- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
válasz bigdee888 #23594 üzenetére
Alapban 2d-ben kapcsolom be a tv-t, 2d-ben tv adáson kívül minden stimmel, mkv filmek 2d-ben és 3d-ben is szépek, tv adások 2d-ben homályosak, főleg a hd adások, 3d-ben pedig a hd adások szépek, élesek...
Szerelő tegnapelőtt csak nézett ki a fejéből.
Ha szar lenne a tv tunerje, akkor 3d-ben miért szép a hd adás?nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Stefan 65
újonc
Hali!
Én nem tudom hogy a bekötést mennyire befolyásolja hogy van e raktáron boxuk. Én tavaly novemberben rendeltem meg a szolgáltatást Digifilmmel+hd boxxal. Eljöttek, bekötötték, kérdem milyen boxot hoztak. Ja, az nincs, várni kell rá néhány hetet. Persze az előző szolgáltatónál már felmondtam, úgy hogy maradt addig az analóg adás.Azért érdemes őket menet közben zaklatni, ideiglenesen adtak egy régebbi hd-s boxot. -
legenda
válasz Stefan 65 #23607 üzenetére
köszi, ez így okés is lenne, kösség be a netet és az tévét, a hd box másodlagos lenne egy nem dvb-c képes hdtv elé, az új tévén box nélkül is okés a digitális adás, én csak azon morfondírozok, hogy a komplett bekötés ne csússzon csak azért, mert kértem hd boxot, az meg nincs nekik raktáron, és ezt nem is kommunikálják le megfelelően.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Hopkiins
újonc
Sziasztok. Van egy új Digi média boxom / KAON NA1000HD/ és az új EU szabvány szerint 3-óránként kikapcsol ha nem nyulunk hozzá pl: csatorna váltás,hang erő stb. Ez nagyon idegesitő!!! Az lenne a kérdésem,hogy esetleg tud e valaki megoldást ennek a funkciónak a kiiktatására?
-
Flashget
félisten
Vajon hányan szidtják ma a digit, mert nem tudnak erről?
Készült: 2014-01-07 22:06:57
Tisztelt Ügyfeleink!Munkatársaink 2014.01.10-én 08:00-tól 12:00-ig a Budapest III. kerületi hálózatunk rendkívüli karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért a telefon és internet illetve a KTV szolgáltatásainkban kimaradások fordulhatnak elő egyes szolgáltatási területeken.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
eldarin
tag
Sziasztok.
Nincs valakinek ötlete hogy miért halt meg minden csatornám? Nem régiben előfordult ugyanez egyszerűen minden csatornán se hang se kép,ha újra kerestetem a tv-vel a csatornákat akkor megjavul,de nem akarnám ezt csinálni mindig. Nem használok boxokt és egy Sony KDL 46" R470 tv-ről van szó. Digi kábel tv.
[ Szerkesztve ]
-
-
sandró60
addikt
válasz eldarin #23616 üzenetére
Akkor itt érdeklődj.Tv-hiba fórum Talán tudnak valamit mondani
-
Flashget
félisten
hehe ennyit arról, hogy csak a III. kerületben
Jelenleg a digitális csatornákkal központi probléma van, a hiba már javítás alatt áll, addig is szíves türelmedet kérjük.
Az analóg csatornák továbbra is foghatóak.Üdvözlettel:
DIGIRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
még hogy nem jó csatorna az M3...most volt a 98-as Ákos - Ikon koncert
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Hello!
Használ valaki digihez set top boxot?Mennyire javítja a képminőséget? -
Flashget
félisten
válasz #93966848 #23623 üzenetére
digikábelen egyszerre jön analóg és digitális catornák mindenkinek.
ebből a digitálisat azok látják akik vagy újabb DVB-C tudó lapos tévéjük van vagy vesznek DVB-C tudo stb-t pl. innen vagy innen és abból is a HD fajtát.
Akkor a Te tévéden is jönnek a HD adások.
Egyébként az a tv mpeg2 vagy mpeg4-es tunerrel szerelt?Realme GT Master Edition
-
zsolt501
nagyúr
válasz #93966848 #23628 üzenetére
Ez függ a box típusától is, de alapvetően elmondható, hogy nem javít rajta a box.
Vannak elég drága boxok is amik, amik okosíthatóak, illetve a tuner része finomhangolható, de ezek már szerintem nem érik meg az árukat, mert 60-80 ezres kategória.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz M_AND_Ms #23630 üzenetére
Igen ez igy van, de sajnos az elmondható, hogy ez mind függ a TV-be szerelt tuner típusától, és érzékenységétől is.
Két azonos TV között is nagy különbség lehet érzékenységben sajnos, főleg ha a gyártó más tunerrel is szereli ugyanazt a típust.De sajnos ez a kábeleknél is elmondható, elég nagy különbségek lehetnek az RG6 tri-shield kábelek között, főleg úgy hogy van olyan kábel amit réz maggal, és van olyan amit acél maggal szerelnek.
De van olyan kábel amit réz és van olyan ami alumínium árnyékolást kap, de az árnyékolások között is nagyok a különbségek. Van olyan kábel amiben csak pár darab alumínium szál fut végig, de olyan is van ami harisnyaszerűen fonja körbe a kábelt,
Bizony érdemes minőségi kábelt beszerezni, és nem valami kínai olcsót.
De ugyan ez vonatkozik az antenna jel elosztóra is.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz M_AND_Ms #23637 üzenetére
Sajnos nem mert kimaradt a kutya és a macska, illetve a patkány ami előszeretettel tudja a kábelt szétrágni
De kimaradt a galamb is mint károkozó, ott egy igen jó történet volt, az ismerősnél a padláson osztották szét az antenna jelet, de hát ott voltak a galambok is és a galamb ürülék szétmarta az osztót, ami által nem igazán volt jó a jel[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
A Digi set topbox-ain van HDMI kimenet?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
adise
őstag
több hd csatorna (pl rtl,eurosport, spektrum stb), uj értelmes csatornák vannak kilátásban? Mert hatalmas hogy lett axn feketefehér, ha nézhetetlen műsorokkal van tele.
-
ZüD
tag
Sziasztok.
Van egy problémám tegnap óta. Történt ugyanis, hogy elment az adás (XIX.ker).
Az internet nem. Így csekkoltam a honlapjukat, majd mikor láttam, hogy nincs bejelentve semmi hiba betelefonáltam az üf. szolgálatra, hogy jelezzem.Erre jött a tanács, hogy állítsam gyári beállításokra. Megtörtént, új csatornakeresés és boldogság mert újra lett adás.
Azóta viszont van egy olyan baj, hogy a hang fogja magát és el kezd "remegni". Ujrainditás után jól működik.
Szerintetek mi a pöcs lehet? A hangbeállításnál van egy olyan, hogy Lip-Sync ez 0 ms-re van állítva.
Humax digi+ HC HD vevőm van.
Köszi előre is, ha valaki hozzá tud tenni
-
kufirc
tag
Sziasztok
A tegnap óta pixelesedik a digitális kép és ki ki marad a hang CI+ kártya a tv sony 46hx850.
Nem tudom mi lehet a baj de nagyon idegesítő . A jelerősség és a jelminőség mindkettő 100%. A kábel jó minőségű árnyékolt és nincs mellette semmilyen más zavarást okozó kábel .
Válaszotokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest