- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carpio
tag
Szia!
Ha beleszólhatok, akkor felejtsd el a baltát, kicsi a hatótávolsága.
Diabloban akkor lehetsz igazán pusztító, ha minél távolabbról, minél gyorsabban és minél nagyobbat tudsz ütni, a többi már másodlagos.
Legalábbis ez az én tapasztalatom.A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
palcika11
csendes tag
válasz bolcsodal #2300 üzenetére
Sziasztok!
Elrondhun és bolcsodal, én írtam nektek emailt. Remélem tudunk majd együtt játszani. Nekem most van egy 73-as ladder palám, ha húzni kell, és van elfekvőben pár alacsonyabb unique és szettes cucc, amit kölcsön tudnék adni induló kariknak
Lenne pár kérdésem is, még fogalmazom őket, ne nézzetek majd hülyének
A friendlistre már felvettelek titeket, ha látom hogy feljöttök, jelentkezem..
Jó játékot mindenkinek! -
Elrond
senior tag
Én voltam este megint gyúrtuk a HC-s assassinomat + haver sorceres-ét!
Elég jól adja az EXP-et! Odaáértünk Duriel barátunkhoz úgyhogy majd el kellene
1 kis segítség! Bepróbáltuk de majdnem az volt az utolsó mozdulatunk 1 ütést kaptunk
mind a 2-en és menekülőre fogtuk!
[Szerkesztve]SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
Elrond
senior tag
Ma lesz valaki 10 után?
SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
palcika11
csendes tag
Hahó!
Ha nem működik a rúnaszó a sisakomban, akkor ki lehet azokat operálni onnan valahogy, vagy örökre úgy marad? Én hülye azt hittem a set-itemekre is érvényes a rúnázás. -
bolcsodal
addikt
válasz palcika11 #2318 üzenetére
Beleteszed a cuccot a Hordadic Cube-ba nem működő rúnaszóval (gemmed item)+egy scroll of town portal+Hel rúna.
Ez a recept eltűnteti a rúnákat is sajna, de újra használhatod a sox item-et.
Csak akkor éri meg, ha tényleg igen frankó a socketed cucc.
Sajna az utóbbi néhány napban kissé beteg voltam ezért nem nagyon jáccottam. De majd most...They drew first blood....
-
Hushpush
tag
Sziasztok! Ma újra elővettem a Diablo-t! körülbelül 3-4 éve nem toltam már a battleneten a diót! Most elkészítettem már az új accomat, de nem tudok játszani, mert nagyon lassú, mint a csiga úgy vánszorog! Router mögül játszom... Hallotam, hogy vmit állítani kell rajta, de én nemtudom mit és szeretnék megint játszani! Ha tunátok segíteni, nagyon megköszönném.....!
-
Hushpush
tag
Aszondja! Hlp me, mer nagyon játékkényszerem van! PLZ! Itt a nyár vége és idáig sem mentem ki a szabadlevegőre! Nehogymár most menjek ki? HELP!
-
Elrond
senior tag
válasz bolcsodal #2328 üzenetére
Igen nálunk meg 4 foga jön egyszerre a Melindámnak!
úgyhogy 1-2 hónapig biztos keveset fogunk még aludni,így is 3-4 óránként felkelt
most aztán bele se merek gondolni.....
na mind 1 majd este kiderül mennyit játszhatunkSSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
bolcsodal
addikt
Hát..kisebb megszakításokkal...8-tól fél kilencig, aztán félt tizenegytől megint éjfélig...voltam fent. Sajna a PH! csati üres volt végig. Namajd....
Egyébként nálunk is egyszerre jönnek a hátsó őrlők, kissé strapás lett a gyerekhez éjelente 3-4x felkelni, főleg hogy én hiába próbálom visszaringatni, anya kell neki. A sírni hagyással meg nem értünk egyet.They drew first blood....
-
Elrond
senior tag
válasz bolcsodal #2331 üzenetére
Nálunk is dettó: ...''főleg hogy én hiába próbálom visszaringatni, anya kell neki''...
Párom se bírja hogy sírjon a Lányunk pedig néha bebizonyosodott hogy ha egyből nem ébred fel hozzá akkor 1-2 perc után abbahagyja és visszaalszik, nem mindig a cici kell neki!
Érdekes mert én is akartam kreálni ph/ph! játékot és azt írta hogy már van ilyen game!SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!
-
bolcsodal
addikt
-
palcika11
csendes tag
Egy kis tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Most indítottam egy sorc karaktert, nem titkolt MF szándékkal, ugyanis kiábrándítóan kevés a jó cuccom, és nem is nagyon esnek a palámnak. Hogyan fejlesszem, hogy életképes maradjon hellen is? Ehhez nyilván kétféle elemental varázslásra is ki kéne gyúrni, nehogy az első arra járó immune sün cipóra verjen hell act1-ben.
A kalkulátorban úgy számoltam, hogy talán a tűzvrázslatokkal lehet a legnagyobb sebzést elérni. Mi a véleményetek? Mivel 4 skillt lehet csak maxolni, nem tudom hogyan kellene elosztanom. És a statpontokkal is gondban vagyok, nem nagyon volt még sorcim.
Köszi! -
bolcsodal
addikt
válasz palcika11 #2334 üzenetére
Nekem volt egy Orb+Chain Lightningos soso-m. Orb kb 500dmg, Lightning kb 2,6K. Nagyjából minent vitt player 1-ben. De multiban fos volt rendesen. Ki kell számolgatni, hogy mi éri meg. Véleményem szerint a Frozen orb a legolcsóbb jó varázslat. Orb+Icebolt+Cold masterity. Ezen kívül....nemtom...
Kell egy haver, aki felfogja az ütéseket míg te varázsolsz.....They drew first blood....
-
palcika11
csendes tag
válasz bolcsodal #2335 üzenetére
Igen, jónak tűnik az orb, de a mastery-je az ellen resistjét csökkenti. A full immune-k ellen hell fokozaton megsüthetem a tudományomat, nem?
Az általad belinkelt kalkulátorral azt számolgattam, hogy 56 skillpont ráfordításával (fire ball 10, fire mastery és meteor 20-20, 6 meg az apró) 3600-as átlag fire damage-t lehet kihozni meteorból, ami azért nem rossz.
Emellé marad úgy reálisan kb 45 skillpont. Ebből mondjuk chain lightning és lightning mastery 20-20 elosztással ki lehet hozni 1000 dmg-t, persze ez lutri, mert a lightning sebezhet 1-et is. Ha a coldra gyúrunk a maradék ponttal, akkor 350 körüli sebzése lesz az orbnak, de az legalább állandó. Mindezekhez még jönnek a +skilles tárgyak.
Ja, és ezt a karit egyedüli haladásra tervezem, mert MFes lesz, ott meg ugye nem jó ha más is van Szóval magának kell helyt állnia..
Ja, és még valami. Régebbi patcheknél nagy tudomány volt a static field, de asszem azt már kijavították. Erről tudsz valamit?
Egyébként bocsi hogy itt hangosan gondolkodva fárasztalak titeket, de nagyon nem akarom elszúrni a karit, és érdekel minden vélemény -
bolcsodal
addikt
válasz palcika11 #2336 üzenetére
Számolj utána a cold masterity-nek. Igaz, hogy az immunokat nem bántja, de...
Van mondjuk Orb-bal ice boltonként kb 5-600Cold DMg-ed. Az ellennek van mondjuk 60% cold resistje. Kimaxolt Cold masterity mellett (-140% cold resist kb.) 9-1080Cold Dmg megy be mondom Ice bolt-onkét!! Azért az Orb a jobb, mert ez a legolcsóbb cold spell. Mellesleg neekm most van eg yBizzard-ra kimaxolt sosom...hát...A blizzard-dal nem vagyok kibékülve....
Akkor próbáld meg, a Fire+Orb-os sosot. Az általad említett Fire dmg azért jobb, mint egy 1K-s villám....They drew first blood....
-
titin
csendes tag
Vissza tértem!
Megvan végre minden! Eredeti CD-k, net, tűzfal kiiktatva, stb....
Mikor lesz darálás?Why have I been summoned?
-
Silencer83
addikt
Udv Urak
egy kis Help kellene, ismet elkezdtem diablozni, anno eleg HC diablos voltam ( nem egy offlineos karim volt 80as szint korul... ), szal es az a helyzet, hogy egy 19''es Widescreen tftn nyomom, aminek 1440*900 a kellemes ( 16:10 )
nos azt tudom, h a LOD-ban 800*600 a max, de nincs vmi sufni-progi, amivel esetéeg kis ablakban ''window'' modban tudnam tolni? pl a ragnarok onlineban is lehet...
nagyon nehezkes igy gamelni
1.11-el kezdtem, evvel nem is nyomtam, 1.10 volt nalam az uccso. -
Silenzio
addikt
válasz Silencer83 #2346 üzenetére
De van. Haverok gyakran úgy nyomják. Saját karakterekkel mentik át a megszerzett tárgyakat, egy gépen 2x 3x indítanak játékot. Egy karival hostol, a többivel csatlakozik. Csak egy tisztességes proci kell hozzá meg sok ram... Sajna a nevét nem tudom, de ha más addig nem válaszol, holnapra ideírom.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silencer83
addikt
egyebkent paladint kezdtem, anno a barbar volt szamomra a legszimpibb, de tetszett a pala-fele aura thema...
I. act vegenel vagyok, kezdek visszarazodni -
frame>24
addikt
válasz Silencer83 #2349 üzenetére
Már mesélheted is, milyen aurákkal tervezel nyomulni! (+ milyen combat skillekkel párosítva)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest