Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Jackal2 #49358 üzenetére

    A kamot lehet védeni, ha gyárilag nem lenne rá semmi. Nem olyan nagy dolog. Egy ilyennel amúgy sem akarsz elmenni 3 km-t, a ház körül igen jók. (Ott a vidi, amit linkeltem, azért te is látod, hogyan megy, milyen a kamja.)

    Nem tudom, milyen súlya van egy runcam mininek és egy külön vtx-nek, de gyanítom, hogy nehezebb, mint egy AIO kam, amit hozzá adnak.
    "egyszer odakoccolod egy fához és lehet, hogy a motor kuka"
    -Lehet, de lehet hogy nem. Az enyém megjárta a 200 literes vizeshordót tele vízzel, 5 percig volt benne fesz alatt, mire a szomszéd kutyáját annyira befolyásoltam, hogy ne szedjen szét, míg átugrom és kihalászom.) 20+ méterekről elég sokat estem vele addig, amíg nem forrasztottam rá egy csipogót (105BAT-on már gyárilag van) tetőre, kemény cserepekre, és a plusz két motorhoz még mindig nem nyúltam. Nem tudom, mennyi rep idő lehet benne, de még mindig megy. A QX105 BAT-ot februárban vettem, a qx90-et január 20.

    "vagy elkölt normális pénzmennyiséget egy micro brushlessre."

    -Komolyan tudni akarom. Teljesen komolyan gondolod, hogy beltérre ilyen kell? Ok, kintre rendben van, de ilyenkor, amikor majd egy hónapig a napot sem látod és két hétig söpröd a havad, meg -10 lesz kint, bentre szerintem erős túlzás bármilyen komolyabb gép. Nem beszélve arról, hogy míg te egy motort veszel a micródhoz, abból egy marékkal kapsz ezekhez a kis szarokhoz, így annyira nem érdekel, ha odacsapom valahova és motorcsere lesz. Eleve nem is féltem annyira, talán pont ezért. ;) 10 ercsi 4 db jobb fajta 8520 csatival..a 95-ös lizardhoz 7 és fél egy darab. :U Ok, elvileg tovább bírja. De tudjuk, hogy kint, terepen ez nem igazán van így. Az első raceremhez az első motor az első héten elfüstölt. (Falcon 180)

    Beltérre kamerával SZERINTEM meg az ilyen max 50 eurós szarok jobbak, mint egy 100 eurós mini brushless.

    Még egyszer mondom, ne egy kinti repülés képességeit hasonlítsuk össze. Ha megjön a QX95s, akkor majd azt is mutasd meg a vidiben, hogy egy 4x4-es szobában melyikkel milyen repülni. ;) De nem ilyen előre-hátra egy méter azt hali. Hanem a szokásos széklábak alatti, szobákon át kóricálást.

    Még a végén lehet, hogy tényleg jobb egy lizard bentre, mint egy kefés szar. ;)

    "Szerintem a 15K egy szénkefés gépért sokkal nagyobb kidobás, mint egy semmit nem tudó, LOS-os mini 2.600-ért."

    -Nézd máshogy. Nézd azt, hogy valaki kezdő ebben a raceres világban. A 2k-s géppel sok mindent megtanul, de sem az FPV-t, sem az acro-t nem fogja. Ha meg így nézzük, 15-ért már van egy kezdő szetted, ami nem megy durván, nem tör ki mindjárt az első véletlen és rossz irányú táv mozdulatára és nem kened a falhoz az első repülésnél.
    A kefésnek gyengébbek a mocijai, nem reagál annyira durván (alapból) mint egy komolyabb verda. Nem bír annyit. De adnak hozzá legtöbbször +2 motort. ;). Meg mire azt az óramennyiséget valaki kirepüli azzal az akkunkénti 5 perccel, addigra megtanul repülni. Tehát ne azt nézd, kérlek, hogy "csak" egy kefés gép, és hogy ehhez drágának tűnik, hanem azt, hogy mit kapsz érte. Tudom, hogy nem csúcsalkatrészek vannak benne, de ne várjuk már el 50 ercsiért, hogy egy 35 eurós kamera legyen benne, meg 25 eurós motorok. ;).

    :R
    És ha van időd, akkor megírhatnád a privit is. ;)
    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák