- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ras
tag
nah oksa?
-
-
Sirandrish
legenda
én eddig is hittem neked csak azt hiszem nehezen hogy te találtad..de azt még most se nagyon hiszem
amugy a vért elég gyatra..ezt figyi
[link]Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M@UL
tag
őőőőő...ez ígíy darabokban nemigazán húde jó szett....eggyütt vannak akkor mit adnak plusszt??????? nekem van egy sokkal jobb mellvértem csak nem zöld.....majd dobok fel képet ..ha rájövök hogy kell
ÜDV: M@UL
-
Ras
tag
hogy érted hogy plusszt?
pl mit tudnak vagy mi?
MJ az isten
[Szerkesztve] -
Ras
tag
jahh vagy úgy hát 3 ad a paladin képességeihez ,2-t ad a védekező aurákhoz és a harci képességekhez és még a támadó aurához is.
Még 200-at ad a támadási értékhez , 50-et ad minden ellenálláshoz 20-at az erőhöz
30-at az ügyességhez 150-et az élethez 30%.kal gyorsabb az ütőképesség
ennyi
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
hát darabokban semylik nem egy nagy show..immortalking cuccai vannak valakinek?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
az elég jó..paladinhoz képest
anyit dumáltunk róla hogy ma belekezdtem megintEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ras
tag
válasz Sirandrish #1559 üzenetére
egyébként én is most keztem el újra jáccani most pl van egy necrom ami 11-es szintű
de kb 1 évvel ezelőtt volt egy 65 szintű necrom csak amilyen hüly voltam letöröltem
te meik karakterrel kezdessz újat vagy folytatod? -
M@UL
tag
ezt figyi [link]
-
Ras
tag
válasz Sirandrish #1558 üzenetére
nekem voltak immortalking cuccaim csak már eladtam őket mer paladinnal mentem
-
Ras
tag
anyámmm megtaláltam egy flopin a paladinomat a GRISWOLD SZETTEST ezazzzzzzzz nah akk nyomulok ezzel
-
Ras
tag
Ti egyébként 1.11 játszottok?
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
én barbival mint mindig...amugy próbálgatom a mod-okat...vannak elég durvák...az első faluba a legelasőlény a 75. szintü barbimat leütötte egy ütésből
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M@UL
tag
-
Ras
tag
válasz Sirandrish #1567 üzenetére
íjjjj ez tényleg durva
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
főleg hogy utánna levertem és egyből 284. szintü voltam
kicsit modEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
fuuu te használsz segitőt???
dzsaaa..amint megkapom az első faluba egyből full élettöltö az invntoriba és addig töltögetem magam egyfolytába míg ki nem nyirjákEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ras
tag
válasz Sirandrish #1576 üzenetére
hogyha én nem használnék segítőket akkor engem kinyírnának
[Szerkesztve] -
Ras
tag
válasz Sirandrish #1578 üzenetére
sztem a barbárral ezért szar menni mer ott csak gyakni kell és ennyi.
és ezért megyek necróval mert itt gondolkzni kell egy kicsit -
Ras
tag
egyébként a tehenes pályára hogy kell eljutni azt tudom hogy wirt lába és egy townportal könyv kell hozzá, de mikor kell használni vagy mikor lehet?
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
Nekem van IK gloves. Szívesen elcserélném vmi Tran'Goul cuccra (a vért és öv megvan már).
Mellesleg a cow pálya: kinyírod Baalt (nehézségi szintenként) és ahogy mondtad, az egészet a horaric cube-ba, és voila (csak a Rogue encampment-ben működik.) A Cow king-et ne öld, meg ha szeretnél még arra kószálni. Ezér szokták sokan egy kisebb karival megnyitni a cow pályát, aztán brb nagyobb karival és írtás...
A necrómmal vagyok általában fent (Beetlejuice a neve.)They drew first blood....
-
Sirandrish
legenda
hát nemtudom..én a barbimmalakárkit ki mernék hivni hiába csakölnikell vele..necroval meg ugynaugy nem kell gondolkodni csak lényeket idézni akikölnek helyetted...
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
a mumu farm az csak HELL-ben jó
-
Sirandrish
legenda
van tehenes MOD is...mindenhol tehenek vannak...és rengetegen jönnek..és ami alegjobb hogy rengeteg cuccot is adnak
-
Ras
tag
Bakker nekem mostmár kivan a tököm hogy nemtudok a neten jáccani úgyhogy veszek egy eredetit mostmár a necrom 16-os szintű a katakombákba
[Szerkesztve] -
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1585 üzenetére
azt a modot se ismerem.......de most énis nekiálltam tegnap egy idézős druid-nak.....18-as szintű...most mek megölni durielt
-
-
Sirandrish
legenda
nah az az a főtag akit utálok..
1.még csicska vagyok mikor odamegyek
2.lefagyaszt és olyankor még a resist egyenlő a nllával
3.sose ad semmi normálisatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ras
tag
válasz Sirandrish #1588 üzenetére
jaja én láttam a gamestar honlapján hogy 2990 ér adják, és én meg is rendelem
itt tartok far oasis:[link] -
Sirandrish
legenda
ez jó ez a rész..főleg mikor soksok olyan boly jön mondjuk hellen és még kb se tudod hogy hányan vannak
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1589 üzenetére
hát ja Duriel az eggy komoj ellenfél a kezdetekben,,,,,de ez van...annyira azért nem nehéz szerintem megölni
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1591 üzenetére
én pont ezt a részt utállom....nem birom azt a szűk barlangot,,,,,,,meg ott a nagy bogárnál rengetegen vannak (csak HELL-ben),,,és csak sokan vannak de nem ellenfelek és még XP-t sem adnak,,,,,nagyon nem birom.....de ez van....
-
M@UL
tag
4,5 ezek a legjobb világok....sok XP , minden nehézségi szinten kihívás,,,és jól néznek ki
-
Sirandrish
legenda
nem az hogy gyenge de sose ad semmit..és olyankor mikor még odakerülsz jól esne néhány jó cucc
-
Sirandrish
legenda
sokan vannak??
mond már egy helyet ahol HELL-en kevesen vannakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
a 4es tényleg jó csak nagyon rövid de mivel én barbi-s vagyok nem nehéz szerintem kitalálni hogy a Barbáros (5-ös) falu a kedvencem
-
Ras
tag
válasz Sirandrish #1591 üzenetére
nekem ez a város a kedvencem azt hogy mér nemtudom
-
Ras
tag
válasz Sirandrish #1599 üzenetére
Lut gholein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest