Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Zan #14835 üzenetére

    a fegyver jó ötlet, olyan 10mből meg kéne állnia.

    új andyval arra ügyelj, hogy ne legyen rajta túl magas a fire dam. 10% alatti socketesek viszont már elkezdenek drágulni, 6%os kb 8-10m, 5% 12m+ árban. mempoból a dex + socket + crit páros százmillás kategória.

    vértek között néz körbe, gyanús, hogy félmilla alatt kapsz jobbat. akár egy natalyát is. esetleg én átraknám ide a resisteket némi dex/vit árán, a kesztyűre meg akkor mehet a dex/as mellé magas chc.

    nat vért+sisak kb discipline miatt érdekes. nat sisak mind a mempohoz, mind az andyhez képest sokkal de sokkal gyengébb damra, kivéve a tényleg nagyon jó (értsd, tíz-százmilliós kategória). viszont, alap mennyiségű disciplinevel a night stalker passzív kell, de ahhoz meg rá kell gyúrni critre (45-50es chc már úgy kb kezd elég lenni). más kérdés, hogy a magas damhoz a magas chd mellé magas chc is kell.

    az alkarvédődnél egy alap dexes strongarmnak is jobbnak kéne lennie, azok olcsók.

    namost: a blackthrone szép és jó, de DHra inkább inna gatya való. a witching hour meg ami rajtad van inkább barbárnak való, ilyen alacsony CHCvel szerintem egy inna övvel (a gyatyával párosítva) szerintem sokkal jobban jönnél ki damra végeredményben. plain öv+gatya szerintem mostanában már megáll 3-4m alatt összesen.

    vállas kb jó, amut nem tudom eldönteni, hogy mennyire fejleszthető a dam miatt (meg anno az a 150dex/150vit/50+chd/5+chc amum, amit anno 3.5mért vettem 20mért ment el pár héttel később), meg talán még ha nat vérte cserélsz akkor az árából egy crit/ias litany kijön, azzal lehet damra jobban jössz ki (crites wailing host/unity is elég jó tud lenni).

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák