- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Ki vesz es mennyiert unid EF-t?
A valaszt nem privatban kernem. -
Poctar
senior tag
Az alábbiaktól megválok:
Immortal King's Eternal Reign ~650m
Blackthorne's Surcoat ~450m
Bul-Kathos's Solemn Vow ~150m
Blackthorne's Jousting Mail ~50m
Zunimassa's Pox ~50m
Immortal King's Tribal Binding ~20m -
davidsito
aktív tag
válasz Poctar #11304 üzenetére
Szia, szerintem senkit sem fogsz találni aki bármit is meg fog venni ezekből.
Ezeken az árakon.
Nem vagyok ah, közelébe .... de szerintem nem mondok hülyeséget.Valószínűleg azért porosodtak ezek a ládában, mert drágán tedd ki az ah-ba.
[ Szerkesztve ]
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
-
czpitti
senior tag
-
Poctar
senior tag
válasz davidsito #11305 üzenetére
Hello!
Ah-t néztem és pár hasonló itemet találtam, melyek alapján vettem a látható árakat.
Mivel nem voltam benne biztos, hogy az árak megfelelőek-e, ezért oda biggyesztettem egy ~ jelet. Ezzel jelezvén, hogy ez nem fix ár. Szóval ha valakit érdekel, akkor az mondhat más árat is.A porosodás szó gondoltam jobban fest, mint az eladó és társai.
Thx a válaszod! -
Cyberbeni
addikt
eladó a régi DML-m: [link]
18%AS 10%chc 268 dex 310 vit 3% multishot
AH-ban 80-100M-ért van kint, szóval ehhez mérten bombázzatok ajánlatokkal (itt -15% lejön természetesen) -
P00By
nagyúr
Elsőre megvettek 16 misit, egyszer csak beindul rendesen
-
Jimy83
aktív tag
180/190 dex-es , 4chc mempot keresek ha lenne valakinek eladó , 630 m lenne rá .
-
hkaroly
csendes tag
vennék 2db perfect star emeraldot, ah árnál olcsóbban
-
Phobion
őstag
Szerintetek mennyit ér ez az 1h sword? Hasonlót nem találtam se gold, se rmah-ban. (A holy dmg-et természetesen kivettem a keresésből. )
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Eladó: 10M
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
thesound
addikt
Eladók.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Sirandrish
legenda
válasz thesound #11329 üzenetére
Elég pici az a kép de az egy Nati Hand Crossbow?
Szerintem azt nem lehet eladni Unidként, max ilyen 100-200K-ért..
Legalábbis mikor legutóbb néztem akkor a legkeményebb is néhány M volt AH-ban..
Ha azóta már csilliárdba kerül akkor nem szóltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thesound
addikt
válasz Sirandrish #11330 üzenetére
Igen, sztem nat. bow.
Nem követem annyira mit érnek, ha nem kell senkinek mennek brim-be[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
zombie82
csendes tag
Érnek valamit az Unid Chantodo Willek?
Battletag Karakhul #2389
-
RockHaRD
addikt
valaki tudna erre mondani nekem egy árat? Van AH-ba ilyen, de dex, és vita nélkül.
-
Sirandrish
legenda
válasz frenkdrebin #11338 üzenetére
A Wandot nem RMAH-ból kukáztad ma reggel?
Mintha egy ilyet láttam volna bent 1,45EU-ért..
Nem baj, csak kíváncsi vagyok..
Árakat sajna nem tudok mondani mert nem vagyok játékbanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
frenkdrebin
csendes tag
válasz Sirandrish #11339 üzenetére
Nem Már egy hete megvan. Gondoltam irány a wizard de a WD után túl sok gombot kellett nyomogatni Inkább eladom és a wd-t fejlesztem mpl10-re. Kicsit unom mostanában. Majdnem mindegyik karimat megpróbáltam hátha.
[ Szerkesztve ]
frenkdrebin #2705
-
Zan
aktív tag
válasz frenkdrebin #11340 üzenetére
Ha wizz, akkor nem feltétlen kell CM-et csinálni belőle..! Azért vannak még életképes buildek gondolom én..! Pl. nekem azóta, amióta Kicsimix belinkelt kb fél évvel ezelőtt egy Archon Wizz hent videót mp8-on, minden képen szándékomban áll egy olyat csinálni. Tudom, hogy egyszerű (mármint a skillek használata), de nekem kb. pont azért tetszik,mert ha csak farmolni szeretnék, ez kb. tökéletes lenne!
Minél jobb, annál jobb!
-
frenkdrebin
csendes tag
Nekem valahogy az tetszett mint igazi party arc. Ha dps a lényeg és nem a fagyi akkor ott a WD. Nem mondom hogy nem próbáltam ki az archon buildet és nagyon szép volt hogy halálcsillagként hasítok de paryban viszont nem az igazi. Ha nem tudom jó áron eladni a cuccait azért fejlesztem azt is de egyenlőre csak egyre van gold (bár most arra se nagyon )
frenkdrebin #2705
-
F-ECT$
titán
válasz frenkdrebin #11338 üzenetére
A wand tuti nem ér 60-at, én inkább 30 körülre tenném, bár pár napja nem nézek ah-t.
Dive ever, work never.
-
jpeetr
aktív tag
Valaki tudna segíteni? AH-ban ehhez hasonlóra csak irreális árakat találtam, és azokon még LOD sincs.
Mennyit érhet kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest