Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • killerjohn

    addikt

    válasz Gyuri27 #20826 üzenetére

    Valamit nagyon félreértettél. A multiboxot akkor engedi a Blizzard ha az irányító accountot valaki ÉLŐ EMBER (nem bot) irányítja kézzel, és a multiboxing szoftver másolja a pontos mozdulatait a másik három accountra. De ennek pontos másolatnak kell lennie, ergó úgynevezett FollowBotokat nem használhatsz (amikor valójában botok, csak követnek egy leadert).

    "A multiboxing addig nem ütközik az Felhasználói végszerződésbe (EULA), amíg minden játékos karaktert ember irányít és nem valami segédprogram." Remek magyar fordítás, kár hogy hülyeség. Az eredeti szöveg azt jelenti, hogy akkor multiboxolhatsz hogy ha ember (azaz Te) irányítja mind a négy accountot.

    Hozzáteszem, nagyon nagyon nagyon nem szimpatizálok a multiboxosokkal, többek között ezért sem támogatom a HUD-ban (pedig kb pár óra munka lenne). Sokan kérdezték ownedcore-on, de megmondtam, hogy aki botolni akar, az botoljon RENDESEN, ne ilyen fél-legitim, Blizzard-által isten tudja miért engedett fícsőrrel. A multiboxolás gyakorlatilag botolás 3 accounton csak ott kell ülnöd az egyik előtt, nem mehetsz el sörözni. És még csak nem is banolnak miatta. Ez kiszúrás a botolókkal szemben, akik viszont az egész accountjukat kockáztatják. Ha már csal, akkor csaljon rendesen és viselje a következményeket, ne röhögjön a markába, hogy "bibibí a Blizzard bácsi megengedte"...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák