- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz buherka #13699 üzenetére
a sok élet, a shadow power, meg a vengeance húz ki a bajból, persze az 500 LOH sem árt természetesen. csak példa képpen, ha van 1000 LOH-od, akkor az a plusz 500 LOH mire ledolgozza a plusz 30000 életet amivel nekem több van, mint egy átlag DH-nak, az 60 ütés. 60 ütés alatt meg már MPL5-ön minden boss kifekszik. MPL5 felett is inkább a discipline hiánya a legnagyobb probléma soloban. ahol van értelme a nagy LOH-nak, vagy LS-nek az a 3-4 fős party magas MPL
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
ProEvoFan
nagyúr
Boldog Karácsonyt minden Diablo 3 fórumtársnak!
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #13701 üzenetére
Én se vagyok az átlag DH...elhiheted.
Azért a 3% LS, 500 LOH és 1800-as life reg 61k élet mellett nekem se gond a refis pakk.
Pont ezért mentem rá a nagy visszatöltésre, hogy ne kelljen szopnom a Disc hiánya miatt. Ami rajtam van az soha nem fogy el...
Még egy 500LOH-et elviselnék magamon...de így is szépen töltődik a piros gömböc...még refis csapatnál is.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Nem vagyok egy pusztulós fajta ez tény...
Azért ha elbambulok én is kifekszem ám. Erre mondják hogy "senki se golyó álló"
Tény hogy nincs az a hű de nagy sebzésem, de az életben maradás nálam elsődleges szempont.
Így nem kell se Gloom se Smoke Screen ami zabálja a Dis-et. Csak a vaultot használom, ha nagy a nyüzsi.Szatesz tesóval MP8-on 10-12 perc alatt lehozzuk a 3 über pakkot. Már nem is a gyűrű izgat, hanem azon ökörködünk hogy minél hamarabb meglegyen. 15 gyűrűre való anyag van a ládámban már...
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Sirandrish
legenda
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz mcwolf79 #13703 üzenetére
Ha alap infernon nem haladsz, akkor fostalicska a geared vagy valamit nagyon szarul csinálsz. A fos alatt nem a drága itemek hiányát éretem, hanem hogy olyanod sincs, ami tömegesen van kint az AH-ban bagóért és eladhatatlan így is. Az alap ("MP0"-1) infernó minden karakterrel gyorsan farmolható. Amúgy nekem MP 10.en 10-15 perc az 5 NV, pedig most már nem kirívóan jók a cuccaim. Ettől persze még nagyon jók és nem is létszükséglet a fejlesztés...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
adrian360
őstag
válasz mcwolf79 #13700 üzenetére
pedig minden act-ban van olyan hely ahol gyakorlatilag 10-15 perc alatt össze lehet hozni az NV5-öt. act2-ben pl az oázisban van két dungeon, fent találsz 2-3 ellitpakkot +1 eventet.
a nehézség meg kb mpl2 körül akkora, mint az eredeti infernón, kivéve azt hogy mostmár halál esetén nem töltődik vissza az elitek élete, és nem rage-elnek be, szóval könnyebb haladni.
ah-ban az árak meg olyan alacsonyak, hogy bármelyik kaszt felöltözik 3m-ből úgy, hogy mpl2-ön leveri diablót.[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Boldog karit minden Diablos kockának!
Egy Barbár mikulást akartam volna belinkelni, de nem engedte mert túl OP..
| www.diablohungary.hu
-
P00By
nagyúr
Mióta sárga a jeweler design? Most találtam meg az elsőt!
-
catroot
veterán
Kellemes Ünnepeket!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
mcwolf79
veterán
válasz mikromanus #13711 üzenetére
Hát fejből : az alapsebzésem 19k körül van,ha szipkázok 5 ellentől int-et akkor 27k. Vit 32k. Resisteket fejből nem vágom.
Nem azt mondom,hogy nehezen haladok,mert a kis ellenfelek hullanak,mint a legyek,a pack-ok némelyikénél kell szaladgálnom picit,de nem szokot gondot okozni.
Lehetne magasabb a sebzés és vitality, de elég sokat beáldoztam a MF-ért. 3-as para szinten vok, 5-ös NV-nál 220 % a MF.Dobálják is rendesen a sárgákat,a 2 nap alatt 3 legendary is esett (mi több,ebből 2 használható is volt). Ha beáldoznám a MF-ot valszeg gyorsabban haladnék,de valamit valamiért. Ha keresném a NV-t növelő dolgokat,akkor hamarabb feltornásznám, de én így kb. a 10. végigjátszás után is úgy megyek a pályán,mint ahogy a festő festi a falat,tehát mindenhova elmegyek.
Pénz is gyűlik,mert 100k simán megvan 20-25 perc alatt (ami pottyan+a tárgyak eladásából) ,de mindig akad dolog,amire elköltöm (drágakő "fejlesztés",esetleg craftlottó a kovácsnál. Tudom,ez az én faxságom,hogy nem spórolok.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mikromanus
veterán
válasz mcwolf79 #13722 üzenetére
Ez nem valamit valamiért helyzet, hanem balfékség. Már ne haragudj. A legelső időszakos barbim volt kb ilyen, de kis átszervezéssel simán meglett ennek a sebzésnek a duplája is és semmi nem tudott lecsapni 1.0.3-ban és előtte sem (na jó, act 2-nél volt még egy átszervezés).
Pár 10k goldért lehet cserélgetni ez alapján az itemeidet. Szerintem MF se csökkenne. Amúgy is hülyeség MF-re gyúrni alacsony sebzés mellett. Ha nem ölsz, kevés a drop, kicsi a szajrémennyiség amit befolyásol. A hulladékmobok akár együtsésel is mehetnek ha jól van összeállítva a karaktered. Ha egy battletaget, vagy armoryt dobsz, akkor szerintem örömmel nyújtanak a többiek segítséget. Én nem igazán vagyok WD központú, de alapokba belle tudok én is arcoskodni, ha nagyon egyértelmű. Szóval egy armory linket kérnék. LÉGYSZÍÍÍ!!!Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mcwolf79
veterán
válasz mikromanus #13723 üzenetére
Na ha ennyire akarod,este ha hazaérek,küldök infót.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
vettem egy új natalya gyűrűt, érett már a cserére a régi [link]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
proci985
MODERÁTOR
hm, csak nekem tűnik úgy, hogy sáskajárás volt az AHban? allres/life nat gyűrűből harmadannyi van kint, mint szokott kb, de fegyvereknél is hasonló az arány.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ChromeX
addikt
lehet atom nagy marhaságot kérdezek, de a titan questnél anno muködött, hogy megvettük a jatékot és ugyanazzal a cd kulcsal felraktam két gépre ithon és lehetett vele multizni. Dio-nál ez működne? bár ha jol tudom itt account is kell.
-
P00By
nagyúr
Egy kör alatt ennyi minden, ez a blizz ajándéka nékem!
-
mikromanus
veterán
válasz ChromeX #13732 üzenetére
Annyi gépre rakod fel a Diablo 3-at, ahányra csak akarod. A cd kulcsot belépéskor ellenőrzi (vagyis azt, hogy az accountodhoz van-e érvényes kód. Ha nincs, akkor starteresen indul). Ha van kód, akkor bárhonnan beléphetsz, viszont egyszerre csak egyszer lehetsz bent. Azonos kulccsal nem multizhatsz egyszerre két helyről. Ha több helyről is belépkedsz alkalmanként, akkor hasznos feldobni egy authenticatort. Mésként könnyen megeshet, hogy lezárolnak gyanus tevékenység miatt...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mcwolf79
veterán
válasz mikromanus #13723 üzenetére
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mcwolf79 #13742 üzenetére
Bár a cuccaidat nem látni, de ennyiből az jön le nekem, hogy majdnem az összes cuccod cserére szorul(talán a legend csizma nem). Egyértelmű, hogy a dps-ed, az életed, meg a resisted kevés (életet viszonylag egyszerűen növelhetsz egy socketes sisakkal+amethyst-tel pl).
Ha van kedved vegyél fel friendbe, hátha tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Sárpac #13741 üzenetére
Nyomtunk egy uber kort haverral mp8on, en adtam mindharom machinet, a harombol egyik sem dobta a materiat, neki mindharom, es 3 bol ketto meg bevagott egy plusz legendet melle..kosz bzm..nehezen hiszem el h blizznel neha direkt nem a szopatasra mennek. Amugy osszeeskuves elmelet ide vagy oda, de en fenntartom hogy valamilyen tenyezo alapjan sulyozzak a dropot es aki tobbet jatszik, vagy sok blizz game van az accjan annak jobban jon a cucc. Lassan 500 oram van a jatekban, ami nem olyan durva, es ennyi ido alatt esett 3 set item, hasznalhatatlanok, of course, legendbol meg 3-5 fajtat latok. 1 db 60 misis eladasom volt egy ice climbers, de gyakorlatilag azon kivul 5m nel dragabb, eladhato holmit meg nem talaltam, a goldom 95% farmoasbol es a brimstoneok es kovek eladasabol van. Ma pl kiesett a 14. Fire walkersem, gyak minden masodik legendem ez a cipo, vagy valamilyen 2 kezes cucc. Azok az ismeroseim meg akik tenyleg eleg kemenyen toljak (600 ora a main karakterben, kb 100-100 minden masikban) meg hetente osszeszednek egy immortal king vagy egy blackthourne szettet. Ok, logikai alapon tobb monsztabol tobb jo cucc kell essen, de valami az aranyokkal nagyon csunyan megborult, mert pl ok jatszanak 3x annyit ellenben esik nekik 6x olyan jo holmi kb
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
live stream from esm karacsonyi kisse cuba libres edition, ha valaki kivancsi ra.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
SLYM
veterán
mi együtt toljuk öcsémmel, fejenként van kb 350 óránk a játékban, nekem a legdrágább eladás 49 misi, neki 30 misi, mégis mindkettőnknek komoly gearünk van. honnan? mert mondjuk tudunk AH-zni. máshonnan nem lesz pénzed, tökmindegy miket találsz. ha béna vagy, akkor sem lesz jó gear-ed ha találsz egy több 100 misis cuccot. eleve el sem tudod majd adni annyiért, mert felrakod olcsóbban buyoutra, vagy mégrosszabb esetben bidre és az uccsó mp-es licitekkel elviszik majd bagóért (ahogy én az összes cuccomat vettem). vagy extrém esetben fel sem ismered a sima 1 misit érő cuccokat és úgy adod el a kovácsnál ahogy csak illik. esetleg havonta 5 cuccnál többet nem adsz el, így minden cuccod elértéktelenedik mielőtt eladnád. aztán ha éppen venni készülsz nem tudod meghatározni mi mennyit ér, stb. mit gondolsz, ha mindenkinek össze-vissza potyognának a többszáz misis cuccok, azt miből és ki termelné ki? ahoz előbb valahonnan elő kell teremteni az aranyat. honnan terem az arany? mi ezalatt a 700 óra alatt összesen 72 milla aranyat szedtünk fel a földről, még mondjuk kb ugyanennyit a cuccok eladásából szereztünk amit a kovács ad. több arany nem kerül a játékba. ezt kéne megérteni a sírás előtt. másnak is ugyanennyi arany esik, egy grammal sem több. ha eladsz egy cuccot 1 milliárd aranyért, akkor ahoz valakiknek 5000 órát kell játszani technikailag (itt jön be a szerencse), de ne gondoljuk már, hogy itt mindenki szerencsétlen, aztán vannak páran a jobbak, akiknek meg esik minden. ugyanmár, kíváncsi lennék a legtöbbet sírók hány cuccot adnak el naponta átlagban, van egy erős tippem, hogy jó ha egyet. na hát ennyiből meg nem lehet aranyat csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Ez mind igaz, de ahhoz, hogy el tudj indulni, mindenképpen kell, hogy essen egy két jobb eladható item. Különben miből AH-znál? Amúgy meg nem is ez a kérdés, hanem pl. az, hogy hogy lehet olyan, hogy egy kör alatt 3 bulga esik és csak az? A random pontosan az RMA miatt van manipulálva, amikor áll(befagy besz@rik) és nem érhető el, na akkor dobja csak igazán a legendeket set itemeket, vajon miért?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest