- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz frame>24 #2100 üzenetére
Nem tudom mi a gond a magyarítással...akinek nem tetszik az nem teszi fel!Ennyi,szerintem nem lett gáz a fordítás!Én is sokáig angolul nyomtam,nem rég raktam fel a magyarítást és nekem pl tetszik (holott az angollal sem volt gondom)
imbue - nemesítés
törött,tökéletes,csíszolt,zafír,gyémánt,stb...
Horadrim kocka
többit most hírtelen nemvágom...
De egy file a magyarítás,felteszed, megnézed!Ha nem tetszik visszamásolod a régit...
(písz) -
frame>24
addikt
..jaja (písz)! csak....háááá tudod, mit?
mosmán megér 1 próbát, hátha kuncogok még 1-2-őt....
..nnna télleg bocs...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz frame>24 #2100 üzenetére
Hidd el azért hozzáértő emberek csinálták a fordítást..
A scroll-tekercs, gemek- törött, hibás etc.
A durability és faster hit recovery, plusz társaira neked mi fordul meg a fejedben? Pl kicsi a durability-je ennek a kardnak=sérülékenység? Szerintem egyértelmű.
[link]- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
frame>24
addikt
válasz .:T.H:. #2103 üzenetére
jó...kár volt elkezdenem.
zárjuk le a témát
aki nem érti, h mér k. röhejes ez, az valósz. sose beszélt sokat angolul, (ill. egyáltalán vmilyen idegen nyelven), mindig is ''idegen'' maradt a nyelv számára.
a vicc mellett számomra eccerűen a magyarítások teljesen elveszik a játék eredeti varázsát, ui. szinte SOSEM lehet semmit, pláne ilyen jellegű ''művet'' hűen lefordítani.
Persze, számos költőnk azért vitathatalanul szép és magyar-nak hangzó fordításokat csinált nagy művekről, de kérem, hol vannak a PC-game-ek fordítói az előbbiektől.
bocs, sajnos nekem sem megy, h egy adott topikban csak puncsoljak.
és ha valaki fikáz, az így jár mint én...tudom, régi tapasztalat
a linkben látottakról megen hadd ne mondjak inkább semmit...
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
még mielőtt valaki feltenné a nagy kérdést: ''akkó van jobb ötleted, hhee?!''
- nem, nincs ''jobb'' szó v kifejezés a fejemben adott dologra játékból!! Egyálalán nem kéne ford.
Aszondom, talán így 2000 után nem nagy elvárás, (különösen egy ily kis ország lakóitól), h az ember beszélje lega az egyik nagy világnyelvet. Egyébként is a nyelvismeret közelebb hozza a világot, több haszna van, minthogy suli-nyűgnek tekintsük.
[Szerkesztve]▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
titin
csendes tag
válasz frame>24 #2105 üzenetére
Szerintem is röhelyes az egész, megöli a játékot. Elismerem, hogy nagy munka áll a fordításban és örülök, hogy van aki megpróbálta, de ez azért még egy műfordítónak is nagy falat! Pontosan a játék varázsa miatt, ahogy frame (az a shenky) mondta.
Könyörgöm, aki egy kicsit is olvasott már angolul iodalmi művet annak éreznie kell, hogy a super healing potion és a szuper gyógyítóelixír fényévekre van egymástól!
A véleményem: magyarítás sux! Minden esteben!
ENNYI!Why have I been summoned?
-
bolcsodal
addikt
Hehe..félreértetted, szerintem a Szuper Regeneráló Elixír (SzRE) Inkább a Full Rejuvenation Potion-re vonatkozik...
Mondjuk én is feleslegesnek tartom a fordítást (mondjuk a Fallout magyarítás király volt...de csak azért mert az összes baromságot lefordították ''kitaposom a beled'' stb...).
Persze egy inkább RPG játék esetében széles ''néptömegek'' előtt nyílhat meg a játék esélye, ha lefordítják magyarra..de szerintem nincs rá szükségem, hogy valaki ''Görbe Kard'' nak fordítson mondjuk egy Cutlass-t. Sajnos a magyar nyelvben nem találni sok fegyvernevet..vót a fokos a szablya, meg a pallos (görbe lovas fegyver, nehezebb mint a szablya és fokélre fent) és az apró (disznóláb) stb oszt kész. Ilyen kifinomult fegyverekre mind Voluge, Bill, Mancatcher, Poleaxe egyszerűen nincs szavunk...ezért felesleges a tükörfordítás. Mellesleg aki a kardok neveit akarja lefordítani hatalmas munkába vágja fejszéjét:
Bronzkori kardok: [link]
Vaskori Kardok: [link]
stb.
Kardok típusai:[link]
Ennek ellenére elismerés a fordítóknak.
[Szerkesztve]They drew first blood....
-
frame>24
addikt
válasz bolcsodal #2107 üzenetére
jééééé - toltad fallout-ot?!
az mekkora gém vót!
várod mán 3-ik részt, mi? kár, hogy bethesda megvette interplay-től és valszeg elcseszi.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
bolcsodal
addikt
válasz frame>24 #2108 üzenetére
Nem lesz harmadik rész sajna. Egy eltolt próbálkozás a Fallout BOS volt (nem a Tactics, az még vállalható volt). Azis 3D-s nyomorúság volt. A fallout 1-2-nél jobb rpg-vel még soha nem jáccottam (Talán a Baldurs I, de az meg unalmas volt a végére).
Namind1..csak a magyarításokról jutott eszembe...They drew first blood....
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz frame>24 #2104 üzenetére
Nincs semmi baj én nem kötözködésképp írtam.
Anno én is az első 5 karimat(offline)angolul toltam végig, mert annyira azért tudok angolul, de asszonyom uncsitesóim amikor látták hogy állandoan a diot nyüstölöm, ők is elkezdtek vele játszani és mindig engem kérdezgettek hogy ez-meg az a fegyver jó-e, mivel érdemes használni, így feltettem nekik a mgyaritást és azóta avval nyomulnak.
Hát sok játék varázsa elveszik némely pancser fordító miatt(szerencsére kevés van ilyen), de annak idején az egész tűrhetű angol tudásomon kifogott a nagy kedvenc: Sanitarium.
Meg tudtam oldani egy csomó feladványt, de fogalmam sem volt hogy amugy mi zajlik a játékban.
Tényleg nem tudna senki megdobni egy Shael és egy Um rúnával?- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
PPSH
őstag
hi emberek.az 1.11-es patch-hez mukodik a retro patch
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
frame>24
addikt
válasz bolcsodal #2109 üzenetére
tényleg off: de fallout nekem is valóban az ábszolúte-leges-legnagyobb rpg-élmény vót!!! nem lesz folyt.... ...eccer minden jónak vége kell, h szakadjon?!
.:T.H:. : OKÉ és rendben.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
titin
csendes tag
Van egy site, ahol euróért árulnak unique cuccokat!
Pl a Mara's Kaleidoscope amulett 8.99 EUR! [link]
Ugye azért ti nem vennétek item-et euróért!
[Szerkesztve]Why have I been summoned?
-
F3@R
tag
hy all
help pls
kéne nekem egy world map a d2-höz mert már megőrülök
ha valaki tud mapot akkor pls az dobjon meg 1 linkel
thxOlcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu
-
titin
csendes tag
Kérdés:
Milyen pajzsot ajánlotok varázslónőnek? (csak mert meg van az Oculus )Why have I been summoned?
-
bolcsodal
addikt
4 sox pajzsba:Tal + Thul + Ort + Amn
Spirit
Shields
+2 To All Skills
+25-35% Faster Cast Rate (varies)
+55% Faster Hit Recovery
+250 Defense Vs. Missile
+22 To Vitality
+89-112 To Mana (varies)
Cold Resist +35%
Lightning Resist +35%
Poison Resist +35%
+3-8 Magic Absorb (varies)
Attacker Takes Damage of 14They drew first blood....
-
titin
csendes tag
Naszóval: Továbbra sem kapható a expansion set CD, de azért rendületlenül fejlesztgetem a varázslónőmet singel-ben. Kiszámolta már valaki, hogy hányadik szinttől érdemes a mastery-ket kigyúrni? Én most (lvl 45) úgy látom még jobb a frozen orb-ot fejleszteni mint a cold mastery-t.
Ja, és mi a varázslónő utolsó mondata??
''Not enough mana!''Why have I been summoned?
-
bolcsodal
addikt
Hát. A masterity-ket akkor érdemes kigyúrni ha van értelmük. Elméletileg a Cold masterity csökkenti az enemi cold resist-jét, gyakorlatban kimaxolt érték mellett a Cold immune szörnyek cold immune szörnyek maradnak, tehát ''BOÁ''.
Mi a másik amit fejlesztessz? Lightning? Fire? Merugye hell-ben csak szívás lesz a csak orb-os sorci.They drew first blood....
-
titin
csendes tag
válasz bolcsodal #2131 üzenetére
Természetesen az orb mellett fire wall-t! Szvsz lighting-ból csak a thunder stormnak van értelme. Amúgy, ha fire+cold immune szörny jön, úgy elteleportálok,hogy öröm nézni! Vagy futkározok körülötte és várom, hogy a thunder storm kinyírja... Volt egyszer egy lvl92-es varázslónőm. Az illem úgy kívánja, hogy megemlékezzek róla itt a PH-n. Selina volt a neve és bizony 10K felett sebzett a tűzfala! Aztán valami vinyócsere + windows reinstall + gépbővítési akció során elveszett... Pedig Ő volt az első tudatosan épített karakterem.
Amúgy én necro-val kezdtem a diablo-t! Ő tettszet a legjobban a karakterválasztásnál. Aztán kiderült, hogy a látszal csal.... lvl42 után abba hagytam.
Ti mivel ketdtétek?Why have I been summoned?
-
frame>24
addikt
én annak idején barbárral...
aztán rövid idő alatt kipróbáltam az összes char.-t, de végül előx a paladinnal csinyáltam meg...tök fos volt, mert rossz aurákat nyomtam és nemvót rendes attack ratingje...
most, h belegondolok, igazán csak a barbárral tudtam jól jáccani + jó karit összedobni...
nekem a sorceress nem megy. biztos nem érzem a ritmust▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tom5
addikt
Jelenleg nekem is egy varázslónőm van (Sarah ,LVL 68),akit a COLD spellekre gyúrtam: Frozen ORB kimaxolva,Cold mastery is majdnem,amúgy meg Energy Shield-re gyúrtam plusz egy kis warmth...a lényeg ,hogy a többi osztályban nem erősítettem támadó varázslatot így legnehezebb szinten most keményen szopacs van...jönnek a cold immune lények és pápá a velem lévő Barbárt úgy szedik szét a zombik mint Floki a lábtörlőt így nem nagy segítség...eddigi két szinten semmi gond nemvolt,a főgonoszokat is simán lekaszaboltam (Frozen Orb szépen teszi a dolgát,de ha Cold Immune van akkor pápá.... )
Nem tudom próbálkozzak-e még ,vagy kezdjek új karaktert...
[Szerkesztve] -
titin
csendes tag
Újat kell kezdened! A túlzottan specializált egyedek kihalnak! Én mindenképp a fire spelleket gyúrnám a cold mellett! Tűzfal, vagy meteor. Amúgy egy varázsló onnantól kezd jó lenni ha már van +10 skill-je a cuccokból. Szal hajrá! Érezd a ritmust!
Why have I been summoned?
-
Gtxtt
tag
Szokott valaki Bneten rendszeresen játszani?
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mutassatok már valami jó fegyvereket Kíváncsi vagyok valami nagyon jó unique-ra
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz bolcsodal #2143 üzenetére
Köszi + (0.5 Per Character Level) 0-49 To Life (Based On Character Level) ez mit jelent? Én egy cuccnál azt tartom fölöslegesnek,hogy Extra Gold From Monsters vagyis több kesst ad egyí szörny. Én mindíg tele agyok lóvéval...
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
bolcsodal
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2144 üzenetére
Majd ha hell fokozatban hullassz mint a légy. Bnet-en a pénzedből is buksz, nem csak az Xp-ből karakterhalálkor. Akkor majd kell a kess, hogy a hencsment (bérelhető segítő) feltámaszd. Akkor majd jóljön. A based on charavter lvl azt jelenti, hogy a karaktered szintje határozza meg a bónuszt, amit ad. Pl. 1Hp/ch lvl: 50. szinten +50Hp, 100. szinten +100 (elméletben..mivel nincs 100. szint, csak példának hoztam fel).
[Szerkesztve]They drew first blood....
-
titin
csendes tag
Tolom a magicfind-ot Hellen ezerrel, de néha van, hogy Pindleskin és minionjai olyan mértékben mana burn-ösek, hogy azonnal eltűnik 1000 mana! Ilyenkor mit lehet tenni a kilépésen kívűl?
Why have I been summoned?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest