- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #24196 üzenetére
Persze hogy az, csak véletlenül bukkantam rá és mutattam, mert ki tudja mit hoz a jövő.
Most úgy látszik a drónozás a sláger, de már épül is rá a másik üzletág.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
qqzs
őstag
Lehet kicsit amator a kerdes de a gps vezerelt dron hogy tud egyhelyben maradni.
Ugyebar ha en egyhelyben maradok akkor a gps jelem ugral ossze vissza telefonnal akarmivel, ha elindulok egy iranyba akkor all be az irany helyzet pontossag stb.
Tehat ha egyhelyben all a dronnak miert nem ugral ossze vissza a pozicio jele?
Plusz ahogy nezem a videokat szinte el sem mozdul a dron maris korriggal. Azert nem kene jobban elmozdulni ahhoz hogy egyaltalan eszre vegye hogy elmozdult amit lehet korrigalni?Eladó: GTS450
-
DJGABI
addikt
hú mit találtam: [link]
a V686 monitorját nagy merészség lenne beleépíteni? pénteken voltam kinn vele, de még borús időben is kb csak annyit lehetett látni hogy kb hol a horizont igazából van Cardboardom (hajjaj de mennyi) de annak a lencséi ugye két külön képhez valók, azért necces annak az átépítése<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
qqzs
őstag
Akkus kerdes JXD509G
Teszteltem az akkukat amit vele adtak meg amit vettem, kamera nelkul
Amit vele adtak az 802540 600mAh 30c(ra van irva) 3.7V menetido 7.5 perc feszultseg leallaskor 3.2V forro
Amit vettem 852540 680mAh 20C(nincs rairva csak a termeknevben volt) 3.7V menetido 2.5 perc fesz leallaskor 3.8V langyos
Szoval az extra 4 akkuval nem sokra megyek, akkor mit vegyek? Tudtok bangood linket adni bevalt hasonlo akkuhoz?[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
kriszbon
őstag
válasz DJGABI #24204 üzenetére
Nem igazán értek hozzá, de kb. ugyan azt kapod meg drágábban ha gyárilag rakják bele egy műanyag dobozba.
Szerintem a különbség annyi, hogy az előtt van egy (talán) lencse vagy mi.
Egy sötét dobozba be van zárva a 2 D-s kijelző, persze lehet állítani pár dolgot rajta.
Mintha egy teljesen sötét szobában odaülsz egy 17"-s monitor elé úgy 1 m-e, és azon keresztül próbálnád meg irányítani a gépet a látott 2 D-s kép alapján.
Nincs semmi térhatás, mélységérzet stb. ami szerintem nagyon hiányzik.
Természetesen ez csak az én meglátásom a dologról.Mod. Más.
Ha már ennyire előjött a GPS téma, akkor [Ezt] a kütyüt nem lehetne csak arra használni, hogy a jeleit venni lehessen helymeghatározás céljából mondjuk navigációs cuccal(teló, akármi)?
Lehet buta kérdés, de érdekelne.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Teréz Atya
senior tag
Nagy az akku belso ellenallasa, magyaran tonkrement, xar. Reklamald meg, valszeg valami elfekvo keszletes oreg szutykot kuldtek.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
A quanum v2-ben probaltam a c4002 monitorat. Nem volt veszes, persze az 5 colos quanum monitor sokkal jobb.
Arra figyelj h legyen a keszletben fresnel lencse, amit tologathatsz. Bg-n talan 5 dolcsi ez a keszlet. Amugy magad is csinalhatsz ilyet modellezo habbol. Ez olyan mint a polisztirol, csak nem morzsolodik.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Drones vs. Guns: na mit tippeltek, ki nyer?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
DJGABI
addikt
válasz Teréz Atya #24209 üzenetére
ja az lemaradt h már picit bánom h nem csaptam le az olcsó quantum 2-re anno dehát ki tudta még akkor....
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #24210 üzenetére
Hat, hmm, nekem az jott le, hogyha a stuszivadasz nincs kifejezetten kozel ( cca 100m alatt) es nincs hat zsarura valo tarja, akkor egy racert nem nagyon kap le. Mondjukra en soretessel mennek ra, mint a kacsakra.
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #24212 üzenetére
Nem könnyű, na de az mi hogy a Vortex Pro-ről 3!!! lövés lepattant? Csak a 4. vitte le, durva.
Felműtöttem az FPV-t ma az XK Detectre, azt kell mondjam, fantasztikus. Az egész dolog valahogy értelmet nyert, de szerintem kamera platformot FPV nélkül venni baromság, nincs semmi értelme. Így az egész világ kinyílt, olyan dolgokat is észre vettem, amiket eddig nem, pl. találtam egy romos épületet, miközben követtem egy csövet a földön, nagyon király.
Viszont a Quanum V2 egy sokkal jobb szemüveg, mint a DIY UFO és ez egyetlen dolgon múlik, hogy a kijelző messzebb van. Csak ugye, a vevőt külön meg kell venni, meg hasonlók.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
medvegy
aktív tag
Valaki tudna esetleg adni kölcsön 1 db propeller rögzítőt X251-hez? Sajnos elszállt az egyik és nem találom. Rendeltem egy szett ilyet már hozzá, de legalább két-három hét mire ideér. Két hétig szabadságon vagyok és jó lenne csapatni, de 3 propellerrel nem fog menni
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #24213 üzenetére
Nem veletlen h az UFO-bol mar a V3 kaphato a banggoodon. Ey ez mar diversity-s 80 dolcsi korul. No, erre mondom h wow.
-
-
őstag
És aki próbálta az x350-et annak mi a véleménye? Jó cucc? A negatívumait mutattam, de max az esc akkukábellel való kinyírása a probléma. A pattogást majd gyakorlom!
KaiotEch külön köszönet a mai napért! Ha ő nincs még most is vastag a pénztárcám
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
foka
aktív tag
Nekem van ilyenem, azért vettem, hogy a VR Box 2-ből fpv-t csináljak. Csak a fresnel lencsét kell átműteni bele (minden fpv sityak azzal üzemel), a mobilteló helyére meg mehet egy 5"-os fpv képernyő.
Üdv: Fóka
-
vandor01
őstag
ekkor ez jo csere! az én x251-semet is elcseréli egy x380-ra? szörén persze!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
qqzs
őstag
802540 600mAh 30c 3.7V Tudtok bangood linket ami bevalt hasonlo akkuhoz?
Eladó: GTS450
-
őstag
válasz tibibi #24230 üzenetére
Nem! Maga a gép 80volt sok prooppal köztük egy karbon szett. A tulaj azt mondta, hogy egy óra van benne. Ami hihető is volt mert tényleg gyönyörű állapotban van + adott hozzá prop védőt is.
Aztán elkezdte sorolni hogy fpv lcd balancer stb. Én meg nem tudtam nemet mondani. Igaz nagyon áron adta de az lcd pl még fóliás volt. Nem volt az évszázad biznisze a plusz cuccos, de jobban jártam mintha rrendelni kellett volna és várni.
KaiotEch Az festék lesz mert festékre fújtak festéket, és a fehér így dobja le a feketét.
Zsee Nekem minden kell Amíg van mit eladni amit támogatásként kapok azt nem sajnálom drónra verni. Most egyenlőre elég ami van. Az x380at megpakolom amivel kell és utána egy darabig nem veszek újabb példányt, csak a jelenlegiekhez alkatrészt ha kell.
És az x350 most nagyon tetszik csak vezetni is meg kéne tanulni. Meg asszonnyal felesbe vettük az új gépet. (Legalábbis azt mondtam, hogy megkapja a felét )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Allien
veterán
válasz mitulabattyi #24235 üzenetére
Neba... mennyien rendeltünk ilyet??? Erre mit fognak lépni BG-n? Mert, hogy vissza a lét, de a TELJES 3 dodót, az NEM vitás, ugyebár...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
vandor01
őstag
válasz Allien #24243 üzenetére
nekem az is jo ha ujraküldik rendes mérettel..... már kezdhetik is postázni!
de várjuk meg mire megérkezik hogy mennyi azaz 5 vagy 4 mm[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Allien
veterán
válasz vandor01 #24244 üzenetére
Minek? Ha valaki megemlíti kérdésként az adott terméknél, hamarabb választ kapunk rá, és meg lehet gátolni, hogy mások is vegyenek belőle. Csak kellene valaki, aki angolul felteszi a kérdést a termék fórumában (lehetőleg nem translatte tudással).
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
őstag
válasz Jackal2 #24242 üzenetére
Nekem pont jó. Racerek annyira nem vonzanak ezt meg messziről is jól látom. És korrektül megszoktam mikor mennyi gáz kell neki. Erre jó az előre hátra taktika
Szerintem érdemesebb azt felvenni amíg eljutok a 3D-ig.
Kao: Persze vázat betankolgattatok asszonnyal. Ha meg már jól megy akkor jöhet a normális festés. Esetleg levágom a karjait és karboncső mint a 251nél.
De a letiltás hang az űber nem?
tibibi: Táska az tényleg jó dolog csak a proppot nem akarom mindig levenni. Ezért is gondoltam a lehető legkisebb utazóbőröndre amibe elfér. A 380 meg nem lesz dísze a találkáknak. Az kb ott fog rohadni 360 napot a dobozába.
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Egyszercsak találtam youtube-on egy ilyen videót, valahogy ott termett, vélelmezhetően bebop2-vel vették fel a mai napon, délután..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen mosógépet vegyek?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- CASIO órák kedvelők topicja!
- DUNE médialejátszók topicja