- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
granini
őstag
válasz czpitti #49952 üzenetére
Kinek mi a csucskari erted.. haverom nagyondurva monkot rakott ossze anno, iszonyat jol daralt Infernon, amig be nem mentem neki az options-be es be nem klikkeltem hogy adjust monster level, es akkor eszrevette hogy jahogy ez eddig mp0 volt.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #49957 üzenetére
szinte semmivel nem lett erositve 1.08 ota.
plusz elofeltetele, hogy eleg toughness kell hogy az ember meg tudjon allni vele, mozgas kozben nem lehet vele damolni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Joci93
senior tag
Witch Doctor Fetish Army Zoo Keeper Build! áááááá nem OP.....
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Thrawn
félisten
válasz killerjohn #49956 üzenetére
Én nem ezt írtam
Ha újra eladhatod egy hét múlva az még mindig trükközésre ad lehetőséget.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
válasz proci985 #49958 üzenetére
Soloban bekuldod a két disznót (csicska es hazikedvenc) . Az egyik kiváltható farkassal. Csapatban meg eloremuldod akikért nem kár (barb, monk, kiegben a csuzdafej). A sebzés meg talan duplája lett, hat ra a gránát passzív sebzésben és robbanás sugarában is. A rakéta mód is tapolt. Nem ertem a problémát. Eroforrascsokkento Item se nagyon kell. Erősebben karcolhat mint a cluster.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #49962 üzenetére
hat ra a granat? hm, akkor lehet erdekes.
en a kiirt sebzest neztem, az nagyon nem valtozott. de akkor lecheckolom meg egyszer.
-
mikromanus
veterán
válasz Joci93 #49959 üzenetére
Mobilon vagyok. Ez T6? Ugye nem megint valami T3 noobsagra OP-oztok?
proci: bombardment granatozik, nem? Egy masik runa meg rakétát ereget. Arra is van passzív. +100% Damos.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #49968 üzenetére
Moldran féle dev interjúban említették, hogy valami olyasmit terveznek, hogy mindenkinek ugyanaz a Rift, és minél hamarabb be kell fejezni, nem pedig level 1, 0 gear, 0 paragon.
-
Bahama
aktív tag
válasz mikromanus #49962 üzenetére
Ez papiron jól hangzik, de elkezdesz lőni jöni a frozen pulse, odaébbálsz, aztán jön a poiosn, odébállsz, és még mondjuk arcane is és már nincs is hatreded, és még nem is sebeztél semmit :S. Ja és persze az elit sem fog 1 helyben állni. Főleg hogy kb 1 secet késik a bombardment.
Szerintem azt a skillt kb el lehet felejteni, max single targetre jó...Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
frame>24
addikt
válasz Joci93 #49959 üzenetére
Aha...
Elmesélnétek, hogy mi ez a cheat? Castol konstans fetish army-t (ami alapban csak 20 secig tart)? Ezmiez?
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz frame>24 #49974 üzenetére
Ja látom, Zuni... hát olyan nekem nincs...nem is vót
(#49977) Cyberbeni:
Egen, én ott kivettem a hangot, amikor beleüvöltött a gyökér a videóba.
Azt is látom, hogy csak loot 2.0 set adja be az örök fétis hadsereget.
OKé, WD-ből friss vagyok, de ez g*ci OP.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
killerjohn
addikt
TurboHUD 14.3.14.0 (STABLE for Diablo III 2.0.3.22427) online
-
Ivanh
senior tag
válasz czpitti #49952 üzenetére
gondolod, hogy 8 év EVE után, nem vélem felfedezni az mp szinteket?
kb. mint a faék, olyan eccerű és közérthető a kezelése, nemigazán lehet elqurni.
Csak azért,mert sok tapasztalatot szereztél a játékban, nem illik másról rosszat gondolni...
Én sem gondolom, hogy rosszabb vagy, csak eccerű, mint a faék.
Sok szép órát kívánok. És sok tanulást.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Ivanh
senior tag
válasz mikromanus #49980 üzenetére
veled szívesen, mert úgy emlékszem kedveled a PoE-t...(?)
a diabloba az utóbbi időben már csak ahz-ni járok, ha játszani kell inkább ott múlatom az időmet..(EVE-n kívül)Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
czpitti
senior tag
Az ecceru mint a faék igaz.A 200 ora alatt felépitem 0-rol az uber karit ráforditás nélkul hazugság.Ilyen nincs.Mosolyogtunk már pár emberen aki ezt mondta és most is csak ezt teszem tetszik vagy sem.Bird-nek van igaza tobbet ebben a témában nem állunk-ok le vitatkozni.Nem gondolok én rolad semmi rosszat csak hulyeségeket beszélsz.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
CactuS
Arcképgyáros
Lol? (Bár inkább a szánalmas szó jut eszembe...)
Szerk: A "pórnép" nyugodtan maradhatott volna, jobban illik a stílusodhoz.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
mikromanus
veterán
A PoE-t távolról csodálom. Egyszer le is töltöttem meg telepítettem, de nem játszottam. Nem nagyon akarok több fronton beszállni az időtrabló játékokba. A D3 meg most elég jól leköt...
Más: streamelek kicsit a torrentes wizarddal. Búcsúparty a gonosz kis exploitnak. Még mindig él. Makacs kis dög ez. VAgy kevesen használják, így nem sürgős a blizznek javítani
-
Ivanh
senior tag
válasz CactuS #49985 üzenetére
a pórnép inkább nőkre emlékeztet, azért korrigáltam.
köszi, hogy emlékeztetsz.
szánni inkább az ördögöt szoktuk, mert nincsen lelke.
persze, lassan ennek a játéknak sem lesz, elzombisodik.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
adamkaa777
senior tag
válasz mikromanus #49986 üzenetére
Ha ez az exploit segíti a cota farmot akkor leírnád mi is pontosan
El. Psy. Congroo.
-
czpitti
senior tag
Nem kell.inkább kitorlom hány accal ah-ztam nemigen tudsz ujat mondani.De mottmár csak a játék maradt ha meghallom az ah szot akkor is kerulget a hányinger annyit voltam elotte.Meghagytam párat a kiegre,az is-boxer miatt ( x3 loot ) és ennyi a torténet.Nekem a game a fontos,nektek az ah.pont.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Cyberbeni
addikt
válasz adamkaa777 #49989 üzenetére
Archon jobb CotA farmra szerintem.
-
mikromanus
veterán
válasz adamkaa777 #49989 üzenetére
Youtubeon van bemutató, meg a streamen az utólsó broadcast kicsit hosszabban. A lényeg annyi, hogy az Arcane torrent cascade rúnája találatonként/sebzésenként 12,5% eséllyel ad a célponttól kiindulva egy újabb arcane torrentet ami 582% damaget ad le. Eddig a szándékolt játékmenet. VAn azomban egy kisebb bug/exploit. Az Arcane torrent "chaneling" skill, azaz folyamatosan lövöd az ellent. Nincs megszakítás (hacsak ki nem löknek). Ha a chanelling alatt leadsz az arcane torrenten kívül más sebzést is, akkor arra is procol a cascade rúna most. Ez molten effekten, meg területre/időre ható skilleknél nagyon szépen működik. Az arcane orb skillnek van egy tűzgömb szerű verziója. Ez amerre elhalad a földön égő területet hagy maga után (molten). Ez nem sebez durván, viszont kegyetlenül pakolja a torrenteket. Az már durván sebez. Ja, meg a torrentek területsebzést adnak le (robbanás jellegű a sebzés kis hatótávon belül).
Javítást már betervezték de még nem csinálták meg. Remélem hétvégén már nem tökölnek vele. CotA-n nagyon szépen lehet vele aprítani.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
szallasi007
őstag
Nekem jöhet pvbe az okossag loot és kraft nekem 0! Tanúim is vannak rá igaz Bird? :-D
-
killerjohn
addikt
dprogressen van Paragon 2.0 ladder
(Csak 137. vagyok softcoreon )
-
ReFleXx
addikt
Moldran most vegzett a 36oras maratonnal. Kicsit bekattant a vegere, felmeztelen dudoraszik...
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #49964 üzenetére
nem vagyok benne biztos, hogy a bombardementre hat a grenardier, bar lehet. a raketas runa nem rossz, bar inkabb single targetre jo.
aztan: 1.485.000 toughnessel DHval egy helyben allva szet tudtam bombazni ghomot, brooding smoke screennel egyutt egesz jo.
viszont kezdem ugy erezni, hogy broodingon kivul nagyon nincs mivel megoldani a life regent sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs