Hirdetés

  • Két hét múlva Samsung Galaxy Unpacked

    ma A dátum július 10. A nagyszabású bemutatón hét terméket várunk, köztük az új hajlítható modelleket és a Galaxy Ring okosgyűrűt.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    Sziasztok, átvágtam RDS Gábornak az itteni hozzászólásokat, hogy legyen első kézből információtok a játékról, ha már összehasonlítjuk valamivel, mert ilyet ugye csak megfelelő információk tudatában lehet objektíven megtenni.

    Amint láthattátok a szimulátor pre-alfa állapotban van, ez egy olyan kezdetleges verzió, aminek egyetlen célja az, hogy tudassa a világgal saját létezését. Ez azt jelenti, hogy a háttérben folyamatosan folyik a munka és nemsokára lesz alfa verzió (várhatóan decemberben), ami egy csomó újdonságot fog tartalmazni. Azért, hogy ezt a folyamatot nyomon lehessen követni, létre hoztak egy Sketchfab könyvtárat, ahol mindenki megtekintheti a jelenlegi 3D modelleket: RDS Sketchfab

    Itt van két régebbi videó, aki volt esetleg kint a Veletech kiállításon, az láthatta, hogy már ezekhez a videókhoz képest is mennyit fejlődött a játék és az óta eltelt újabb 7 hónap, vagyis igen sok újdonságot fog tartalmazni a program. Néhány régebbi videó:
    Videó 1
    Videó 2

    Néhány dolog, amit az Alfa már most is tartalmaz:
    - új grafika és fizika
    - új irányítás és egy teljes input manager vagyis lehet majd konfigurálni a drónokat tetszés szerint
    - egyedi drón építési lehetőség (mint anno a Need for Speedben)
    - új játékmódok, mint time trial, racing mód, free flight
    - új pályák
    - új, repülhető gépek
    - valamikor multiplayer mód
    - a betaflightból lettek portolva az olyan függvények, mint az expo, superexpo stb.

    A beginner grade kopterek értelme az, hogy azok is tudjanak gyakorolni, akik még életükben nem repültek egy métert sem, de felismerik a formát, mert látták már valahol. Nyilván a program nem csak Mr. Tökéletesen Repülöknek van tervezve, hanem mindenkinek, plusz mivel már elég sok cég beállt a projekt mögé (nem úgy, mint pl. amikor az Immersion megíratta a saját modelljeire a szimulátort és ennyi), ezért az is egy elvárás, hogy az ő modelljeik bekerüljenek. Egyébként is jobb nagyobb mennyiségű modell közül válogatni.

    Ha megnézzük a támogatók listáját, Emax, JJRC, Furious FPV, Xsoul (hamarosan lesznek a blogon is tesztek a termékeikről), Runcam, Tattu stb. akkor láthatjátok, hogy ezek tényleges piaci szereplők, nem pedig hottentotta cégek felsorolása egymás után. Az természetesen egy alapvető dolog, hogy a játék minél reálisabb legyen, de mindenkit biztosíthatok róla, hogy ez így is van, ugyanis repültem a fejlesztőkkel együtt, sőt a játékban szereplő hangok is valós gépek hangjai, tehát ezek mind a való életből vett példák.

    Tehát egyáltalán nem hasraütésszerűen készülnek a fizikai mozgást modellező függvények, persze mint mindenen, ezen is lehet csiszolni.

    Akinek egyébként van építő jellegű javaslata, azt szívesen fogadjuk és örüljünk annak, hogy van egy magyar nyelvű szimulátor, aminek a fejlesztői közvetlenül elérhetőek, jelenleg is.

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák