- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Most jött meg az email, hogy meghívást kaptam erre a játékra. Eddig HONoztam ezerrel, csak már egy kicsit unalmas. Remélem ez jobb lesz.
Franc megeszi, közbe DIO3 hétvége is van, és melózok hétvégén. Egész héten ráérnék, és pont akkor lehet, amikor nem érek rá.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nem kulcsot kaptam, hanem rajta volt az accountomon, amin már van egy rakat játék, úgyhogy nem ajándékozhatom el
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
jikininki
csendes tag
nem olvastam el minden hozzászólást, szóval elnézést ha már írták korábban:
legjobb tudomásom szerint a harass és a rush, két külön fogalom
harass: inkább ilyen bosszantó, oda-oda pörkölő játékmód, ami megzavarja az ellenfél játékát, esetleg kibillenti a nyugalmából emiatt figyelmetlenebb lehet és könnyebb célpont is egyben. ha valaki ügyesen harassol, akkor a fejlődésben is vissza tudja tartani a karaktert. pl, folyamatosan deny-al elszedi a mobokból és tornyokból kapható xp nagy részétrush: (esetleg zerg/zergelés): a játék korai szakaszában történő affél, all in támadás (bár ez inkább sc-re jellemző) itt leginkább együttes szervezett gyors támadást jelent
-
őstag
tudom, hogy ez nem az apró, de szívesen fogadnék PÜ-ben dota 2 gift ajánlatot.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Maarki
aktív tag
Helotok
Lenne egy kérdésem nem tudjátok hogy mennyi várakozási idő van steamen ? Mert 2 haverom reggelt steamen dotara és már játszanak -.- én meg még mindig nem kaptam nem tudjátok hogy hol lehetne hozzá jutni a játékhoz ? Mert marha szar hallgatni őket mumblen hogy nyomják
-
őstag
-
őstag
illetve lehet itt-ott voucholni key-t, de én a legtöbb ilyen oldalon regeltem már pár hónapja, és semmi.
playdota a legnagyobb ilyen oldal ott elm. napi 180 kulcsot kiosztanak.szerk.: Még megpróbálkozhatsz azzal, hogy regelsz egy pár steam accot, és mindegyikkel kitöltöd a kérelmet.
[ Szerkesztve ]
-
Maarki
aktív tag
válasz KonzolKartel #409 üzenetére
Hát köszi teljes játékért adnák 5000ft de béta kulcsért nem akkor marad a várakozás akkor addig diablo béta meg akkor honozok még
-
őstag
-
ígyvanferi
addikt
válasz KonzolKartel #411 üzenetére
Erre a hamarosanra nem vennék mérget, még 34 hős hiányzik, ami a legjobb esetben is 34 hét. Most pl. 3 hét után implementálták a sörös pandát. Lesz ebből jövő tavasz is akár. Bár reméljük mégsem.
-
őstag
válasz ígyvanferi #412 üzenetére
Én a kalapomat adom az idei évre.
Találgatások augusztusra teszik a dolgot.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Maarki
aktív tag
válasz ígyvanferi #412 üzenetére
Na még akkor is jó megkérdeztem haverjaimat tavaly Októberben regeltek rá és a héten kaptak kulcsot a steamen én most a héten akkor még pont lesz kb 2heten játszani a "bétával" na akkor min is izgulok
-
Teki1986
tag
válasz jikininki #405 üzenetére
Harass inkább az amikor a ellen hőst támadod mindig amikor eléred, főleg a supportnak a feladata hogy ezzel távol tartsa a creepektől az ellenfeleket. Vagy pl. Viper folyamatosan fent tartja a mérgezést az ellenfelen, vagy Silencer mindig használja a curse-t.
Rush pedig amikor a játék korai szakaszában összegyűlik egy csapat és minél gyorsabban próbálják a tornyokat ledönteni.
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
őstag
válasz Teki1986 #415 üzenetére
Harass-t általában a range-es végzi. Azzal, hogy a lehető legtöbbször lövi az ellenfelet a lane-en.
Amikor Silencer cure-öli, azt nuke-nak hívják.
Viper posion-ja pedig egy orb skill, ami tökéletes harassolni.Fujj, de undorítóan magyartalan, de ez van .
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz KonzolKartel #416 üzenetére
a nuke az, amikor gyorsan nagy sebzest visz be (pl zeus 1z 1-2-4 skilljeit ha gyors egymasutanban elnyomja, az 1k sebzes korul van - mas hirtelen nem jut eszembe, de tuti van ettol jobb is)
a curse inkabb harass, mert annyira jelentos sebzest nem vizs be egyszerre, viszont sebez is, a manat is viszi es eleg surun fel lehet pakolni az ellenfelre[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
őstag
Nuke fogalma:
nuke: Nagyjából bármelyik sebzõ képességre használható kifejezés, bármilyen hõssel is vagy. "Nuke him" azt jelenti, hogy használd a legtöbbet sebzõ képességedet az ellenséges hõsön.
Harassolni silencerrel glave-el szoktak.
[http://dota.rts.hu]-ról idézve.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz KonzolKartel #418 üzenetére
nyugi, nem ez az egyetlen pontatlan leirasuk
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Inv1sus
addikt
rt06 mondja jól.
Harrasnál mindenki kitér arra, hogy sebezni kell a hőst. Nem. Lehet passzívan is: rangerrel elmész a creepek mellett és beállsz a creepcsoport és az enemy közé, az meg nem kap semmilyen exp-t így. Úgyhogy a harrast én inkább úgy definiálnám hogy: az ellenség akadályoztatása.
Persze sokan fosnak és inkább a creepek mellett lövöldözik a hőst. Aztán csodálkoznak hogy hirtelen 60hp-val kevesebb lesz nekik, mert kapnak 3 creep ütést HAHA.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
őstag
-
Inv1sus
addikt
válasz KonzolKartel #421 üzenetére
Ha egy melee van egy adott lanen, akkor simán életszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Teki1986
tag
válasz KonzolKartel #421 üzenetére
Nuke pl. Lion és Lina ultija, amikor tényleg nagy sebzés ér egy adott hőst. PL. mindenki őt támadja.
Igenis előfordul hogy egy melee solozik, vagy mondjuk 2 jön egy ranged+melee ellen. Főleg ha valaki erdőzik akkor fordulhat elő ilyen. Mondjuk egy Doom solo top volt nemrégiben.
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
goodboy007
senior tag
válasz Teki1986 #423 üzenetére
Nem kell ahhoz nagy sebzés, a lvl1-es Impale-t is lehet nuke-nak hívni, pedig csak 90-et sebez. A lényeg, hogy fájjon az áldozatnak, az már más kérdés, hogy e két ulti a legnagyobb nuke a játékban (amíg nincs Skywrath Mage).
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
őstag
válasz Teki1986 #423 üzenetére
Nem akarok ilyen kis dologból vitát indítani. Nekem az is nuke, ha csak nyomok rá egy egy LVL 1-es dragon slay-t.
Igen, előfordul, de kb. a játékok 5-10%-ban van ilyen lane.
És nem egy solozásra képtelen karakter menjen már solozni...
Teljesen egyértelmű, hogy olyan megy solozni, aki erre képes.
Akkor ne azt vegyük már alapul, amikor egy solozásra teljesen képtelen karakter megy midre.A mai nappal végre csatlakoztam én is a dota 2 táborhoz.
4-5 év dota után megnézem ezt is.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Csak engem zavar, hogy nem látom a hősöknél, hogy mennyit nyertem/vesztettem velük? A nevem alatt a legtöbbet játszott 3-nál ugye még látható, de már csak az az idióta performance van, és ott is azt látom, összesen mennyit játszottam az adott hőssel. Vagy elkerüli a figyelmemet?
-
Kassadin
addikt
válasz KonzolKartel #411 üzenetére
Biztos, hogy sokkal drágább lesz, ha fizetős lesz a játék.
-
őstag
-
alpihun
senior tag
Sziasztok! Elkezdtem játszani és ...blábláblá később leírom mi történt és a kérdéseket...
Most azt szeretném kérdezni, hogy van-e a játékhoz valamilyen magyar útmutató (tippek/trükkök írás, magyar nyelvű oktatóvideó, stratégiák), szóval akármi amin rágódhatok és magyar?
(#428) KonzolKartel Hát még én hogy örülnék!
[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
őstag
Igazából teljesen megegyezik a dota-val, így bármelyik dota guide/faq segít neked.
[link]
szerk: Egyelőre még nincs benne a dota 2-ben az összes hős, így ebben még nem egyezik meg. De mechanikában teljesen ugyan az.Amúgy ebay-en jutottam hozzá 15$-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz KonzolKartel #428 üzenetére
A mikrótranzakciós rendszernek is (sajnos) ugyanakkora az esélye, mint annak, hogy teljes árat fizessen érte mindenki. Aztán majd ennek köszönhetően, meg a valve pénzéhségének is persze, még több debil lesz majd a játékban. Remélem, hogy nem lesz ingyenes. Mert akkor közösség szintjén nem fog eltérni a LoL-tól.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz KonzolKartel #430 üzenetére
Kössssssz.
Én meg egy kérdőív kitöltésével ingyen.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
őstag
válasz Kassadin #431 üzenetére
Én úgy láttam, hogy eddig senkinek nem jött össze igazán a mikrótranzakciós rendszer.
Remélem a VALVE nem ebben gondolkodik.Még nem kaptam meg a gift-et.
Remélem nem k*rtak át ebay-en, mert ez lenne az első alkalom.
Csak 9 értékelése volt, de 100%os.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Kassadin
addikt
-
őstag
-
Inv1sus
addikt
Egyébként free-to-play lesz a játék, most volt valami riport egy valve arccal. Most lusta vagyok link után...
-
őstag
Szívesen csatlakoznék pH-s játékokhoz.
Van ilyen?
Ha igen, akkor addoljatok
Steam accon: _d3m0n_Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Kassadin
addikt
válasz KonzolKartel #439 üzenetére
Megpróbáltalak beinvitálni a steam csoportba, de nem talállak. millió találatot kidob. Linkelj profil oldalt.
alpihun: Vannak 55 perces, 1 órásak is. Jellemzően akkor, amikor nem bírnak egymással az ellenfelek. Persze, ez pub. Cw-t nem vágom. Téged is ért invájt.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
Amúgy egy átlag meccs kb mennyit tart?Lolban akár órákig is elhúzódhatott. Remélem itt azért a 45 perces tűréshatáromat nem lépi át.
Amúgy tényleg, ha van valami ilyen csoport, hozza lehet adni, meg barátnak is:
http://steamcommunity.com/id/alpihun
Öngem is kassadin lécc.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Profilom:
[link]Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
alpihun
senior tag
Na a múltkori blablabla..:
Beléptem egyből egy éles meccsre. Persze nagyon gyenge voltam, azt mondták a csapattársak, hogy lépjek ki csatából és menjek botok ellen. Viszont azt olvastam, hogyha kilépünk csatából akkor valami baj lesz/ bannolnak vagy ilyesmi. Ez hány leave után várható, nekem már egy van.Ja, és:
1. Kezdőnek könnyen játszható karakter, távolsági támadással, létezik ilyen?
Eddig egy zöld, csíkos hátú, baltás békával mentem (tidehunter), viszont az közelharcos, kéne egy jó, könnyű de mégis erős távolsági hős.
2. Amit az erdőben lévő boltban veszek, az megy valami stash nevű dologba, és onnan csak eldobni tudom, használni nem.Amúgy már mentem pár kört botok ellen. Jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Ha sokat LoL-oztál, azért olyan rossz nem lehet a helyzet. Persze nem árt tényleg botok ellen kipróbálni a hősöket, mit is tudnak, sokszor kevés, ha csak elolvassa az ember. Meg a két játék közötti különbségekre is hamar rájöhetsz.
You are in the low priority matchmaking pool for 1 day due to abandoned games or player reports.
Ezt írja nekem (mostanában rendetlenkedik a net, ha vissza is csatlakozom, néha nem férek bele az 5 percbe, ami leave-nek számít ebből a szempontból) ilyenkor. Így mondjuk 4-5 perc, mire behív meccsbe, az 1-2 helyett. Kibírható. Persze ha rendszeresen lép az ember, el tudom képzelni, hogy egy időre banolják is.Próbáld ki Vipert, Razort, Silencert esetleg Krobelust. Viszonylag könnyű a dolgod velük early game-ben a lane-en. És jól skálázódnak, late game-ben is használhatóak.
Csak akkor megy a stash-be, ha tele van az inventory-d. Vagy ha nem vagy otthon, és akkor vásárolsz a kútnál lévő boltból. Ha ott állsz előtte, akkor csak az első eset történhetett. -
Zolás
addikt
Ha valamit betesz a stashbe, akkor visszamész a bázisra, és megjelenik egy felirat a stash alatt, hogy grab all. Így onnan bekerülnek a hősödhöz a cuccok.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
alpihun
senior tag
válasz ígyvanferi #444 üzenetére
Azért olyan rengeteget nem LoL oztam, de annyit igen, hogy ne tévedjek el itt. Több éves WoW os múltamat pedig ne is említsük. Főleg utóbbi miatt nem vagyok gondban az olyan fogalmakkal, mint a tárgyak, mana, hp, gyakoriság, npc, szintek, tech tree, spellek stb.
Mostmár csak a hősök vannak nagyjából hátra, hiszen ahhoz, hogy jól játszodhassak, kell ismernem őket, és nem csak a sajátjaimat. Azért, hogy tudjam, mivel állok szemben/milyen kombót tudok eldurrantani társammal.
-
atidzsiforc
őstag
Inveljetek engem is, 7ep3s_kopter vagyok steamen. Dotaval meg nem sokat toltam, de nem vagyok csiklama. Ja es Invoker rulz.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Maarki
aktív tag
Valakinek nincs felesbe egy dota2 kulcsa ? Esetleg fizetnék is érte valamennyi kisebb összeget
-
őstag
-
Maarki
aktív tag
válasz KonzolKartel #449 üzenetére
Annyit nem ér a béta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- ASUS notebook topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs