- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Speeedfire #896 üzenetére
Szerintem egyedül akkor se lehet beverni egyet, főleg ha papírral vagy. És ha amúgy is egy jól táplált bs az akkor megesz amint utolér. Ha stun-al vagy akkor nyertél egy kis futási időt.
De viszont ha team normális, akkor együttesen elég jó counterek.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Fooler89
őstag
Hát bs-el nagyon nem kell foglalkozni, mivel egy csapatban érdemes lenni pár stunnak az meg elég ahhoz, hogy után akár egy papír hős is szétszedje. Fontos, int-es hőssel ne 1v1-ez vele.
Pub gameben én még nem találkoztam ügyes bs-el, szvsz lazán lekapcsolható. A lényeg, hogy nem tudjon ölni mert akkor nincs regenje. A többit elmondták a többiek.
Ghost specter is jó ellene, csak akkor ne mozogj Olcsó! De vigyázz, mert aoe-s magic rendesen sebez.
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
International-t várja valaki? ha igen kinek drukkoltok?
-
Novver
senior tag
Szervusztok.
Van esetleg bárki aki rendelkezik a játékkal, és van még neki felhasználatlan giftje?
Szeretnék beszállni egy jóbarátomhoz, de neki nincs elajándékozható kulcsa/bétája.Ha esetleg bekerülök és kapok plusz gifteket, szívesen visszaadom az illetőnek
Előre is köszönöm ha valaki hozzájuttat egyhez Sziasztok.
Life is a game... The game is my life!
-
Novver
senior tag
válasz PumpkinSeed #905 üzenetére
Már írtam neki, köszi, ajánlott is ingyenes lehetőséget, korrekt júzer
Így most várunk, vagy itt valaki megszán eggyel, vagy a kitöltött survey alapján kapok egyet
[ Szerkesztve ]
Life is a game... The game is my life!
-
HeZzZ
senior tag
válasz PumpkinSeed #908 üzenetére
hogy kaptál volna ha már kaptál giftként máshonnan?
powered by Tiger Lake & GA10x
-
ígyvanferi
addikt
válasz szilva01 #903 üzenetére
Zenith, CLG és iG a favoritom. Egy Zenith vs. CLG döntőt szívesen megnéznék, valami hasonlóan epicet, mint volt a második EHOME vs. Na'Vi meccs tavaly.
Mouz lesz a back-up team, és vízum problémák miatt Comewithme helyett Kuroky megy a csapattal. Mondjuk a MUFC vagy a Darer helyett megnézném inkább őket.
-
HeZzZ
senior tag
valaki kifejtené miért is büntetés a low priority?
leaverekkel dob össze azt már észrevettem..sztem nagyjából nem több, mint egy karantén de azért megkérdezempowered by Tiger Lake & GA10x
-
PumpkinSeed
addikt
válasz ígyvanferi #912 üzenetére
M5 ott lesz?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
tikshow
addikt
Régebben kb 20-30 perc átlagos várakozási idő volt egy játékra, jelenleg már gyorsabb, mint a sima keresés, mert annyi a tard ruszki EU-ba... (nincsen saját tapasztalatom, csak azt mondom amit hallottam) Nem kapsz battlepoint-ot sem, nagyjából ennyi. Meg gondolom ritka az értelmes meccs ami leaver nélkül végett ér.
-
HeZzZ
senior tag
válasz PumpkinSeed #916 üzenetére
facebookozn imég nem facebokoztam dota2 közben azt te szoktad, ráadásul áramszünet volt és DC-ztem ennyi a téma.
powered by Tiger Lake & GA10x
-
HeZzZ
senior tag
-
HeZzZ
senior tag
áramszünet volt, dc-ztem 5 percre. utána visszamentem. ez utána meccsután kaptam.
akkor biztos fer volt.
melelsleg nem feedeltem (15-5) chaten sem ugattam minta kutyák, de hát sajnos sok az aki ok nélkül reportol minden ki sz@rságra...
24 órás low priority-t kaptam, azóta midnen meccsen van leaver vagy afk, és minen mecs losepowered by Tiger Lake & GA10x
-
tikshow
addikt
Jogos report miatt kerulhetsz csak, legalabb egy elo ember megnezi a reportokat, ezt ezt egy fejleszto irta a dev forumon. Lehetseges, hogy valtoztattak a rendszeren es mar eleg egy DC is, nekem regebben sikerult egy netszakadas vagy kekhalal miatt egyet osszeszednem, de akkor nem kerultem LPQ-ba. Ra egy par hetre meg a Pick Screenen ment el a netem, vissza se tudtam lepni, de valamiert a rendszer azt se erzekelte, hogy jatekban voltam igy Abbandon-t se kaptam. Ment is egybol egy PM az egyik dev-nek, hogy gebasz van a rendszerbe, de azota se valaszolt, gondolom csak kijavitottak.
-
Fooler89
őstag
Low priorityhez már elég egy leave.
Ez 24 órán keresztül tart, ki lehet bírni.Report funkciót én rendszeresen használom, mivel azért van, hogy jelezze a játékosnak, hogy sokat ragel vagy hogy kezdje fejleszteni önmagát. Annyi probléma van ezzel, hogy ezt a rendszer rögzíti és a játékos semmit nem tud erről....
-
PumpkinSeed
addikt
Sajnos lol-os tulajdonság a minden kis szarért reportolni.
HoN-ba ezt kiküszöbölték, hogy eleve nehéz reportolni, és csak 5 perc után lehet addigra meg mindenki elfelejti!
Szval nem lehet mit tenni. Elve hülyeség a report, mert nem úgy használják, ahogy kellene. Inkább banlist és többet nem leszek vele.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, már egy hónapja várok a meghívóra, gondolom még legalább 2-t várni kéne, nincs rá mód, hogy előbb is játszhassak?
-
szilva01
őstag
Nem akarok hiú reményeket kelteni seniben de nem úgy volt hogy a TI2-vel kijön a teljes játék?
-
tikshow
addikt
válasz szilva01 #931 üzenetére
Áh, sose volt így. A tavaly TI előtt eredetileg az a terv volt, hogy még idén végig teljesen zárt Beta lesz, szóval senki nem kap kulcsot, de a rajongók nyomására elindították a zárt bétát. Év vége, jövő év eleje lesz mire kijön, van még pár dolog ami hiányzik. 18 hős, Tutorialok/Questek és még pár apróság.
-
Jim-Y
veterán
Köszönöm az ötleteket és a felajánlásokat, de az egyik kedves kolléga már megkeresett privátban, és egy esti próba után meglátjuk, hogy sikeresen meghívott-e, avagy sem
-
rt06
veterán
válasz PumpkinSeed #927 üzenetére
"Elve hülyeség a report, mert nem úgy használják, ahogy kellene."
sajnos ez a lenyeg
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Inv1sus
addikt
Én akkor szoktam facepalm-ozni rendesen, amikor azért akarnak valakit bannolni, mert láma vagy béna.
Kb ilyen reportokból kaphatnak többezret egy héten.[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
PumpkinSeed
addikt
Azt még megértem, mert ott van a bot elleni játék és ott meg lehet tanulni, de hogy én 5 éve ilyen típusú játékokkal játszok és nekem szövegelnek, hogy mit vegyek mert ez rossz. -.-
Szörnyű! És ezelőtt csak lolozott! ÉS UGAT! Áhhh D Jó lesz ez is már látom!
-
rt06
veterán
ilyenkor en szoktam szolni, hogy being a newbie or being bad is not a reportable offense
erre persze vagy az a valasz, hogy engem is jelentenek, vagy az, hogy anyamates igen, pontosan az ilyenekre es hasonlokra celoztam fentebb
es amiatt gond, hogy kapnak ebbol hetente tobbezret, mert elvonja az eroforrast az ertelmes report-ok kezelesetolPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
tikshow
addikt
válasz PumpkinSeed #945 üzenetére
Több száz embert kellene felvenniük csak erre a feladatra, ezzel a megoldással egy pár ember meg tudja oldani. De ki tudja, csak annyi derült ki eddig, hogy minden reportot egy hús vér ember ellenőriz le.
-
Inv1sus
addikt
Szerintem meg se nézik. Én legalább is így csinálnám.
Szándékos feed-elésre pl jó rég láttam példát, persze fröcsögés folyamatosan jön. Az még nem szándékos feed-elés, hogy valaki ottragadt kis szinten, nincs hp-ja se és riki, aki szétfarmolta magát egy suhintással kinyírja, valahányszor az kiteszi a lábát.
Sok embernek van értelmezési problémája ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
Ha rajtam múlna, a reportolókat is banolnám, valahányszor nem helytálló dolgokat küldenek be.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz h.adam.92 #948 üzenetére
Ott általában nem csak a mid-es sérült, hanem az is aki elkezd vele veszekedni, hogy "de én mondtam előbb, hogy mid". Vagy hogy valaki nem hagy solozni miden, hát mi van akkor. Akkor ketten leszünk miden ennyi, mit kell ebből olyan nagy problémát csinálni. Hülye és kész.
-
PumpkinSeed
addikt
Igen, és ez gyakori próbléma, mert az új játékosok akik eddig csak a gyerek játék lol-al tolták és most jönnek, hát a veterán dotások megeszik őket! Semmi esélyük. 1. Az itemek kombináció nehéz. A túl skilled spellek amik egy egész karaktert tüntettnek el. Meg hát a nehezen kezelhető hősök. Ilyenek nincsenek lolba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest