-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
Na, sikerült Kb. 40percnyi anyagit videóznom.
Köszi mindenkinek aki itt volt. Jol ereztem magam. -
Telda
addikt
válasz SpydeR3412 #23601 üzenetére
Jöhetnek a képek és a videók .
-
Jackal2
senior tag
Nah ez jó volt, leszámítva a rendőrsztorit
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz SpydeR3412 #23603 üzenetére
Nah, sikerült 3 gépet lerongálnom
Ezek után csak füstjelekkel és kódszavakkal kommunilálhatunk, szóval az alvó menyét kettőt pislantott, már ha érted, mire gondolok
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát van még mit tanulnom Jó volt! Na majd az x350. De azt videózom mikor rommá töröm Az x380 is tetszett így élőben, de itt még el kell döntenem, hogy lesz értelme megvenni vagy nem. A zümizés élvezetesebb.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
veterán
én nem pusztítottam el semmit, igaz később jöttem és korábban távoztam
hanyas vagy, te disznó?
-
SkyS1gn
félisten
Részben drónfelvétel Enjoy.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Benjami
csendes tag
Én meg túl későn olvastam a találkozóról (tegnap este értem haza egy kenutúrából), pedig Kistarcsáról fél óra alatt oda tudtam volna menni bringával. Igaz csak egy FPV-vel felokosított XK X251-et tudtam volna vinni (runcam1 HD + adó + vevő + quanum szemüveg). Azért estefelé kimentem Kistarcsa határába röptetni egy kicsit. Hát... a magasság tartása még igen gyatrán megy (a többi is, de ez tűnik a legnehezebbnek), így van még mit gyakorolni.
-
Jackal2
senior tag
válasz Pikachu24 #23610 üzenetére
Nincs story egyébként, mondták, hogy ejnye bejnye, fejezzük be a tevékenységet vagy mutassuk a légtérhasználati engedélyt és a felelősségbiztosítást és hogy mondjuk meg nektek, hogy ne drónozzatok ezek nélkül, még modell reptéren SE.
-
kriszbon
őstag
válasz KaiotEch #23628 üzenetére
Csak nehogy csalódás érjen mikor kipróbálod, de ha teheted tedd meg mielőtt megveszed(sajnos én nem tudtam megtenni), mert lehet gyűjtögetsz inkább egy nagyon drágára.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
tibibi
őstag
sj4000 wifi-nek eredeti dobozos garancia nélkül mennyi a reális ára ?
-
Jackal2
senior tag
válasz tibibi #23633 üzenetére
Persze. Csak taktikát fogunk váltani. Mellékesen, a történethez az is hozzá tartozik, hogy a rendőrök egy civil autóval érkeztek.
Nos, nem lennék meglepve, ha:
- valaki felnyomott volna minket, jó magyar szokás szerint
- ha néznék a fórumot és ezért jöttek volna ki, célzottanEgyébként teljesen normálisak voltak, csak mondták, hogy akkor pakolunk vagy séta az örsre (nem a Vezér térre).
Szóval a szar helyzetet az értelmetlen jogi szabályozás okozza, ők csak a munkájukat végezték, de igazából esélyünk sincs a szabályokat betartani, ha életszerűen közelítjük meg a dolgot.
Megkérdeztem, hogy kijelölt, modellreptéren lehet-e repülni? Azt mondták, még a magántulajdonomon SEM repülhetek légtérhasználati engedély nélkül, nem számít, hogy ki van-e jelölve vagy sem. Szóval a legközelebbi helyszín, a Csepeli nagyvásárcsarnok lesz, az nem légtérhasználat, mert zárt hely, betesszük az összes táskát, egy ember felelősségbiztosítást köt és az ő tulajdona lesz az összes drón és ezzel szépen megfelelünk a jogszabályoknak is. Fedett hely nem légtérhasználat és kész.
-
nagyúr
válasz kriszbon #23630 üzenetére
Csak megnézni, kipróbálni akarom igen, nem hiszem, hogy lesz olyanom, bár ha jó... Eddig nem sok hátrányt olvastam(az ugye mindnek van)
(#23631) Jackal2: Hehe, legközelebb akkutöltő is kelleni fog
(#23632) Klaymen: Még hogy nem 3D-s az Ogre?!
(#23637) Zsee75: Azért a csöppségnek jó alvókája van.
[ Szerkesztve ]
-
Zsee75
tag
Szisztok! Mi most értünk csak haza ( kölök hulla fáradt, fél tízkor már aludni szokott). Én is nagyon jól éreztem magam. Várjuk a videokat.
-
Jackal2
senior tag
válasz KaiotEch #23636 üzenetére
Ezt a remegést ki kell majd vizsgálni, mert az csúnya volt De egyébként van Acro módja, ha legközelebb meglesz még, bevállalok vele egy szaltót, ha valaki felveszi
Szedjük össze, ki volt ott:
- Jackal
- Kaiotech
- FID
- Tszkr
- Waczulik Péter
- Zsee75
- Klaymen
- rendőrök
- SpyderKit hagytam ki?
[ Szerkesztve ]
-
-
Zsee75
tag
válasz KaiotEch #23642 üzenetére
Az uniqa- nal voltam biztosítva és mindent fillérre kifizettek. Mindennek a javítását, és a le és felszerelés kötségét is. Amiről számla volt mindent kicsengettek. Kivéve a kidölt kerítést mert az szerintük nem a ház része. Arra külön kell kötni😃 vicces.
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
A videók töltődnek, de addig is, mentettem ki belőlük pár pillanatképet.
-
SpydeR3412
aktív tag
Néhány érdekesebbnek tűnő videó a vasárnapról:
- Rákospalota
- Villanyvezeték közelről
- Egy kelélemes start a grafhene aksival, majd irányítási anomáliák
- Majdnem megcsókoltam egy x380ast[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
lalimano
tag
Hello!
Egyelőre még csak elméleti síkon mozog az ötlet, de gondolkozom egy Syma x5sw beszerzésén.
Kezdésnek, gyakorlásra gondolom bőven elég lehet, de felvetődik a kêrdés, hogy ezek az olcsó kész megoldások mennyire fejleszthetők.
Pl. dobok rá EMAX MT2808 660KV motorokat meg erősebb akksit, és elbír plusszban egy gopro-t?
Vagy ezeknek a motoroknak más feszültség és vezérlő kell?
Eleve mi a gyakorlati jelentősége annak, hogy lipo akksikat használnak a drónokhoz?
(Egy nagyobb powerbank transzformált feszültséggel nem lenne jó, ha elbírná a súlyát?)Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
Jackal2
senior tag
válasz lalimano #23649 üzenetére
Maradjon is elmélet, a W verzió rettenetes, a sima viszont jó.
Nem tudod rátenni,mert: bele sem fér, a teljes bele kuka és mindent újra kell építened. Ráadásul a 2808-as motor egy kategóriával nagyobb gépre való mint egy Phantom (360-380-as méret), szóval semmi értelme. Ehhez képest az X5 teste még kisebb is, olyan 25-30 cm a váz, nem fog beleférni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest