- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DioRobber
tag
válasz Lézerparaszt #39850 üzenetére
de a Macem az 1.45-öt üt, a kardom 1.40-et-lehet rámegy még a 0.25 a mace főfegyó miatt- összességében lehet felugrik 2.47-re a speed, de a dps nem változik-fura, olyan, mintha bugos lenne
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
schwartz
addikt
válasz mikromanus #39843 üzenetére
De tudod mit? A (#39845)-ot kiegeszitve ajanlok egy fogadast. Menj 4-es partyban a legdurvabb tarsakat osszevalogatva kedved szerint. kiveve (egy) a szoban forgo support WD-t. (de Te a barbart viszed ).
Nalam lesz egy WD tamado skill nelkul, egy monk 10k vagy tokmindegymennyi DPS-el es egy vezna DH. Le fogunk mosni... Ha megsem, ugy szep csendben elsunnyogok. De addig is kerlek ne magyarazd nekem milyen egy "eletkepes karakter"...[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz mikromanus #39843 üzenetére
Ez így szar.
Másrészt ott van az a része is a játéknak, hogy az nem szórakoztató játék ahol 1 ember játszik (szórakozik) a többi meg csak támogatja (nézi).Nezd mar meg a srac profiljat. Van egy Para98-as barbarja unbuff 135k DPS-el de MP8-an szenved vele. A kraftolt itemeken kivul a WD geart teljes egeszeben tolem kapta (szemelyes ismerosom) mert meg ezt a gyenge felszerelest sem tudta kifarmolni/megvenni. (a legdragabb a Homunculus 90M es a Mara volt (3Euro), a tobbi filleres tetel) Szerinted neki nem szorakozas velem jonni MP10-en? Egy hasonlo gear support monkra szinten kihozhato egy DPS felszereles toredekebol es partyban ugyanolyan hatekony lehet vele. Mikor eloszor osszeraktam azt a WD-t mindenki rohogott, publicbol folyton kidobtak pedig csak akkor maradtam ha volt mas WD is Gruesome Fiest-el. Most meg minket inviteolnak egyvegbe... Ertem en, hogy ez igy szar de legalabb valamennyire eredeti a majmolt, masolt vagy eletkeptelen buildekhez kepest. Es miert ne lenne elvezetes jatszani vele? Nem csak nezed, hogy aprit a masik hanem helyezkedsz, buffolsz amikor kell, elkapod Hex-el a mobot amikor kell es orulsz annak, hogy haladtok mint kes a vajban. Jah, hogy igy nincs nagy e-penised a karakterlapon? Nem gond, mert van a gatyaban...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
mikromanus
veterán
válasz schwartz #39853 üzenetére
MEnnyi DPS-ed van? 250-270k körül? Nekem kevesebb barbárral. Mégis mit akarsz bizonyítani. Meg az hogy lesz, Én jövök barbárral, te a support WD-vel, egy satnya monk, meg valami DH? Akkor ki fog ölni?*
*= Gyanítom nem úgy értetted, hogy te indulnál a support wd-vel.
Inkább dobj össze egy 200k unbuffedes kutyakillert, aztán indítson más egy tescos support bármilyen WD-t és egyéb kiszolgálószemélyzetet! Szerintem simán ugyanott lesztek. Nem tudom honnan a frászból veszed, hogy a te WD-d olyan ócsójános, hogy bármivel is érdemes hasonlítgatni...
Egyébként meg NEM! Nem azért van a többi karakter, hogy a te gizda popsidat fényezze a nyelvével.
"Szerinted neki nem szorakozas velem jonni MP10-en?"
Egy runban talán, de amúgy dögunalom. Ez nem Hős, hanem harmadik világbeli kifőzde szakácsa aki éhbérért dolgozik. EZ nem szórakozás hosszútávon. nem tudom honann veszed, hogy attól hogy életbenmarad valaki MP10-en és nem csinál semmit, csak spameli a support skillt attól még szórakozik is.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
granini
őstag
válasz Lézerparaszt #39852 üzenetére
Ott voltam vele, nagyon fura volt.. 2.18-as alap AS-ről hogy ugorhat már fel valami 2.47-re? Onnan meg 2.86-ra.. azt még a Berserk se tudja.. a két fegyver között meg nincs akkora AS különbség, 1.45 vs 1.40.. kizárt.. szerintem is bugos a barbár.. ja és úgy megy fel az AS hogy közben a sheet DPS-e meg változatlan volt..
Aztán állt a város közepén, már réég nem ütött, a Berserk már réég lement róla és még mindig 2.47-et meg ilyen 2.54-et mutatott a játék a szokásos 2.18 helyett.. eztfejtsdmeg
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
quex
tag
válasz granini #39856 üzenetére
Nem 1.45 -öt kell összehasonlítani 1.40-el, hanem az egyik echoing fury, ami a másik fegyver dps-ét is növeli és ez az érték nem szerepel a másik fegyveren, csak a karakterlapodon látszik. Shift-et nyomva ütsz egyet és vált az as. 1.45 + 0.23 lesz a másik fegyver as-e.
[ Szerkesztve ]
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Sirandrish
legenda
Kicsit megvagyok kavarodva..
Meg mertem volna esküdni hogy több mint egy hónapja nem jártam erre, de ahogy látom vagy nem írtatok azóta hsz-t vagy nem tudom mert a téma még mindig ugyan azEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
killerjohn
addikt
Kérdés: vannak azok a hányó nőszemélyek Decaying Crypt-ben. Ha azokat megszínezem a HUD-on, akkor lőn boldogság?
-
TeeBee73
veterán
Meg tudná mondani valaki, hogyan áll az RMAH Gold? (Telefonról vagyok, estig nem is leszek gépközelben).
Előre is köszi."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
IreN!CuS
őstag
válasz Sirandrish #39860 üzenetére
Én azért már pár napja nem láttam leírva ,hogy szaradrop
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
schwartz
addikt
válasz mikromanus #39855 üzenetére
Pedig sokkal jobban szorakozik igy mintha a satnya barbarral jonne vagy azzal solozna. (o maga mondta)
A kutyarobbantos build meg sem kozeliti a CoB-et. Inkabb megyek macikkal s ugy a CM wiz sem kavar be...Nem tudom honnan a frászból veszed, hogy a te WD-d olyan ócsójános, hogy bármivel is érdemes hasonlítgatni...
Nem az en WD-m ocsojanos hanem a support akivel siman lehet tolni partyban MP10-et ellentetben egy noob DPS monk vagy barbarral. Ezt a francia fickot pl. le sem tudom vakarni mert mindig visszakonyorgi magat de jatszani nem tud mert nem vagja a lenyeget.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz schwartz #39872 üzenetére
Nekem csak az a visszataszító abban amit már több hozászólásod óta látok tőled, hogy marhára lenézed azokat akik egy satnya barbárral vagy szerencsétlen wizarddal vagy akár bármi más kaszttal, gearrel vagy skillezéssel játszanak, mint a te über módon kimatekozott okosságod. Szerintem írjál a blizznek is, hogy vegyék már ki a többi kasztot mert teljesen felesleges és mindenki idióta baromállat aki mondjuk barbárt vagy más WD-n kívüli kasztot indított. A játék fejlesztése is egyszerűbb lenne ha ezek a felesleges sallangok nem lennének.
Feel Good Inc.
-
schwartz
addikt
válasz mikromanus #39855 üzenetére
Egyébként meg NEM! Nem azért van a többi karakter, hogy a te gizda popsidat fényezze a nyelvével.
Ezzel egyetertek s azt a reszet a dolognak kulonben sem gondoltam komolyan. Viszont ne ugy kepzeld el, hogy barkit is kenyszeritek arra, hogy igy jatszon. Rengetegszer megyek gyenge partyban s nem szolok semmit. Viszont van, hogy haladni is szeretnek es celzottan jatszom. Ha valaki oda invite-ot ker de tobbszorosen ugyanugy szetcseszi a partyt annak ellenere, hogy elore megvolt beszelve a jatekstilus, az miert kell elturnom? (mert en privatban mar megkaptam, (nem mikrotol) hogy mekkora egy egoista bunko vagyok)
(#39875) Pompi
Nem nezek le senkit de 1000+ ora jatekido utan egyre kevesebb a turelmem. Azert fogalmaztam olyan stilusban mert Mikrot szerettem volna piszkalni. Elnezest kerek mindenkitol aki sertve erezte magat.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
granini
őstag
válasz DioRobber #39873 üzenetére
En kb 4 utan fogok hazaerni csak.. de sietek..
Ha nem leszel huzom a barbart addig..Tenyleg, van egy level8 barbarom, es sok kedvem nincs egyedul felvinni 60-ra. Ma este mondjuk 7 utan lenne valaki aki hajlando huzni kicsit normal --> hell mp10-en? XP szettem van (cain, leoric, ruby)
-
Gyick
őstag
válasz schwartz #39845 üzenetére
"Meg kell erteni, hogy partyban csak egy falkavezer van, az aki a legkemenyebb. Azt kell kiszolgalni, ugy kell jatszani ahogy o keri vagy ha nem el lehet huzni solozni a busba"
Te "falkavezér" az nem jutott még eszedbe hogy ha egy monk harangozik és szétszórja a mobokat vagy a furyval feareli őket az nem csak a "falkavezér" excelenciádat zavarja hanem az egész partyt?Nyilván illeszkedni kell a partyhoz és ha valaki ezt nem teszi és kibaszák a partyból azzal nincs is semmi baj,de ilyen baromságot hogy a falkavezérhez kell alkalmazkodni meg csak azt kell kiszolgálni ez bullshit.pl egy archon wiz az mivel szolgál ki?lol.te nagyon el lehetsz nyomva az életben baszod ha a diablo3-ban keménykedsz.
Várom a videot
-
-
schwartz
addikt
Te ne szemelyeskedj velem baszod, ha megkerhetlek. Nem ismersz igy nem tudhatod mit gondoltam komolyan abbol amit leirtam. A lenyeg a hatekonysagra volt helyezve. (ez a fajta jatekstilus van a wow-ban vagy DOTA-ban is es amint latod a D3-ban is mukodhet. Akkor mi a gond ezzel?)
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
granini
őstag
Pompi, Gorni: egyetertek, a barbar nem satnya, ad warcry-t, sot party sprintet is! (ez amugy nem egy uj drog, de erdekes modon a hatasa hasonlo, mindenki gyorsabban fut tole )
Schwarz: csatlakoznek Gyick-hez.. en 15 honapja jatszom folyamatosan ugy a Dioval hogy sosem volt falkavezer effektus, sem en nem jatszottam ugy, sem engem nem kenyszeritett senki..
-
Edge
veterán
-
Gyick
őstag
válasz schwartz #39882 üzenetére
wow-ban a tank-dps-healer dologra gondolsz?nyilván ott a healer a support,meg átalában a healer kasztoknak van buffjuk is nem is gyenge.(priestnek a fortitude.druidnak a wild,paladinnak a kings stb.) persze elvileg müködhet itt is ,de a wow-ban az instákat,boss fightokat direkt úgy alakitják ki hogy mindekinek meg van a maga szerepe,diabloban szerintem ilyen nincs.
-
mikromanus
veterán
válasz granini #39883 üzenetére
Hehe. Demokrácia Vs tekintélyuralmi rendszer a Diabloban.
Ugye tudod, hogy egy középkori jellegű társadalomra akarod ezzel a mentalitással ráerőltetni az adott korban életképtelen világnézetet. Tiszta Herkules vagy Xéna sorozat lesz ebbő'... Mondjuk én is inkább a lazán, egyenrangúként kapcsolódó tagok csapatát szeretem jobban, mint Gest apó személyi kultuszát .Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gyick
őstag
válasz mikromanus #39889 üzenetére
Én nem hiszek a demokrácában,nem is létezik de a cooporative game sem arról szól hogy a partyba ki a góré szerintem.
-
mikromanus
veterán
Youtube-on pár régi mese főcímdala le van tiltva:
"A videó a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt."Nem lesz itt lopás vazzeg!.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
schwartz
addikt
válasz granini #39883 üzenetére
Eskuszom nem vagjatok a lenyeget es az egesz ugy jott le mintha en raeroszakolnam ezt a fajta jetekstilust barkire vagy leneznem a tobbi karaktert a WD-n kivul. Pl. van support monkom es azzal is szivesen megyek de publicbol kidobnak ha raneznek az adatlapi DPS-re vagy ismerosok kozott magyaraznom kell, hogy ez most miert van ugy gearelve. A support WD-m pedig egyvegben kidobtak mindenhonnan. Most igy megyunk ketten es csak azert nem robbantgat a srac mert nincs megfelo gear hozza, nem azert mert csak en akarom egyedul fenyezni a farkam. Tegnap kozos megegyezessel dobtuk a 350K unbuff DPS monkot mert semmi kompromisszumra nem volt hajlando amellett, hogy erezhetoen lasabban is haladtunk.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Rebourne
aktív tag
Nem, wowban a hc raidelésre gondolt, ahol a csapat hatékonysága alapvető kulcsfontosságú, és ha ez nincs meg akkor sikertelen a csapat. Ezzel szemben D3-ban mindig van jutalom (loot), a csapat hatékonyságától függetlenül. De az összeszokott, megbeszélt taktikával haladó csapat sokkal gyorsabb lesz.
Semmi sem kényszerít erre a játékstílusra, de mégis sokan csinálják. Ezért nem kell rámászni senkire.
-
Sirandrish
legenda
válasz radi8tor #39877 üzenetére
Neeem, csak gondoltam bekukkantok hátha elcsípek valami szuper kis infómorzsát, de szomorúan tapasztaltam hogy a topikban "megállt az idő"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
khirill
aktív tag
-
khirill
aktív tag
válasz IreN!CuS #39881 üzenetére
mehetnék én is a kis barbárommal 60ig... (most 35) és tovább... nagyon leköteleznél... 8körül nekem is szuper lenne...
a battletagem: khirill#2598 a múltkor én már szerintem felvettelek mert olvastam, h van egy "kis" wized és gondoltam van rá pár kinőtt cuccom, de vagy nem igazoltál vissza vagy elb@szcsisztam...
schwartz: ne lelkizz... ne foglalkozz... úgy játszol a haveroddal, ahogy nektek tetszik... ennyi... egyébként is csinálj kérlek egy kis videót, mert én nagyon megnéznék egy ilyen szaladgálást... vagy ez egy gyakori felállás?
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest