- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
otti37
csendes tag
Nemtudom,de a többi frekvencia szép tiszta,a HD adások is tiszták,nem töredeznek.
-
GP-Sz
senior tag
válasz otti37 #23456 üzenetére
De van megoldás. A digi kábelezése valószínűleg jó, a szolgáltatók jó minőségű kábeleket szoktak használni. A lakásban levő kábelt kellene lecserélni jó minőségű, háromszoros árnyékolású kábelre. Én a helyedben azt csinálnám, hogy ahol bejön a lakásba, ott lehet egy F csatlakozó, azt szétcsavarnám és oda kötném a tvt egy jó minőségű, rövid kábellel csak próbaképpen, aztán ha úgy nincs gond, akkor átkábelezném a lakást. Ha úgy is szar, akkor meg rávenném a digit, hogy csináljon valamit.
-
Meghivott
addikt
Debrecen, Digi, m1 és m2, valamint hd-változatuk is szaggat, szétesik a kép.
Valakinek hasonló?
Gyenge lenne a jel vagy mi lehet a gond? -
Flashget
félisten
válasz Meghivott #23462 üzenetére
samsung topicban valaki panaszkodott a tévére hogy kikapcsolt állapotban éjszaka pörgette a rákötött HDD-t, és a válasz a skynet volt hogy átvette az írányítást a tévé felett.
nálad valami helyi hiba vagy kábelezési, bekötési/ kontakt hiba lehet.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Meghivott #23465 üzenetére
azért kizárandó a dolgokat, helyedben átnézném a kábelt és csatlakozókat, elosztót (ha van) nincs megtörve, kontakt hiba. Ha nincs akkor jelezni kell.
és tényleg gyakori hiba, hogy "hirtelen rossz lett a kép tegnap még jó volt"..bútor tologatásnál a kábelre tolták a szekrénytRealme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
válasz hidroponi #23470 üzenetére
Márpedig olyan dolgokról írsz, amit én nem írtam.
Részemről lezárva, mert nem kívánok a dogmatikus, politikai áthallásos szövegeddel többet foglalkozni.
Már többen megkértünk, hogy ne itt éld ki magadat. Ez ügyben menj át máshova![ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
hidroponi
aktív tag
válasz M_AND_Ms #23472 üzenetére
legkozelebb ha nem neked irok akkor ne valaszolj es meguszod az egeszet!
te is belekeverted a politikat azzal, hogy egyes szolgaltatoknak megtiltanad a haszont.
gondolom te is szivesen venned, ha a vallakozasodnak megtiltanak, hogy haszonra tegyen szert.
nem tudom hany eves vagy de en eltem abban a rendszerben es szar volt es nem fogom hagyni hogy egy idiota ujra azt a szart valositsa meg. -
esn
csendes tag
válasz sandró60 #23420 üzenetére
Köszönöm a jótanácsot, de valszeg rosszul fejeztem ki magam, ezért félreértettél. Mindkét adót "megtalálja" a tv, benne vannak a csatornalistában, csak éppen ha odakapcsolok akkor fekete képernyő van, a jelszint meg pont NULLA.
A kérdés lényege az lett volna, hogy másnál, esetleg itt a kerületben normálisan jönnek-e? mert akkor nyilván nálam vagy nálunk a házban a diginél van a hiba.
Minden más rendben. Nem mintha nézném ezt a két szart, de idegesít...[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna....
-
GP-Sz
senior tag
Ez megint valami RF probléma lesz szerintem, nem hinném, hogy véletlen lenne, hogy pont a legkisebb frekvencia, a 114,5 MHz esik ki. A következő a 121,5 MHz, ott van a négy közszolgálati HD csatorna, azoknak milyen a jelszintje? Ha társasházban laksz, lehet valami gáz a házerősítővel is, lehetnek csatlakozási vagy kábelproblémák, szólni kell a diginek, de ha úgyse nézed, akkor szerintem ne foglalkozz vele
-
zsolt501
nagyúr
Nálatok rendben működik a NOW & NEXT infó? mert nálam az utolsó rendesen betöltött az 6 órakor volt, és azt azóta is mutatja, viszont a műsorújság megy rendesen, csak ez ragadt be, ja és ez mind a 2 tévén problémás, ugyanakkor ragadt meg.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
M_AND_Ms
veterán
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Elvileg a Digi berakta kínálatába az AXN-t, AXN Black-et és AXN White-t.
Az AXN be is jön, viszont a másik két csatorna nem.Mi lehet a bibi??
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
esn
csendes tag
Megoldódott. A közszölgákat 121,00-n behozta, a D1-t és a etarlamentet ezért automatikusan a 114-n kerestem EDDIG. Megtalálta, volt EPG (!!!) csak éppen adás nem. Most megpróbáltam 114,5 MHZ-n és láss csodát meglett az adás IS.... Kösz mindenkinek az ötleteket. ( Fel nem fogom, hogy a közszolgák bár azok is "felesek" miért jönne be mégis 121,00 -n, ezek meg miért nem jöttek be a 114,00- n de mostmár nem érdekel)
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna....
-
allein
addikt
Jó estét. EPG műsör működik normálisan nálatok? Azt tapasztalom, hogy minden csatornánál nem frissített reggel óta az EPG.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Köszönöm a megerősítést. Tapasztal valaki más is rajtam kívül olyat, hogy a hang megakad elég gyakran a digi sportHD-n nem tudom pontosan 1 vagy 2. Mai napon a Sport1HD-n is akadozott elég sokat amíg a focimeccset néztem Lehet, hogy a tv készülékem kényes vagy hibás
-
csjohnny
tag
válasz allein #23491 üzenetére
Miskolcon sincs rendben valami az EPG-vel.
Samsung Tv-n ha a Guide-ot nézem ott rendben van,
ha CH List gombot megnyomom ott is rendben van,
viszont ha INFO-t nyomok egy csatornára akkor a reggeli műsort irja ki.
Valamint a History HD-n nincs hang és nem is választható semmilyen hangsáv sem!OFFAz elmúlt pár félórában az internettel szenvedtem mert nem volt, betelefonáltam azt mondták náluk minden rendben a routerem és a laptopom hálókártyája rossz nézessem meg. Letettem a telefont és 5 percre rá lett Net?!)
[ Szerkesztve ]
MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs