Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz BestofJAVA #38561 üzenetére

    Csak, hogy oldalról beleugassak a csevejbe :B

    Nekem műholdas Digi volt éveken keresztül. 2019 év végén kihoztam egy akkor még ingyenes mobil SIM-et - akkor még olyan lakcím kellett hozzá, ami benne volt a lefedett DIGI-s települések listájában. A SIM kihozatalakor átalakították az előfizetésem - állítólag kábelessé vált :Y mert csak így tudták mobil SIM-et hozzácsapni - és vadonatúj előfizetési azonosítót is kaptam. Nos, ekkortól lett elérhető számomra a DIGI Online szolgáltatásuk.

    Ahogy olvasom a weboldalukat, ez jelenleg is így van, de netes SIM is elegendő hozzá [link]

    "A DIGIOnline-nal kábeles DIGITV programcsomaggal vagy DIGITV műholdas televíziós csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással egyaránt rendelkező előfizető külön díj fizetése nélkül számos televíziós csatornát nézhet már számítógépén, laptopján, táblagépén, okostelefonján, vagy akár okostévéjén is. A műholdas előfizetők számára biztosítjuk a szolgáltatást akkor is, ha műholdas televíziós csomaggal és DIGI mobilinternettel rendelkeznek."

    Édesapám 4k TV-n (LG 55UN74003) nézi a tányéros műsorokat és nincsenek problémái a látható minőséggel, szóval a "vége úgyis az lesz, hogy online kell néznünk" részt valahogy nem értem mire írod :F

    Én Tableten/okostelón szoktam használni a Digi Online-t, ha nem vagyok otthon, utazgatok, de otthon használom a DIGI SAT TV-t.

    No meg a "buta" linux-os TV-hez is lehet HDMI-re rakni okosítót, FireTV, Chromecast for GoogleTV, stb... amin értelmes OS fut és azt csinálsz amit akarsz, csak ki kellene jobban nézni a fejből, hogy lásd van lehetőség :DDD

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák