

Új hozzászólás Aktív témák