Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Reinhardt #84851 üzenetére

    Itt a válaszod: "We don’t want Legacy of Nightmares to become required for top-tier builds. We want it to be a viable option among many." - vagyis nem akarják hogy ez legyen az ultimate GR build.. azt akarják hogy nagyjából olyan erős legyen, hogy T10 farmra (igen, fun build) és nem maxos GR-re jó legyen. Meglátjuk.. patchelik még PTR-t is, lehet ez beáll vmi 150-250 közé mondjuk..

    Mellesleg ez is jó ötlet.. ha emlékeztek anno D2-ben is szokszor nem volt egyértelmű hogy pl a full immortal barbár a jobb vagy az amelyiket csak exc/elite uniqe-ba öltöztettél.. ha ezzel elérikezt akkor már sirály.

    Arról nem beszélve hogy a szett bónusz kb rákényszerít egy adott build / skill használatára. Ez meg nem. Lesz sok nyers dps-ed, és te döntöd el hogy milyen skillszettel tolod, és hogy oldod meg a talponmaradást meg a resource töltést.. érdekes lesz. Szerintem lesz egy két elvetemült ötlet, de látok rá esélyt hogy ez még mindig életképtelen lesz, mert nem fogja tudni felvenni a versenyt egy okosan átgondolt szettbónusszal..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák