Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    válasz turulbird #113752 üzenetére

    Szerintem téged utálnak h mindig vmi használt vacakot kapsz. Én se, családban meg ismerősi körben se volt még ilyen :D

    "Nem akarok több kütyüt a kelleténél,"
    Márpedig ha csomagot se akarsz váltani, kénytelen leszel venni. Sehol nem kötelező 4 gigabit portos routert adnia a szolgáltatónak. A Wifi6-os csomagot azért javasolták többen, mert ahhoz amit adtak eszközt eddig, azokon volt 4 gigabites lan port.

    Btw a hibajegyszám azért kell, hogy ha küldöd mailben a képernyőfotókat, be tudják rakni a jegyedhez. Én telefonban elmondtam h most mértem, itt van a rossz eredmény, válasz: ok küldjem és mondja a számoz hozzá.

    "A szervert nem tudom átváltani, csak amit az ont ad."
    A speedtest szerverről volt szó, azt meg te állítod be.

    "Mellesleg én úgy értelmezem, hogy aki májusig csomagot vált, annak teszik rá a 14,x%-ot"
    Nem így működik, az inflációs emelést meg fogod te is kapni. Hűséget meg lehet újra kötni és akkor megkapod ugyanúgy a hűség kedvezményt. (Plusz e-pack kedvezményt is, ha nem kérsz papír alapú számlát hanem neten fizeted be)

    De te tudod, én biztos nem sz*patnám magam egy hibás ONT-vel, órákig nem működő szolgáltatással arra várva hogy majd esetleg találsz egy szerelőt aki hajlandó lesz a kívánságod szerintit kihozni. :D Ha meg ennyire nem akarsz saját routert, ami egyébként a legjobb választás - nem csak a Digi net esetén -, akkor 3-4-ezerért van már gigabites switch, kihozzák az egy gigabit portos ONT-t, bekötöd a switchet és örülsz.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák