Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Poctar

    senior tag

    válasz SQX_Barto #59840 üzenetére

    Elsőre nem jött be az Asharea set mert nem folyamatosan vannak jelen és az egyébként pluszt adó dolgok nem látszódnak a karin (amikor megjelennek). Így nem is használtam tegnapig. Kraftolgattam és a followereknek is van már pár értelmes iteme. Pl összehúzás, healt globe drop, sever.. Templar hallhatatlan és unitynek hála a többiek is (a másik kettőnek megvan az összes képessége).
    Amikor megjelennek (nem számoltam még mennyi időnként jelennek meg, de sűrűn) szó szerint berobbannak, mert a két helfire ring rögtön tüzeskedik. Sever helyett meg a démonos kard volt fent és az is megjelent... :DDD Szép káoszt teremtenek hirtelen, meg csirkéket és összehúzzák a jó népet. Plussz jó pár globe megjelenik. Szóval no hatred gond. A karin érezhető amúgy, hogy nem "egyedül" van, mind sebzés, mint talpon maradás szempontjából.
    Szerintem érdemes használni az Asharea set-et, de csak is megfelelő followers itemekkel. Egyébként pl simán káóznak ők is vagy épp nem érnek semmit. (nagyobb szinten úgy sem a sebzésük a lényeg, hanem a skill combók.)

    Úgy fest a karim a max fire sebzés és a ++elit dmg helyett a followers/pet irány felé szalad. úgy vettem észre, hogy a DH T4 felet igen könnyen összeeshet, hiába a nagy dps. A képernyő szélén meg nem szeretek rohangálni... De ha kisebb eséllyel érnek a karihoz, akkor máris könnyebb a T5-6 még ha pár %-os dmg bukást is jelent ez.

    Más kérdésedre: Igen, átjárható minden ami nem kaszt speces.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák