Új hozzászólás Aktív témák

• Alvin_ti4200

félisten

Sziasztok

Októberben lejár a hűségem a UPC digitális kábel TV-jére (plusz a Fiber netre is) és szeretnék érdeklődni, hogy van-e köztetek olyan, aki digitális UPC TV adásról váltott digitális Digire? Érdekelne a minőségbeli különbség, ha van. A T-Home digitális adását láttam és egyszerűen ocsmány volt, így nagyon félek egy esetleges váltástól, mert 3-4 méterről nézve az SD adások nagyok szépek most (TV: Philips 37PFL6606H).

Jól értem, hogy ha van DVB-C tunerem a TV-ben (speckók szerint van), akkor egyáltalán semmilyen beltéri egység nem kell, hogy TV-t nézzek Diginél?

Jól értem, hogy ha digitális adást választok szerződés kötéskor, akkor nincs felára a HD csatornáknak? A HD adókat kapásból fogni lehet vagy külön kérni kell? Elvileg a csatorna kiosztásban benne vannak (gondolom, ilyenkor az SD és HD változata is nézhető az adott csatornának, tehát nem lehet kiirtani az SD verziót a listáról).

XXI. kerületben volt-e már valakinek problémája a Digivel (Csillagtelep, ha egész pontos akarok lenni).

A válaszokat előre is köszönöm:R

Új hozzászólás Aktív témák