- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Ha nem tudsz ugyanakkor játszani, mint a haverjaid, akkor nem fogsz nekik legendaryt adni. Ez pech, mindkettőtöknek. A cél viszont az, hogy együtt játsszatok.
#40442: a Logan's Claw speciel egy Wolverine-poén
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
killerjohn
addikt
-
Scholes9
nagyúr
válasz mikromanus #40448 üzenetére
Kell vmit hagyni a RoS utáni kiegre is
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #40452 üzenetére
NAgyon szelektív a látásom a sok koffeintől. Csak annyit észleltem elsőre a bejegyzésedből: "...paraszt... Olvassál redditet!"
Azért másodjára átjött a teljes infó. Úgy azért más a hangzása. Azt hiszem ma már nincs több kávé..Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #40454 üzenetére
még linkeltem is neki
-
DjDanee87
addikt
Nemtudom volt-e róla szó, de úgy tűnik akik bevásároltak mostani legendary receptekből jó drágán mégsem döntöttek jól. A már többször is linkelt videóban 7:30nál mondja, hogy nem terveztek hozzájuk nyúlni/scalelehetővé tenni azokat. Majd jönnek új receptek a régiek jók ahogyan vannak mindegyik egy adott szintre.
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #40456 üzenetére
Azért az enchant karakterszint alapján fog rollolni. Egy jellemzőnyit lehet majd javítani a régebbi és a későbbi craftolt itemeken is. Ha pl rollol sipkán 50-60 str a random jellemzőből, de 70-es szinten 7-800 a dex ami lehet itemen, akkor enchanttal lecserélheti a 60 str-et 800 dexre a volt lvl 20 itemen is. Kis dolog, de talán lehet olyan item amin jól jön. Persze a drop jobb lesz, mert ott minden item és minden roll magasabb szintű lesz és nem csak egy...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Tibe
aktív tag
és még egy gondolat az AH-hoz. csakis az AH-nak köszönheti a Blizz, hogy egyáltalán a mai napig valaki még D3-zik, ugyanis ha az AH nem biztosított volna folyamatos fejlődési lehetőséget és jó gear összehasonlíthatóságot, akkor szerintem fél évvel ezelőtt már én is végleg letettem volna, de szerintem a fórumozók nagy része is így van ezzel.
Ezzel maximálisan egyetértek!!! Jelenleg csak az AH tartja még életben a játékot, ha kiveszik ah-t akkor vmi nagyon ütős játékmenettel kellene előjöjjenek én attól félek hogy ez nem fog menni, és ismét baklövést követnek el.......
Eleve nagy ökörség volt RMAH-t létrehozni, aki ezt kitalálta azt rúgnám ki páros lábbal a blizztől... egyértelmű volt hogy ez minek a melegágya lesz....
Viszont a goldos ah nagyon is jó ötlet, és kivenni nagy hiba a blizz részéről! Amúgy simán kordában lehetne tartani goldos ah-t is.... csak ugye ez melóval jár persze -
Sárpac
nagyúr
RMHA szerény becslések szerint is minimum 30%-al dobta meg az eladásokat, tulajdonképpen ez is volt a célja, nem hiába tojtak a botosok fejére!
Ami az AH-t illeti ebben egyetértünk, hiába a lot 2.0 csak a konzolból kiindulva hip hopp elérsz egy szintet ahol ugyan úgy nem fogsz tudni tovább fejlődni huzamosabb farm híján. Hiába a jó lot ahogy a konzolt is secperc alatt sokan megunták, ugyan ez lesz a sorsa is ah nélkül a kiegnek is!(épp ezért lesz ah)Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
mikromanus
veterán
válasz Sárpac #40460 üzenetére
Újabb szerencsés pillantás a varázsgömbödbe?
Nem tudom honnan veszel ilyen marhaságokat. Nem lehet, hogy 3% volt az csak? Vagy 90%? Mi alapján becsülted? Betekintést nyertél a D3 elfajzásának legmályebb bugyraiba?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Bird
addikt
válasz mikromanus #40461 üzenetére
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz killerjohn #40452 üzenetére
Redditet? Az valami szleng a Bibliára?
Ja, amúgy szerintem is lesz AH, ennek a legfőbb bizonyítéka hogy a Blizzard hetek óta írja mindenhol hogy nem lesz AH.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Wolverine
félisten
A Blizzard be akarta szüntetni a feketekereskedelmet, ezért hozta létre az RMAH-t - ha eleve fizetsz, akkor miért ne tennéd azt ellenőrzött körülmények között, hogy ne tudjanak átvágni?
Mivel ez nem jött be, ezért most jön a sokkal több accountbound loot, amit nem tudsz eladni."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Tibe
aktív tag
válasz Wolverine #40467 üzenetére
Sztem szélmalomharcot vívnak ezzel, mert mindig is lesz feketézés bármit tesznek. Viszont ha másik szemszögből közelítjük meg a dolgot, akkor a Blizz szeretett volna egy nagy szeletet kihasítani ebből a tortából és azért csinálta RMAH-t. De az igazságot csak ők tudják.... Amít említesz acc boundos itemeket ez jó ötlet sztem.
-
Sárpac
nagyúr
válasz killerjohn #40396 üzenetére
Már alig várom, hogy ingame közben óránként 20-30 xyzqhtg nevű játékosok ilyen olyan ajánlattal kommentbe teliszemeteljenek friendlist felkésésekkel.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Wolverine #40472 üzenetére
D2 maga nemében egyedi volt egykoron, de ma már 100 számra épülnek rá hasonló játékok, így sokkal könnyebben leteszik és tolnak helyette mást! Szerverparkot fenntartani és fizetni a programozókat, hogy te tök ingyen folyamatos tartalmat kapj én el nem tudom képzelni a blizzről!
(#40470) Tibe : be kell szüntetni az ingame tradet, itemet ne lehessen más accnak átadni csak ahn! Az ah-t pedig úgy kell átvariálni, hogy minden egyes árucikk kitevésre 10-15% levonás menjen élből, tehát ahányszor kiteszed az itemet annyiszor -15% levonás jár.
Botok kilőve flipperek nagy része szintén![ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Az a 30% szerintem jóval több.
Most mondták Blizzconon, hogy D3 mekkora siker...összesen 14m eladott példány konzollal együtt.
Namost ha picit matekozunk akkor ugye PC eladás 12m volt és akkor jut 2m eladott példány konzolra... világviszonylatban gyerekek ez óriási bukta!!! ugye nincs AH/RMAH és jó a loot is és dicsérik mennyire cool a játék... hát az eladásokból látva ez nem így van. Viszont pénzük van a marketingre mintha nagyon menne a konzol
Szóval AH/RMAH nélkül 2012-ben nem lett volna több 5m-s eladásnál. csak ez tartotta eddig életben a játékot. -
khirill
aktív tag
egy-egy botfarmer sok-sok acc-ja is beleszámít az eladásba gondolom... márpedig véleményem szerint az is szép számú vásárlást jelent... valahol olvastam (pletyka szint mielőtt megköveznétek!), h van pár botfarm banda ahol 100-as nagyságrendben veszegetik a profilokat...
ratabyzou
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Sárpac #40473 üzenetére
Remélem ezt a levonásos dolgot csak viccből írtad, bár még annak se volt éppen túl jó. Hopp elírtam az árat, ki kell vennem és visszaraknom, aztán meg kicsit többért tettem be nem vitte el senki, harmadszorra meg már minek berakni, mikor 60% levonás van? Ennyi erővel rakjuk be AH-ba, és ha nem viszik el akkor váljon acc bounddá. Vagy jobb, semmisüljön meg ha letelik az idő, az lenne a legjobb. Vagy esetleg legyen hatása real life -ra is, ha nem veszik meg akkor rúgjanak ki a munkahelyről, vagy emelkedjen a kenyér ára, vagy verőembereket küldjön a Blizzard ha nem veszi meg senki. Lassan elkezdek szőrt növeszteni a hátamon hogy az ilyen ötletektől égnek tudjon állni
-
granini
őstag
válasz Rayner #40474 üzenetére
Azt majd eláruljátok nekem egyszer hogy az eladott példányszám és az AH/RMAH létezése hogyan függ össze a gyakorlatban..? 10 millió gamer epekedve várta több mint 10 éven át hogy legyen D3. Aztán úgy voltak vele hogy sz*romle én meg nem veszem.. de aztán szólt neki a haverja hogy hallod itt van AH, mostmár nem kell éveket farmolni, hanem betolsz 50 eurót öcsém és akkor azonnal te leszel az EU top 10. Tényleg..?! Anyád akkor rohanok megveszem..
Mert szerintem ez nem így volt.. Rendkívül komoly D2 fanként számomra egyáltalán nem volt motiváló hogy van AH (mivel a játék megvételekor nem is tudtam hogy van..) engem az vonzott hogy akarok D3-at, mindegy milyen..
A 2 millió konzol példány pedig nagyon is szép szám.. ez nem a Fifa vagy nemtom a mortálkombat hogy konzolra termett.. mégis megvette 2M ember.. egyszer korábban már lematekoztam nektek, hogy 12 millió példány szorozva 50 dollár (kerekítsünk..) az = 600 millió. 600 millió dollár bevétel. Ez csak 1 játék a Blizzardon belül. Melleleg sztem az SC2 még ennél is többet hozott. Hidd el van ott pénz szerverre meg marketingre. Az RMAH nyilván kellemes kis plusz bevételt hozott, de azért nem annyira szignifikáns hogy nem lehetne nélküle létezni.
Végül pedig: nagyon klassz jó sok euróért megvett cuccokban rohangálni, de számomra azért nem ez tartotta életben a játékkedvemet. Hanem hogy jó a jéték, jók a questek, együtt lehet játszani mindenféle (technikai) probléma nélkül a haverokkal. Az klassz volt hogy lehetett instant fejlődni AH-ból, de megleszünk nélküle.
Záró gondolat: tegnap kocogtunk Scholes-szal normalon, húztuk a WD-jét, nekem meg Barbárom van készülőben. Esett nekem valami level20-as vért, meg nem mondom mi volt. Normálom még sose esett nekem legendary, még paragon karakterrel se eddig. Semmit se ér, 20k goldot se.. De én mégis örültem neki. (Segítek. Ez az utolsó mondat a lényeg, ezt tartja életben a játékot, nem az AH..)
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Gothmog
senior tag
Olvasom a spekulációkat, és ilyenkor örülök, hogy játékszempontból meglehetősen antiszociális, multizást kerülő fószer vagyok, így nem fog zavarni sem az időlimites account bound feature (már ha megvalósul), sem a többi itt meglebegtetett cucc...
Most 900 óránál járok D3-ban - ami, tudom, nem olyan sok, de talán már nem is teljesen casual szint -, és ebből kb. 15 percet töltöttem el multizva (ismerősnek segítve), a többit mind single-ben toltam le... (Az első Inferno Diablo killemig ráadásul AH-mentesen, így annak a kivétele sem törne össze. Persze azóta én is nagyon megszoktam az AH-t, a mostani varázslómon csak craftolt cuccból van saját, minden más az AH-ból érkezett, de én őszintén szólva jobban örülnék, és jobban tudnék élvezni egy normálisabb loot-rendszerrel vegyített (mondjuk a konzolos D3-é nem az, az már vastagon a ló túlsó oldala; valahol el kellene találni egy egészséges arányt), AH-mentes D3-at, ahol saját magamnak kell összeszednem mindent (viszont van rá esély, hogy össze is lehet szedni megfelelő kitartással)
Mindenesetre, bár nem értek hozzá, és tuti naiv ötlet, de ha meg tudnak valósítani ilyen időzáras trükköket (mint pl. két órád van, hogy átadd a cuccot), akkor megcsinálhatnák azt is, hogy a cuccok cserélgetésének alapfeltétele legyen a friend listen szereplés, valamint X óra együtt játszott idő (mondjuk X legyen valahol 15 óra környékén). Így az összeszokott társaságok tényleg tudnák segíteni egymást, míg a szimpla "trade channel" jellegű dolgok akadályozva (vagy jelentősen nehezítve) lennének.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Lézerparaszt #40477 üzenetére
Én csak a jó öreg farmerama játékkal tudok példálózni ott bizony így van 1 hétig lehet kint a cucc és -15% ha kiveszed és újból beteszed. Folyamatosan bővül a táboruk 4. éve igaz hétről hétre új kihívásokkal pezsdítik a játékmenetet. A fgold fix áras és cégtől veszed, de küldikkel nyerni is lehet minden más a szabad piacra van bízva. Egy hasonló elven működő aht igen is el tudok képzelni, csak az accok közti item eladásokat kell végleg beszüntetni!
-
granini
őstag
válasz Gothmog #40479 üzenetére
Jol hangzik, de a bibi ott van, hogy fekete kereskedelem jelentos resze most is ugy bonyolodik, hogy felmesz egy 'webshopba' ahol ki vannak teve az eladasra kinalt cuccok. Ott kinezed ki az eladot, felveszed friend listre, es secure trade. Igy aztan vajmi keveset szamit hogy mik a feltetelek amig van PvP direct trade.
Majd meglatjuk mi lesz vegul. Szerintem is tisztabb megoldas lenne vagy nem nyulni ehhez, vagy teljesen kivenni a trade-t a jatekbol. Az szamomra eleg velemenyes megoldas hogy a vacak cuccokat majd lehet adni venni, mikozben az igazan jo cuccok, ahol ennek ertelme is lenne meg majd mind account bound lesz. Most vagy barmit lehessen cserelgetni vagy semmit.
Masreszt viszont az enchantolas, misticeles, socketeles (mittudomen mi lesz meg) - tehat minden olyan uj feature, amit majd arra tudsz hasznalni hogy az alatalad talalt targyat sajat magadnak feljavitsd, ertelemszeru hogy azonnal account bound lesz. Nyilvan el akarjak kerulni hogy valaki pusztan eladasi szandekkal alljon neki ezeknek. - mint ahogyan ma is sokan vannak akik ezer szamra craftoljak pl a Conquest sword-okat, es a legjobb darabok szepen mennek a 2 AH-ba.. (lasd en ket kardom..)
-
Edge
veterán
Nekem ebben az egész acc boundos jó dropban az a fura hogy a blizz honnan tudja majd egy cuccról hogy jó? Van rajta 800 stat és? Lehet nincs mellette se as se chc se chd. Vagy kiesik egy lvl70 mempo és az autómatice jó és kész? Mi van a randommal?
(jelenleg is kb. a kereslet és kínálat miatt ér egyik tárgy többet a másiknál, nem a blizz határozza meg most sem melyik tárgy ér többet hanem a piac, ami ah nélkül is lesz)
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gothmog
senior tag
válasz granini #40481 üzenetére
Jol hangzik, de a bibi ott van, hogy fekete kereskedelem jelentos resze most is ugy bonyolodik, hogy felmesz egy 'webshopba' ahol ki vannak teve az eladasra kinalt cuccok. Ott kinezed ki az eladot, felveszed friend listre, es secure trade. Igy aztan vajmi keveset szamit hogy mik a feltetelek amig van PvP direct trade.
Ezért írtam úgy, hogy a Friend List nem lenne elegendő. "Időzárasan" lenne hozzá egy kötelező, együtt, egy csapatban játékkal eltöltött minimális időmennyiség (én 15 órát írtam). És ez esetben az amúgy bárki más számára át nem adható itemek "account boundja" a kettős feltételt teljesítő (friend list, valamint együtt játékban eltöltött idő) játékos felé megszűnne. Onnantól kezdve ők szabadon kereskedhetnének egymás között.
A nagyüzemileg feketézőket vszg. kiszűrné, mert ugyan melyik ügyeskedőnek lenne arra ideje, hogy egy egész kiterjedt ügyfélkörrel játsszon 15 órákat fejenként, hogy onnantól kezdve szabadon trédelhessenek...Persze, mint írtam, tuti naivság a részemről, biztosan megkerülhető ez is valahogyan, illetve nem biztos, hogy implementálható a gyakorlatban a játékba, de egy ilyesmi rendszer a gagyizást nehezítené, míg a ténylegesen együtt játszani vágyókat pedig nem gátolná (csak ki kellene várni türelemmel azt a 15-20 órát, de az kb. egy hét alatt meg is lenne, és utána mehetne a cserebere közöttük)
Endure. In enduring, grow strong.
-
hajsza
aktív tag
válasz Sárpac #40473 üzenetére
be kell szüntetni az ingame tradet, itemet ne lehessen más accnak átadni csak ahn
Ezzel még mindig nem szünteted meg a goldsellerek bevételi forrását. Az AH-val megkerülhető az egész: pl. Visa Liza akar venni 10 millió aranyat. A goldseller oldalon bejelenti az igényét, elvégzi az utalást, mire kap egy sorszámot, mondjuk 3548-öt. Ezután betesz egy rozsdás fogpiszkálót az AH-ba 10.003.548 aranyért (az utolsó számjegyek a kapott sorszámát adják ki, ezáltal egyértelműen azonosítják őt). Bumm, megtörtént a tranzakció és ahhoz, hogy egy ilyet a Blizzard el tudjon csípni írniuk kellene egy olyan algoritmust, ami az egyes tárgyak valós értékét mondjuk +- 10% pontossággal meg tudja határozni. Ez pedig egyáltalán nem egyszerű, ráadásul az inflációt is folyamatosan kellene követnie.
Ráadásul az ötleteddel a barátok egymás közötti tárgycseréjét is megakadályoznád.
-
Lézerparaszt
őstag
Szerintem nem hülye emberek ülnek a Blizzardnál, nem véletlenül csinálják a tárgyakat, szerintem bőven van mögötte 1-2 komoly szakember aki ezzel a problémával foglalkozik. Elvégre a SC-ban és a WoW-ban is van balance, amit tudniuk kellett kiszámolni. Diabloban is van valamennyire, hogy a tárgyakat és a különböző karaktereket egyensúlyba hozza. Mondjuk Diabloban ez nem nagyon sikerült, de attól még szerintem komoly számítások állnak a háttérben.
Hajsza: szerintem joguk se lenne ezt megakadályozni, mivel minden a Blizzard felállított törvényei alapján működne. Ha én 250 euróért akarom megvenni a hamburgert akkor ne bannoljanak már érte. Hülyeség ugyan, de nem korlátozhatnak a jogaimban.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz granini #40481 üzenetére
EZ a "csak a magas szintű legendary-set account bound" megint azt sugalmazza, hogy marad a mostani elcseszett rendszer. Azaz kék = hígfos, sárga =fos (1-2 sloton lehet jó), legend és set = a legjobb adott sloton. Eddig talán volt verseny pár sloton a rare és a set/legend itemek közt, meg a rare oldalára billenhetett a mérleg, de ez alapján ezt is ki fogják nyírni. Nem hiszem, hogy lehet high-end item majd olyan ami tradelhető. Így meg ön-tökönrúgás az egész. A játék meggyalázása. Mondjuk volt1-2 kép kék itemről is ami egész jól néz ki, de ezek el fognak tűnni vagy be se kerülnek a használtak közé. Lehet jó egy-egy jellemző versenyképes, csak kevés a jellemző rajta. D2-ben volt azért olyasmi, hogy magicon magasabbak voltak a statok, így picit tovább "kitartottak".
-
mikromanus
veterán
válasz Gothmog #40483 üzenetére
A leírás nem egyértelmű. Szerintem vagy az lesz, hogy az épp a drop idejében csapatban levő emberekkel oszthatod meg (közös run), vagy a drop idejében a friends listádon, vagy clánodban levő emberekkel. Így ha esik egy jó item, azt nem tudod eladni, csak haveroknak. Az meg milyen lenne már?
Az előzőhöz meg: nem az a gondom vele, hogy esetleg nem lesz érdemben trade, bár az se biztos, hogy jó. Inkább az, hogy marad az irány, ami a magic és rare itemeket kb kinyírja a játékból. (VAgy csak account boundként lehet versenyképes). Az offhand szintrehozása/feltámasztása azért esélyes lehet még. Talán elvétve látunk pajzsokat. Rare mojo, tegez és source feltámasztásra viszont elég gyér az esély...
[ Szerkesztve ]
-
hajsza
aktív tag
válasz Sárpac #40485 üzenetére
Persze, minden hülyeség, csak maradjon meg az AH. Túlságosan ragaszkodsz ahhoz a kívánságodhoz, hogy legyen továbbra is AH. Bár én fenntartásokkal kezelem a Blizzard bejelentéseit, de az, hogy az AH bezárásáról szóló hír minden játékindításnál megjelenik, azért jelzi, hogy nagyon komolyan gondolják.
A játék időtállóságát nem csak azzal lehet biztosítani, hogy 100 évenként esik olyan tárgy, amit végre fel is tud használni az ember - sőt ez szerintem sokakat elriaszt. Úgy gondolom, hogy Gyuri jó példa erre a fajta játékosra - szeretne játszani, de hiányzik a sikerélmény. Szerintem ott rontották el, hogy a drop rate-et nagyon alacsonyra vették azzal a felkiáltással, hogy "Majd az AH-ból mindenki megveszi a jobb cuccokat. A kezdeti lelkesedés után lesz mondjuk 100.000 aktív játékos, tehát vegyük a D2 drop rate-jének 100.000-ed részét. Sőt legyen inkább milliomod rész és akkor az RMAH is jól fog pörögni. Micsoda bevételi forrásunk lesz! ". Pszichológiailag tekintve viszont szerintem sokkal nagyobb öröm, ha egy jó tárgyat talál az ember, mint az, hogy "Hurrá, ma összegyűjtöttem a tízmillomodik aranyat! Végre vehetek egy jobb cuccot az AH-ban!". [Mielőtt valaki erre rákérdezne, a 100.000 aktív játékost csak a példa kedvéért írtam be, temészetesen a pontos értéket nem ismerem. ]
Én azon az állásponton vagyok, hogy várjuk meg a kiegészítőt. Lássuk, hogyan alakul a drop rate, milyen újdonságokkal próbálják a játékot hosszabb távon élvezhetővé tenni. A ladder lehet például ilyen, mivel nulla felszerelésről kell újrakezdeni és jobbat találni. Ha viszont nagyon alacsony lenne a drop rate, akkor a két ladder reset közötti időt rendkívül magasra kellene venni, részben ezért is kellhet a loot2.0. A klán rendszer bevezetése is azt sugallja a számomra, hogy majd lesznek olyan tartalmak, amit kifejezetten a klánokra szabnak - pl. versenyezhet két klán, hogy egy adott véletlenszerűen generált pályát ki pucol ki gyorsabban (természetesen a véletlenszerű generálás egyszer futna le és ezt kapná meg mindkét csapat). A győztes csapat esetleg valamilyen achievmentet is kaphatna. Lehetne ladder rendszer klánokra, ahol a végső helyezésért valamilyen egyedi zászló díszítés is kapható (lásd Starcraft 2 játékosok ligán belüli besorolását). Ötletek minden bizonnyal vannak bőven a Blizzardon belül is, a kérdés az, hogy mennyi időt akarnak ilyenekre szánni. Számít-e nekik a játékosok elégedettsége, ami egyfajta hosszútávú befektetésnek is tekinthető vagy csak a profitmaximalizálás a fontos nekik (minél kevesebb munkával minél több bevételt szerezni).
-
Bird
addikt
válasz mikromanus #40488 üzenetére
Ez az item zárolós (ál)hír megjelent egyébként hivatalosan is?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
granini
őstag
válasz hajsza #40489 üzenetére
BlizzCon-on elhangzott a ladder kerdes, a valasz az volt ra hogy egyelore egyaltalan nem gondolnak a Ladder bevezetesere.
Feher es Kek itemek: erre azt mondta az egyik fejleszto hogy osszessegeben megprobaljak ugy csinalni hogy ha nem is hordani, de materialnak jo legyen szinte minden. Egyesegesitik valahogy a craftot, igy aztan terveik szerint minden cucc amit talalsz majd jo lesz valamire. Olyasmit mondott hogy a craft mindig akkor es ott lesz szamorda hatekony ahol eppen vagy. Bemehetsz normalra, es amit ott talalsz targy azt is be tudod majd zuzni, es barhol tudod hasznalni.. - erre mondjuk en is kivancsi leszek..
Aztan volt olyan kerdes hogy oke, de akkor meg lesz novelve a stash meret, mert mindenki minden szart el akar majd raktarozni mert ki tudja mibol mi lesz. A valasz az volt hogy nem, nem tervezik novelni a stash meretet, azt szeretnek ha a meglevo cuccaidbol + az uj talaltbol mindig tudnal valahogy jobbat gyurni, ergo nem lesz arra szukseg hogy a 67-edik majdnem jo Mempot is tarolt a ladaban..
Forras: BlizzCon RoS interju. Aztan azt hisztel el belole amit gondoltok.
Amugy erkezik a Kruszeder. Az minimum mindenkinek +2 uj karakter slotot jelent. Ezeket a slotokat fel lehet majd hasznalni tarolo karakternek is. Azert ahhoz nagyon sok cucot kene elraktarozni hogy mind a 12 karakter stash-e tomve legyen itemmel..
-
Pompi
MODERÁTOR
Ezt most így egyelőre csak magyarul találtam (az eredetit nem), de elég LOL ez a válasz:
K:Act I-n sok-sok mellék dungeon-t találhat a játékos, melyek változatosságot hoznak a játékmenetbe. A játék előrehaladtával azonban egyre kevesebbet látni. Várható több?
V: Úgy érezzük, hogy a játékosok azt akarják, hogy minél hamarabb végezzenek a játékkal, minden előrébb haladnak, így az Act-ok is egyre rövidebbek. Az Adventure mód és a Bountie-k ezen sokat fognak segíteni.
Igen, nyílván a játékosok minél hamarabb végezni akarnak a játékkal... LOL
Feel Good Inc.
-
Gorneck
legenda
válasz hajsza #40489 üzenetére
Hááát az emlékeim kissé porosak már, de a D2-be pont ilyen fos volt a drop...1000+ órával benne is csak majdnem jó itemek estek...pont mint itt...
Ha ismét a casual rétegnek állítják be a játékot, akkor a balance ismét egy fos lesz...mert aki kicsit is szervezetten normálisan gémel, az 2-3 hét után meg fogja unni az egészet...ez még mindig nem MMO...itt nincs nonstop tartalom hozzáadás...ha lenne nem lenne állandó nyüszögés...
Gorneck#1239
-
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Thrawn #40496 üzenetére
Szóval a játékosok alig várták, hogy végle legyen a sztorinak, hogy aztán act3-at tudják nyomatni unalomig végtelenbe, aztán könyörültek rajtuk és 1.0.8 óta ugyanezt teszik act1-ben esetleg act2-ben. Persze konstans útvonalon, mert úgy az effektív. Jólvan
Feel Good Inc.
-
Thrawn
félisten
Nem lesz Alkaizer run, mert A1-től kezdve A5-ig bárhova mehetsz ezentúl. Lesz más annak aki paragonozni akar. Aki lootra gyúr és szeretné minél előbb felgearelni magát az Nephalen Rifteket fog nyomni (ami szerintem igen macerás lesz, sokat kell majd farmolni egy-egy kulcsért.
Gorneck23: Azok a játékosok jobb ha találnak maguknak valami állást magunknak a Blizzardnál
#40499: most meg A1-et nyomják egyfeszt, az jobb?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest