Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz khirill #69862 üzenetére

    Azzal sztem nincs baj hogy 4 a max player / game.. 5 vagy 6 fo mar sok lenne.. a gond inkabb ott van amit Gorni is mondd.. hogy nem adhato at a cucc..

    Errol amugy volt szo a blizzconos 1 oras videoban, es azt mondtak reszben azert van ez mert azt szeretnek ha minden uj jatekos vegigjarna a maga utjat, es nem az lenne hogy megveszed a jatekot, belepsz egy klanba, 3 ora alatt level 70 vagy (kb.. ) es azonnal a nulladik napon a klanod a kezedbe nyom egy komplett kifarmolt geart es mar tolod is T6-on meg GR30+ -on anelkul hogy tudnad ki az a Deckard Cain.. ebben azert van valami, de ha azt lehet idohoz kotni hogy 2 oran belul atadhato valami, akkor miert ne lehetne megoldani hogy aki 100 orat eltoltott egy klanban a masikkal, es van min 1 db 70-es karaktere meg minimum 100 paragon szintje azok korlatlanul tradelhetnek..

    Nekem amugy alapvetoen nincs bajom azzal hogy 4 player a limit, es hogy a mostani vilagrend szerint az a hatekony ha van 2 dps es 2 support - most kb mindegy milyen felallasban az mar tenyleg klan meg izles dolga.. Mi szoktunk menni 1 WD + 3 DH meg 1 WD + 1 support Kruz + 2 DH formacioban is.. ez ezzel egyutt a mi klanunkban is gond hogy nincs minden posztra alternativa, mert van akinek csak DHja van, van aki meg csak str-es karival megy mert neki az jon be es ennelfogva kizarolag support Cruzzal bir magas GR-en csatlakozni.. es van par arc (like me..) akinek van ez is az is es alkalmazkodunk az adott parti igenyeihez..

    Gorni: amiota van support WD + support cruz nalunk azota kvazi DH-ra vagyok "karhoztatva" ;] es pihen a monkom, meg a csuklom meg az ujjaim.. :K :U

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák