- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz Lézerparaszt #40400 üzenetére
Bulvár dio. Megy az ötletelés, találgatás...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz killerjohn #40393 üzenetére
ez elvileg wownal is igy van nem?
elvileg mukodhet igy is jol a jatek designja, amig rapotolnak jobb droppal. remelhetoleg nem igy akarjak megint kinyujtani a jatekidot a kiegben is.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
granini
őstag
Egy
malomban orlunkdungeonban harcolunk.. az volna bizony a helyes ha mindenki leirna hogy amit itt irok / allitok azt ebbol a forrasbol tudom / kovetkeztetem. Nem Sarpac az egyetlen aki mostansag ugy allitott dolgokat hogy nekem ugy tunt az keszpenznek vehetem annyira 1000% info. Szerintem akkor igyunk egy jo pohar vizet arra hogy mi lesz, amikor mar megvan a kieg es magunk tapasztaljuk. Addig meg barmi lehet es annak az ellenkezoje is.<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
kkf
aktív tag
[link]
még választhatsz is"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
khirill
aktív tag
-
mikromanus
veterán
válasz granini #40397 üzenetére
1. http://www.diablofans.com/
HA pontosabban kell, akkor valamelyik korábbi videó/blizzcon lehetett a forrás. Ha kivonatos forma elég, akkro a mostani legfrissebb bejegyzésben van ez is.
Máshol valami olyasmit olvastam, hogy ha esik egy jó cucc (Legendary) neked, akkor kapsz mellé egy haveroknak elsózható rare/legend itemet. Persze lehet fordítási/értelmezési hiba volt. MIndenesetre ez nem tudom honnan jött, így ez jelenleg "urban legend" státuszú.
A megnemnevezhető diablo3 magyar oldalak egyikén van sok-sok fordítás és összefoglaló. Amúgy nem nevezhetőek meg, mer' nem reklámozunk, vagy meg kellene neveznem, scak tahó voltam megint?2. nem tudom, de marhaság.
edit:
- szerintem én értettem félre és az volt a korábbi "urban legend" helyen is, hogy a legendek lehetnek account/soulboundosak és a rare nem. Mondjuk az nem egyértelmű, hogy ezek a friends listádon levők közt, vag yaz épp partyban levők közt lesznek megoszthatóak. Utóbbi esetben a számláló elég felesleges lenne. Egyszerű kell/nemlkell válasz, azt lepasszolja aki akarja.
- a másik magyar d3-as lapon is sok jó csemege van. Persze aki óraszinten követte a blizzcont és keni-vágja az angolt, annak semelyik se lesz túl nagy újság.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
kkf
aktív tag
válasz proci985 #40402 üzenetére
háde nem, mert pl. lehet, hogy nem akarod, hogy valaki azért morzsolódjon le a jól összeszokott csapatodból, mert neki nem esnek olyan ütemben jó cuccok, mint a többieknek, és akkor szívesen kisegítenéd, gondolom.
ha multiban tolod, akkor ez egy nagyon komoly restrikció. vagy vegyük azt, hogy én pl. most is elajándékozok mindent, ami 5M-nél kevesebbet ér, ezután is szívesen elpasszolnék mindent, amire nincs szükségem.
a botokat meg oldják meg, ahogy eddig. ha nem megy, akkor meg bele kell nyugodni, hogy ez is a Diablo világ része, emiatt ne nyirbálják meg a játékélményt másoknak."Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
granini
őstag
Egyebkent Blizzard ezt is nagyon rosszul kezeli. Semmifele infonak nem lenne szabad kiszivarognia, semmilyen usernek nem kellene mindenfele beta adatbazisbol kulonbozo rautalo jeleket kiolvasnia. A teljes hirzarlat lenne a megfelelo politika.
Rengeteg kerdest feltettek nekik BlizzCon-on, es szanalmas volt latni ahogy kodositettek - vagy azert mert elotte volt fejtagito trening hogy mit nem szabad elarulni.. - vagy ami meg szanalmasabb lehet hogy meg ok maguk sem tudjak jelenleg..
Konkret pelda: kockariportercsavo kerdezte h "a haveromnak van 3000 demonic essence. Kezdjen el vadul craftolni most meg a kieg elott, vagy tartsa meg mert majd lesz ilyen material a kiegben is?" Valasz: hat ezt most meg nem tudjuk megmondani.
Akkor minek ulsz oda bmeg egy sajtotajekoztatora mint game developer meg mint chief executive game design director alezredes fohadnagy..mikor tudhatod elore hogy ilyen kerdesekkel fognak bombazni.. aztan meg teljesen veletlenul szakerto adathalaszok szamara valahogy hozzaferhetove valik az a WIP (work in progress) data file amibol azt tudjuk ma kiolvasni, hogy a kiegben majd a mystichez kizarolag demonic essence kell majd ( !! sajat fikciom, csak szemleltetes es a pelda kedveert irtam, nem kell elhinni!!! )
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Tom5
addikt
Mikorra várható a loot 2.0? Esetleg még idén? A kieg láom jövőre.
-
Lézerparaszt
őstag
Rájöttem, óriási hülyeséget kértem, mikor forrást kértem az állítások mellé. Végiggondoltam, hogy végülis milyen forrásokat találnék megbízhatónak, és arra jutottam hogy csak azt ami http://eu.battle.net/d3/en/ -el kezdődik. Így gyakorlatilag mindegy is ki mit mond.
Például elmegyek a Józsefvárosi Piacra és veszek nóccá forintért 2 blizzardos pólót, aztán felveszek egy interjút hogy a legendary hamburger sokat fog érni a kieg megjelenésekor, akkor azt elég sokan készpénznek vennék.[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
granini
őstag
Egyikhez sincs konkret datum. Szamomra a loot patch akkor erkezik amikor belepeskor a jatek kiirja hogy updating game, a kieg pedig akkor erkezik amikor elmegyek a Szamitogepesjatekoknagyboltjaba es leveszik a polcrol nekem es kifizetem.
-
Wolverine
félisten
válasz granini #40408 üzenetére
Nem érted a game designt. Vannak dolgok, amikről már lehetett beszélni a BlizzConon, mert fix lett és max. finomítják. Van, amiről nem lehet beszélni a BlizzConon, mert dolgoznak rajta (mint pl. a crafting és annak alapanyagai) - és a játékosok hajlamosak mindent garantáltan megvalósítandó feature-nek tekinteni, amit egy fejlesztő úgy közöl, hogy "jelenleg ez az ötletünk erre a kérdésre". Végül vannak olyan dolgok, amelyről azért nem tudnak beszélni, mert még nem foglalkoztak vele.
#40394: ez egy ösztönző, hogy a haverjaiddal együtt játssz, mert akkor tudsz majd nekik cuccokat adni. Az nem poén a Blizz szerint, hogy mindenki külön farmol random groupban és csak akkor állnak össze 5 percre, amikor trade-elnek.
Plusz ezzel akarnak alávágni a d2jsp-nek.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kkf
aktív tag
válasz Wolverine #40412 üzenetére
igazad van, addig bele sem kezdek a játékba, amíg nem állt össze a csapat. nem fogok szombat reggel 8 és 9 között csak azért szólózni, mert 9-ig tuti nem találok 3 havert sőt sztem be kéne vezetni a kizárólag single player és multiplayer karikat is
sokkal jobb, ha a Blizzard mondja meg, hogy hogy és mikor játszhatok."Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
quex
tag
válasz mikromanus #40416 üzenetére
Á, amatör vagy. Én csak feljegyzek néhány pöpec karaktert és majd belinkelem róluk a cuccot, amikor dicsekedni akarok, mintha én találtam volna és ott figyelne a ládámban.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
osszaki
tag
Én nem örülök az AH kivételének. Main karimon minden cucc AHból lett véve. Nem tehetek róla, hogy nem esett rá semmi. Az is iszonyat ritka, hogy amúgy valami normális esik. Mostanság minden barna/zöld dropom vagy pajzs, vagy spirit stone, esetleg barbi öv... Brim lett mind. Ha ez a szerencse folytatódik a loot2.0ban, hát akkor igazán remek lesz. Essence sorsa is érdekelne. Mivel nem vagyok Dagobert bácsi, így nem kezdek el ész nélkül craftolni. Max ha tudnám, hogy a jövőben nem lesz fontos(abb) szerepe a játékban. Remélem azért erről kapunk majd némi infot.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Bird
addikt
válasz osszaki #40418 üzenetére
Pont ezért lesz loot2.0... Egy tök más játékot fog kiadni a Blizz, mint ami az alapjáték volt. Az AH bezárásával elismerték, hogy az alap d3 kudarcot vallott. Jobb későn, mint soha!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz osszaki #40420 üzenetére
Hát a kacsák már csak ilyenek. Ha sorstársuk is "érdekelt", akkor válaszolnak. Dagobert bácsi egyébként nagyon távoli rokonom.
Gorni viszont az unokatestvérem... Igaz Ő rút, mert fekete.[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
Szerintem az AH egyik igen rossz mellekhatasa volt az altalam un. mezesmadzag effekt.
D2-ben is volt persze pvp trade, meg volt Arreat Summit website ahol elvileg lehetett latni, hogy egy-egy set v legendary (akkoriban unique) itemben mi lehet. De valahogy a szeles casual gamer retegeknek nem volt mindennap az arcaba tolva..
Ellenben D3-ban ahol az AH resze a jateknak, es csupan 2 kattintassal meg 1 keresessel azonnal lathatta barki, hogy van olyan hogy mempo, es abban lehet 6 chc meg 200 ero.. innentol kezdve mindenki kizarolag a top itemekre vagyott, mikozben (sztem ezt a Csirke mar megfogalmazta egyszer..) - nem lett volna rossz a loot, ha nincs ennyire nyilvanvaloan mihez viszonyitani.
Szerintem itt hibaztak oriasit. Persze hogy utalni fogom a jo kis opel kadettem ami mindenhova elvisz ha azt latom hogy 2-3 porsche is all az utcaban..
Nem allitom hogy a kieg / loot 2.0 utan majd nem fogjuk tudni / sejteni hogy adott item roll mennyire durva is lehet, de nem lesz ennyire nyilvanvaloan az arcunkba tolva, hogy a top-top itemhez kepest hol van amit talaltunk.. Es persze az elejen tenyleg az lesz hogy a mostani cuccainkhoz kepest viszonylag sok rare item is komoly upgrade lesz, szep zold lesz minden osszehasonlito sora, es mivel nem lesz AH nem fogunk azzal foglalkozni, hogy amit most talaltam brutal jo uj item az amugy meg csak a roll legalja..
Igy legyen igazamvan..
-
Bird
addikt
válasz granini #40422 üzenetére
Csak nehogy a konzolos diablo szintjére süllyedjünk és 2-3 hónap elteltével maxos cuccokban rohangáljunk a játékban... Ebben az esetben kicsit morcos lennék a másfél ezer játékban eltöltött órámra.
-
Tibe
aktív tag
Van igazság abban amit mondasz, de ne feledjük a játék sava-borsa épp az hogy játszol és minél jobb itemeket találsz amivel aztán előrelépsz minden tekintetben, azzal hogy tudod hogy mi a top szerintem nem feltétlenül rossz, mert elkezdesz vágyni rá és jobb esetben többet játszani hogy talán neked is lesz szerencséd.... aztán ha nem jön össze még mindig ott van az ah ha győzöd golddal vagy pénzzel.
Szerintem simán csak a dop van elbaszva, nagyon nagy a legek és a setek szórása. Oke hogy ritkán esik, de az legalább legyen használnató, persze mondhatjátok erre hogy akkor telítve lesz a piac és lemennek az árak.... na és? Miért kell feltétlenül egy 6 cc-es memponak 1.5 milliárd goldnak lennie? Miért baj ha mondjuk 1.5 millió lenne csak, több ember futkosna ilyenben, na és?
Én igazából azt csinálnám blizz helyében hogy félévente adnék ki új top itemeket, vagy változtatnék rajuk hogy a playereknek lehessen mindig egy célt kitűzniük hogy miért érdemes játszani.
Igazából annyiféleképp lehetne ezt javítani nem kéne feltétlenül egy új lootrendszer stb... de blizznél eléggé hülyén gondolkoznak sztem. -
DjDanee87
addikt
Na igen D2. Én tényleg úgy voltam vele, ahogyan leírtad. Még kis pisis voltam és fogalmam sem volt hogy mi minden megtalálható az interneten. Csak játszottam vele tradelgetés nélkül, és jól szórakoztam (igaz arról sem tudtam akkoriban, hogy egyáltalán létezett multija)
(#40424) Tibe: Amit leírtál pont benne lesz a patchben/loot 2.0ban Kisebb lesz a szórás a legendarykon, ezáltal jobbak lesznek. Ráadásul egy gomb vagy kombináció lenyomásával megjeleníthető lesz az itemen lévő statoknak a pontos szórása is ingame!
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Én igazából azt csinálnám blizz helyében hogy félévente adnék ki új top itemeket, vagy változtatnék rajuk hogy a playereknek lehessen mindig egy célt kitűzniük hogy miért érdemes játszani.
Ez egy nagyon jó lépés lenne szerintem is. Meglenne az újdonság varázsa, lenne egy elérendő cél. Ott a Wow, amit folyamatosan frissítenek új tárgyakkal, itemekkel, akkor a D3-mal ezt miért nem lehetett megcsinálni?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
kkf
aktív tag
igen, az AH azért tudta magát tőzsde szimulátorrá kinőni magát, mert az emberek belátták, hogy ésszerű időn belül a droppokból nagyon nagy valószínűséggel nem tudnak felépíteni egy top tier karit. megint csak: én kb. 1000 órával mögöttem sem tudtam volna felépíteni egyet sem a saját lootból, így meg már csináltam 5db P100-asat a régi meg az új accommal együtt. de persze, hogy idegesített, amikor már azért nem tudtam csapatban játszani, mert mindenkinek klasszissal jobb felszerelése volt, és nem jött a drop, ezért én is elkezdtem tőzsdézni.
ezt a Blizzard szvsz olyan szinten b@szta el, hogy még egy bocsánatkérés is kijárna érte részükről."Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
Chiller
őstag
válasz granini #40397 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=uZ_y4H-Epto
Itt a bizonyíték, még meg is indokolták.Amúgy szerintem az nagyobb gáz, hogy nem lesz stash növelés sem
Jönnek majd megint a teherhordó karakterek![ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
A bocsanatkeres burkoltan azert benne volt. Kiallt a VP es lemondta hogy alapvetoen rossz koncepcio volt az AH es meg egyszer megerositette hogy be fogjak zarni a kituzott napon. Ezt felfoghatod belatasnak / bocsanat keresnek is..
-
kkf
aktív tag
válasz granini #40431 üzenetére
számomra az lenne a bocsánatkérés, hogy a kieg. ingyen járna azoknak, akik megvették az alapot
(vagy legalább fél áron, hiszen főleg Blizzard léptékkel eléggé félkész játékot kaptunk, ami igazából a 1.07-es patchtől vált élvezhetővé)
és még egy gondolat az AH-hoz. csakis az AH-nak köszönheti a Blizz, hogy egyáltalán a mai napig valaki még D3-zik, ugyanis ha az AH nem biztosított volna folyamatos fejlődési lehetőséget és jó gear összehasonlíthatóságot, akkor szerintem fél évvel ezelőtt már én is végleg letettem volna, de szerintem a fórumozók nagy része is így van ezzel.[ Szerkesztve ]
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
granini
őstag
Szerintetek lesz uj csicska Act 5-ben? Valaki mintha fentebb fohaszkodott volna egy WD tipusu kovetoert..
Ki mit szeretne? (irjatok le nyugodtan mert majd ugyse azlesz.. )En mindenkeppen csajt, 2:2-re javitva az aranyt. Es valami meele tipust, spear amazont mondjuk. aki tud idezni Valkyrie-t
-
Thrawn
félisten
Heh, hallgatom itt, hogy mi is lesz ez a Nephalem Rift. Bountyzni kell majd hozzá:
- minden WP-nél lehet 5 random mob (random... )
- ha megvan az ötödik is akkor kapsz egy Nephalem Rift key-t
- lehet portált nyitni vele ami random helyszínre dob, random mobokal (A1-A5, bármi lehet)
- ha mindenkit le tudtál csapni akkor jön az űberboss speckó skillekkel aki "pretty epic loot"-ot dobDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kkf
aktív tag
kedvencem: Ninja szett!!!
2013-ban még nindzsázunk!!!!! meg értem én, hogy a Diablo univerzum mitológiai elemekből is építkezik, meg van benne hamburger, de ezt ők véresen komolyan gondolják, és még pénzt is kapnak érte
20 éve már filmet sem mernek építeni a nindzsákra, mint fő szereplőkre.
már a Logan's Claw is határeset volt, de ez csak szimplán szégyen
legalább lett volna Garments of the Masked Assassin szett"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
mpierre
veterán
Szerintem nem kell csicskás pluszba. Én megelégednék Tyrael kardjával is.
kkf: Lego Ninjago?
Csicskásra visszatérve, egy wd jellegű még elmenne. De! Azért szerintem páran hülyét kapnának játék közben, ha óriás békákat idézne meg csata közben. Csak egyet kiragadva a skillek közül. De ugyanez a helyzet mondjuk egy csinos zombival idézéssel is....
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mikromanus
veterán
KOrábban szerintem már mondták. Se új csicska, se még egy második új kaszt nem lesz. A meglévő csicskák kapnak még pár szöveget, meg némi hátteret. Meg a bajszos-tolvajfajzat tesója is szerepel valahol (NPC-ként?).
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gyick
őstag
válasz mikromanus #40448 üzenetére
inkább +1 act kellene vagy több...mármint az 5.-en kívül..
-
Rison77
senior tag
Azért ez így elég korrekt lesz. Egy kicsit úgy érzem magam mint aki vett egy fizetős zárt béta kulcsot a megjelenő játékhoz. A loot 2.0 és a paragon rendszert megkapja mindenki, de úgy volt, hogy az anno loot run alatt emlegetett mókákat is egy patchen kapja mindenki, most meg összevonják evvel az adventure móddal, ami kizárólag a kiegészítőben lesz elérhető. Akik csak az alap játékkal rendelkeznek azok ugyanúgy folytathatják tovább amit az elmúlt másfél évben csináltak, az érdekükben annyit tettek, hogy most már nem kell új karaktert indítani, és azt is felhúzni p100-ig. A játékosok 90%-a szerintem már a paragon rendszer előtt kb ilyen lehetőségeket várt lvl60-on. Szimpla marketing az egész persze, mert ha ezt mindenki megkapná, akkor jóval kevesebb embert érdekelne az új act, egy új class, meg 1-2 apró újdonság, de így ha még ezek nem is érdeklik, csak az adventure mód akkor is kénytelen megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest