- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz sittes79 #4050 üzenetére
Szia,
csizmát nem cserélnéd el esetleg, egy igencsak hasonlóra?
nekem tegnap esett, de str-el sokra nem megyek, viszont fire resistes monk vagyok, ezért jó lenne egy ilyen csak dex-el...
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Cyberbeni
addikt
válasz ígyvanferi #4054 üzenetére
inkább rakj be róla egy képet, mert egy pár cuccnak elég nagy a range
-
angelside77
tag
válasz angelside77 #3998 üzenetére
Nettó 25m lett a vége.
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
oxox
addikt
válasz ígyvanferi #4057 üzenetére
lol....3fire wallkers egy oldalon...erre is cserelnem az en peldanyom....
mondjuk hordani szerintem egyiket sem hordanam a jelenlegi csizmam helyett, csak fun game-nel mokas a dolog...szoval ha nincs csere akkor is megtartom a sajatomata kerdesre, hogy hol talaltuk, a jo valasz, hogy mikor...patch utani napon okadta ki a jatek a legendeket ...valahol olvastam egy osszeeskuves elmeletet, hogy megmutattak a nepnek milyen a 100-as pata szint....lehet van benne valami...nekem kettot dobott, egyik cimbinek egy x-bowt...kb 3 ora alatt (O el is adta 100 eur-ert)....viszont masnap ota sokkal szegenyebb a drop....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
Ez milyen?
Patch előtt jó ára lett volna, most kb mennyit érhet?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Helmoras
őstag
válasz Sirandrish #4060 üzenetére
hasonlót eladtam tegnap előtt 10 euroért, csak az kard volt.
-
miko_
tag
Én is találtam valami hasonlót szerintetek mennyiért lehet eladni?
-
-
DIMITRIUS
tag
Vennék flawless star rubynt!!!!!! keress meg pm -be!
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
Bencus88
nagyúr
nem maradt rajtam a 10 millás öv megvették 11,5m-ért Nem gondoltam volna
-
marcyman
aktív tag
Végre van értelme craftolni.
-
-
Sirandrish
legenda
6,5M már rábidelve és 1D10h még hátra van..remélem 10-12ig felmegy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #4072 üzenetére
Az szép ...
-
marcyman
aktív tag
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #4072 üzenetére
en ma reggel nyertem egy bid-et....10-20 misis tetelek kozott talatam egy fist-et...960koruli dps 800 feletti loh +valamennyi vit...5.9 misibe fajt, de dio siman ment vele, es ezzel le is zarult a monkra AH koltesem...
marcyman - mikor ment el annyiert? gondolom patch elott, mert te kb ket-harom honapja talaltad ha jol emlekszem
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
-
marcyman
aktív tag
Na azt még nem próbáltam, nincs olyan planom. Eddig galrakit, kétkezes kardot, kétkezes macet, meg ugye az egykezes kardot (mind +6-os randommal). Ebből az egykezes kard meg a galraki (balta) jött be nekem.
Más: Én csak most jöttem rá, hogy lehet listázni "time left" szerint is. Ez elég durva.
-
marcyman
aktív tag
Pár kard maradt ki, nincs szívem bezúzni mindet. Ha valakinek kell valamelyik írjon egy árat nekem. Nem vágyom sokra, de azért több legyen mint a vendor ár.
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #4081 üzenetére
Hát te is sz*rt ehettél kiskorodban ecsém
Én sose találok ilyen jó boltotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #4083 üzenetére
Én meg mondom felnézek hátha van fenn valami friss dolog.Erre kidobja ezt Kivettem most ah-n megvehető.Meg vettem 2 vállast 2 amulettet is.Kb 4,5-szörös ára van amiért vettem.
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
Nem hiszem el, kellene egy gyűrű, de 23h múlva jár le, fix ára nincs!
De már most nem jó az, amire reggel biddeltem, 5 órával ezelőtt!
Akkor ez hogyan is működik? -
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #4085 üzenetére
Max Battlefield 3-ban
-
-
Sirandrish
legenda
Régi pajzsom eladóóó!
Ha érdekel valakit, jelezze PÜ-ben árajánlattal együtt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
A kraftolok elárasztják a fegyver AHt.Aki akar az most vegyen fegyvert, vagy talán érdemes még várni, hátha lejjebb megy az ára.Tele van 62lvl fegyverrel AH.
-
Sirandrish
legenda
Elvitték 25be
-
-
Amur
addikt
válasz sittes79 #4059 üzenetére
Ilyen késes legendary nekem pont most esett(érdekes hogy időnként tök hasonló cuccok hullanak! Lehet ma ez volt akciós blizzéknél!)
Nekem mondjuk 27% eséllyel robbanak fel az ellenfelek késeket szorva szét!
Ja amúgy eladó!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #4088 üzenetére
Nem! Meg amúgy se játszok nagyon mással Diablon kívül.
Sikerült megcsinálni végre rmah-t.Ma kerestem is egy keveset
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest