-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pille69
tag
Nálam Pana tv-n SuperOne HD csatornán nincs kép. Szerintetek min állítsak?
-
SamS20
senior tag
üdv
egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg egy LG M227WDP-PZ típusú monitor / tv kombóval nézem a tv-t.
analóg (koaxon) jön jelenleg az adás, a kérdésem pedig az lenne hogy, hogyan tudnék digitális adást nézni (mivel panelról van szó, így a tányér már nem játszik mert felesleges ugye) nem tudja valaki hogy az optikai (digitális ?!) kábelt behúzzák e panelba ?kábelen ugye nem lehetséges a mhz - ghz szerinti keresés.
köszi a válaszokat.
-
Kwisatzh
senior tag
válasz SamS20 #10809 üzenetére
Ha DIGI kábel előfizetésed van, akkor már "benne van" a koaxodban a digitális adás is, csak egy DVB c tuner kellene, de csak akkor ha az nincs benne a készülékedben.
(Ha most az jön, hogy ÉN nézzek utána, hogy van-e benne akkor kiugrom a zablakon... )"kábelen ugye nem lehetséges a mhz - ghz szerinti keresés"
De igen, ha van DVB c tunered, akkor lehetséges a Khz/Mhz szerinti keresés, sőt a digitális adást csak így lehet keresni.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
SamS20
senior tag
DVB-T van benne ha jól tudom
-
SamS20
senior tag
Tuner típusa : MPEG-4
meg azt írják hogy a H.264-et meg mpeg4-et támogatja, de hogy még a kézi útmutatóban sincs semmi hogy milyen tunner van benne pontosan az is biztos :/ -
sandró60
addikt
válasz SamS20 #10813 üzenetére
Ha veszel hozzá egy ilyet-biztosan fogod a digitálist
-
SamS20
senior tag
24e ft ?! inkább veszek egy kültéri antennát 6e ftért és nézem a forma1-et HD-ban úgyis csak amiatt érdekelne kb.
meg persze ha már kivan fizetve akkor a digi sport, sport+ meg ezek miatt is de 24e ftért nem fogok venni semmit...
-
SamS20
senior tag
két fajta keresési lehetőség van, TV - DTV.
tv-n jönnek a sima normál adók, SD-ben. ott frekvenciát nem lehet állítani, DTV-n pedig azt íjra hogy nincs jel, se VHF-en se UHF-en.
-
Kwisatzh
senior tag
válasz SamS20 #10817 üzenetére
Na jó, most konstruktív és segítőkész leszek
HA a cuccod 2009-10 körüli/utáni, akkor esélyes, hogy egy hibrid T/C tuner van benne.
Ha újra installálod, és az országot FINNORSZÁG-ra állítod, akkor HA hibrid tuner van benne, akkor megjelennek a dvb-c opciók a menüben. A nyelv marad magyar. Ha nem változik meg a menü, akkor csak t tuner van benne, és nem tudod fogni a digitális kábeladást.
(Az LG valamiért irtózik a DVB-C tuner létének feltüntetésétől, a topikon már ezerszer kitárgyaltuk.)
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
-
-
Kwisatzh
senior tag
válasz SamS20 #10820 üzenetére
Egy próbát megért.... Kb akkortól tünedeztek fel a hibrid tunerek. Tehát nincs benne DVB-C tuner. Venned kell egyet de amit linkeltél az nem jó, mert az DVB-T tuner, vagyis csak a földfelszíni sugárzott digitális adás (mindig tv) fogható vele.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
sandró60
addikt
válasz SamS20 #10820 üzenetére
Mivel te magad mondtad- idézlek-
"24e ft ?! inkább veszek egy kültéri antennát 6e ftért és nézem a forma1-et HD-ban úgyis csak amiatt érdekelne kb."A monitorodban csak T-tuner van amivel a szabadon fogható adókat nézheted.Ez a legolcsóbb megoldás
Amit linkeltem az lenne jó,csakhát neked drága[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
köszöntem mindenkinek az infókat tiszta képet kaptam
-
Kwisatzh
senior tag
válasz SamS20 #10825 üzenetére
Szívesen.
Összefoglalva tehát: Ha mondjuk Bp-n élsz, akkor esetleg egy 3000 forintos hagyományos, "nyakkendős" vagy szinte bármilyen szobaantennával is tudod fogni a mindig tv digitális adását (= forma 1.) amit elég ha bedugsz a készülékbe.
Ha a digi digitális kábel adását akarod fogni akkor kell egy dvb-c tuner set top box, vagy a számítógépedbe egy c tuner kártya. Kb 20 K tól a csillagos égig...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
itanczos
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan, lehetőleg usb-s dvb-c tunert, ami megy linux alatt?
Meglévő analóg dual tunerem (Hauppauge PVR-500) mellé keresek dvb-c megoldást, leginkább a hd adások miatt! (pl forma-1)
Meg persze az se lenne hátrány, ha lehetne kapni itthon...
DigiKábelem van.[ Szerkesztve ]
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
-
Misi 007
Közösségépítő
Szélesvászonra vált a National Geographic Channel
Remélem hamarosan az Animal Planet is átáll.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Ígértem nektek egy választ,hogy lesz-e sima kártyás HBO. Íme a digi sablonosnál sablonosabb válasza:
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy az HBO szolgáltatáshoz tartozó csatornák kizárólag HBO szolgáltatásra történő szerződéskötés és előfizetés esetén érhetők el Társaságunknál, beltéri egység igénybevételével.
Az HBO szolgáltatás az előfizetéshez aktivált kártya ás a kártyához regisztrált eszköz segítségével vehető igénybe. Külső eszköz igénybevételével az HBO szolgáltatás igénylésére jelenleg nincs lehetőség.
Szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen jellegű kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink a nap 24 órájában elérhetőek a 1272-es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@digikabel.hu e-mail címen.
Köszönjük megértését!-
-
-
hb000
aktív tag
válasz itanczos #10827 üzenetére
Anysee E30C plus működik (kipróbálva).
Régen a hybrodbox-nál lehetett kapni, most a webshopjukban nem látom, de ezt dobja a gugli. -
SamS20
senior tag
én is most állok tv vásárlás előtt, de komolyan ráparultam az LG-re :S
LG 32LK430
Philips 32PFL3606Philipsnél ez van kiírva :
Digitális TV: DVB-C MPEG2*, DVB-C MPEG4*, DVB-T MPEG2*, DVB-T MPEG4*LG:
DVB-T/C MPEG-4 AVC(H.264)IgenHa jól tudom az mpeg2-es kódekek régebbi típusúak, és azt nem nagyon használják. de javítsatok ki ha hülyeséget mondok.
Ti melyiket vennétek ?
-
SamS20
senior tag
hát pl hogy könnyen kezelhető legyen, ne keljen mókolni azzal h finnországra kell állítani az országot. meg leginkább csak azért kérdeztem meg mert mpeg2-t is láttam
-
SamS20
senior tag
válasz digikábeles #10843 üzenetére
akarnék csak az igényeimnek csak ez a kettő felel meg az adott árban
-
SamS20
senior tag
válasz digikábeles #10845 üzenetére
-
SamS20
senior tag
a paraméterek miatt mutattam, és az árukeresőn néztem meg mindkettőt onnan jutottam ehhez az oldlahoz
-
hibavissza
veterán
Sziasztok!
Jelenleg műsorrögzítős (tekergetős) upc-m van. Ha áttérnék digire, milyen box tudná a műsorrögzítést gombnyomásra? Tekergetés nem kell. Merevlemezes dvd író drága.
A tv-m egy philips mpg-4 tuneres vagy miköszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest