- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
-
persil
nagyúr
Nem azt írtuk, hogy ez a videó szar.
Hanem azt, hogy nem szeretjük az ilyen videókat, mert a legtöbbjük szar. De én spec(és Andrish is) direkt kiemeltem, hogy ezt nem néztem meg és nem ezt szarozom le.
Más: asszem most lettem ph addikt
Szrk.: ésss igggen
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mikromanus
veterán
válasz F-ECT$ #13405 üzenetére
Tegnap esett egy Triumvirate nekem. Felcsilllant a szemem. Azonosítás után már csak szikrákat hányt. Nem is gondoltam, hogy lehet ilyen szar roll is. Pedig lehet. Ez kb 69-105 damos lett, de lehetett volna 28-29-es is elvileg. Még jól is jártam.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
válasz mikromanus #13406 üzenetére
Valamelyik nap nálunk is esett a partyban egy 40(negyven!!!) átlagsebzésű
-
DIMITRIUS
tag
Mi van gyerekek pang a forum, vagy mindenkit bannolt a blizz?
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
TeeBee73
veterán
válasz ProEvoFan #13412 üzenetére
Jó kifogás. Mondd meg őszintén, hogy az RMAH elvitte a fizut.
(Bocs, nem hagyhattam ki.)MOD: egy kérdés mindenkitől: hol tudnám beállítani, hogy a telepítőt átengedje a céges proxy?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz cowboy_bebop #13408 üzenetére
Az a Manti nagyon durva, mennyibe fájt ha nem vagyok indiszkrét?
-
F-ECT$
titán
válasz ProEvoFan #13410 üzenetére
Ahogy írták is nem az egész volt annyi Egyébként annak örülök, hogy a sebzés mellé azért elfért némi all res, hp, life regen, loh és ls is, így nem esek úton-útfélen.
Ránézve a cuccaimra egyébként most olyan 100-120m körülre tenném a teljes felszerelés értékét (ha tévednék, akkor javítsatok):
-mempo: 4-5m?
-vile ward: 2-3m
-amu: ez esett, az MF megdobja az árát, de szerintem 10-20m körül
-kesztyű: 4m-ért vettem 1-2 hete
-tal chest: 8-10m (bár ez ingyen volt, az eladó hagyott benne 3 követ, amit annyiért el tudtam adni, mint amennyiért a chestet vettem)
-lacuni: 5m-ért vettem, talán most is ér még annyit
-witching: 15m
-unity: 2-3m
-pox: 2-3m
-blackthorne gatya: 20m
-zuni cipő: 20m
-wand: 10m
-trium: 6-8m? (ezt 12m-ért vettem, de már vagy 2 hónapja)Ami kellene még nagyon: Tal nyakas 7-8 chc-val, de az 100m és egy 4-5 chc-s pox, de sajnos az is 100m körül van.
Dive ever, work never.
-
persil
nagyúr
válasz vendingo #13418 üzenetére
Igen, de egyrészt 4.5% chc több dps-t ad, másrészt bizonyos buildekben egyszerűen kell az a 4-5% chc és egy szint felett már nehéz máshonnan pótolni.
Pl cm wizardnál mondjuk 35-nél már a működés válik kétségessé, míg 40%-tól már egész jól használható.Szóval pont egy "gyűrűnyi" chc jelenti a threshold-ot.
-
lakisoft
veterán
válasz Thrawn #13396 üzenetére
GT:
Megértjük, hogy a számla a lopás nem vicces, ezért nyújtunk figyelembe visszalépéses szolgáltatásokat. Azonban a közelmúltban megállapította, hogy sok esetben a lopás az ügyfélszolgálat állította próbál hazudott annak érdekében, hogy az extra tételek. Ezért úgy döntöttünk, hogy frissítse a számla visszalépés politika Ázsiában, hogy segítsen játékosok, és egyúttal védi a játékot gazdaságot. Ez a módosítás megismétli a lopás ezen csalások, az ünnepélyes irányvonal a "zéró tolerancia".
Taiwan idő 2012 11:00 én reggel December 18, 2011, hatékony szerepet veszi át a "Diablo III" visszalépés és felszerelés (beleértve a bar tételek és közös tároló rekeszek), mint a fegyverek vagy páncélzattal, lesz kötve tervezett visszalépéses fiókhoz. Ez azt jelenti, hogy ezek a tételek nem lesznek képesek a kereskedelem más játékosokkal vagy közzététele az árverés, akkor is megoszthatja a többi szerepet a fiók használatához vagy eladni az árut NPC-k. Ne feledje, hogy ha a visszalépés szerzett arany vagy anyagi javak. Végrehajtása után a politika, mint a múltban, ígérjük, továbbra is figyelemmel kíséri a gazdaságot és a környezetet a játék, és hogy további kiigazításokat, ha szükséges. (Megjegyzés: a játékos számla visszalépés befejeződött, a következő hit játék, vagy korlátozásokat a berendezések és az áruk ügyletek figyelembe kötődés nem érinti.)
Tekintettel visszalépéses szolgáltatásokat annak érdekében, hogy segítse a játékosok számot ellopták, és reméljük, hogy senki nem kell használni ezt a szolgáltatást. Biztonsági lopott legjobb módja annak, hogy megvédjük a fiókot, hogy biztosítsa a számítógép biztonságának szempontjából, valamint a Battle.net Account Security, például használja Battle.net ellenőrzést. Ismét tökéletes védelmi intézkedéseket az emberi hiba, információink szerint, gyakran találni egy csomó második lopott játékosok az első ellopták, és nem vállal semmilyen intézkedést, hogy megvédjék magukat.- Árad -
-
Sirandrish
legenda
válasz lakisoft #13421 üzenetére
"Megértjük, hogy a számla a lopás nem vicces, ezért nyújtunk figyelembe visszalépéses szolgáltatásokat."
Eddig bírtam röhögés nélkül
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz lakisoft #13421 üzenetére
Ennél a google translate-es szarnál még a kínai is érthetőbb volt...
Andrish+1!
És akkor a rövid lényeg:
"Ismét tökéletes védelmi intézkedéseket az emberi hiba, információink szerint, gyakran találni egy csomó második lopott játékosok az első ellopták, és nem vállal semmilyen intézkedést, hogy megvédjék magukat."
!!![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #13423 üzenetére
Most komolyan...ez mi a francot jelent?
"információink szerint, gyakran találni egy csomó második lopott játékosok az első ellopták"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #13424 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, azon gondolkodom, hogy aláírásnak betegyem-e
-
Kicsimix
őstag
Amúgy tudom hihetetlen de a magas dps kompenzálja azt a 100-200 all res hiányt amivel esetleg másnak több van sőt...(F-ECT$ re reagáltam). Már a prismatic armort sem használom soha kb. Van még egy 70 all reses sapkám amivel a dps is növekszik de most a plvl miatt ez van.. Ha benyomom a prismaticot és felveszem az all-res sapit pont ugyan úgy nyirnak ki a reflectesek mp7-en ha nem figyelek oda ahogy ezek nélkül. A többi ellen meg nem ellen.Közel sem érnek leginkább, alacsonyabb szinteken meg még annyira sem. Blood Magic rúna kell a dpsemhez és ennyi. Reflecthez meg ügyeskedés.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Sirandrish
legenda
válasz Kicsimix #13426 üzenetére
Mióta beraktam azt a 1,5%LS-es skillt azóta feltűnően jól bírom a refit..
Persze ha Archonba 1az1be akarom fullcontact lenyomni az elitet oda kevés de már nem a másodperc tört része alatt hullok össze..
Ha a LOH-t tudnám cserélni a fegyverbe akkor szerintem nem lenne gáz..mármint kevesebbet kéne "ügyeskedni"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TeeBee73
veterán
válasz mikromanus #13415 üzenetére
+persil:
Köszi, holnap kipróbálom.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Kicsimix
őstag
Attól függ.. Mp5-ig szėtcsapkodom a refiket is elėg gyorsan viszont itt többször is van, hogy kissebb fogócska is kialakul mert több az ėletük.. Azėrt az nem mindegy... Itt már van,hogy elmegy 1-2 h poti rosszabb packoknál.. 5ig elnyomok egy Diamond skint max ės ennyi..
-
Kicsimix
őstag
válasz Sirandrish #13428 üzenetére
Na igen.. Amúgy refik ellen nem annyira ajánlott.. Én ki is szoktam lőni az archont.Bár ez dps függő is de már teszteltem,hogy pl engem ha csupa allresbe vagyok Ls rúnával akkor is szėtkap 300k mellett pár s alatt.. Annó 100k melett nem rémlik hogy akkora lett volna a baj.. Lassabban törtėnt minden.
-
Zan
aktív tag
Szevasztok!
Gondoltam megkérdezem, hogy szerintetek hogyan tudnék a legolcsóbban megúszva +50-70 resist növekedést elérni a WD karimnál?
Most szereztem be a WH övet,szerintem egész jó áron (21 milla volt biddel), viszont buktam 70 resistet...(cserébe 1500 life,13k dps és 7 pickup )! Viszont szerintem az a 70 majd azért néha fog rendesen hiányozni..:S! Azt néztem, hogy még a 4,5 chc-s 50 resistes lacunik egés normális árban vannak..(40-50 misi), de talán az lenne a legjobb,ha sikerülne egy jó average dmg-s, resistes hellfire ringet csinálni végre..!
[ Szerkesztve ]
Minél jobb, annál jobb!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Kicsimix #13432 üzenetére
Minél nagyobb a sebzésed, annál jobban visszaüt a refi.
A csajszinak játék alatt, állandó 222k "alapsebzés" közben már tudna fájni a refi, de ugye elitek előtt elnyomom a dps mantrát, és így a 275k-ra feltuningolt "alapsebzésemmel" meg pláne.Ha nem figyelek oda, akkor pár ütés és fekszek.Oda kell figyelni rendesen.2.2ls+798LoHt már-már kevésnek érzem.Ilyenkor érzem hasznosnak a Fury fear-jét.Ha széthúzom a refis csapatot, akkor annyira nem nem vészes, mert a tornádók nem az egész csapatot sebzik.De ha egyben maradnak, akkor jön az óvatosság.
100-110k unbuffed sebzésig nem volt gond a refi.Na de nagyobb unbuffed sebzésnél kötelező az ls+loh párosítás.[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz Kicsimix #13432 üzenetére
Hehe, pont ezt néztem a minap: olyan 275k körüli (nem unbuff) dps-sel benyomva az archon: 6500armor, meg 980 körüli allressel úgy kaptak szét a refisek, hogy ihaj, pedig bent volt a blood magic + 1600loh(lehet csak 1200) + 800 lifereg. Mondhatnánk hogy a többi sima ügy, na de minden második elitpack refis kb., szóval szerintem -főleg amióta az archon crit nem csökkenti a cd-t - az archon build szép és jó, de -főleg- refis opponens ellen mégsem igazán. Így vissza is álltam szépen a cm frost/disintegrate/shock armor kombóra.
Jut eszembe shock armor: láttam, volt, hogy használtad (armoryban legalábbis); kérdezném, hogy ezek után miért nem maradt bent? Ok az Energy armor hiánya nem esik jól, főleg pinpointtal de nekem úgy tűnik -némi próbálgatást követően- hogy a gyakorlatban nagyon üt a shock arm., főleg az utolsó chc-s rúnával (vagy esetleg az archon critnél a cm mellett ezt sem adja be?) És a többi ph-s wiza (főleg cm) miért nem használja?
Ugye az archon felnyomja szépen a kiesett armort/allrest, a cm build meg ugyis frost+diamondra épít védelmi téren, szval max a pinpoint 5 chc-je indokolná a használatát, de annál meg jobb a 100%+crit-proc 35% lightning dmg... build téren: archonnál esetleg hiányozhat a chc, cm buildben viszont inkább az as nyom a latban... legalábbis szerintem .Persil : kösz, hogy eszembe juttatad a slow time-os mókát, valóban jobbnak tűnik, mint a Magic weapon. Persze a 1,5%-i kiesett ls nem esik jól, de kárpotól a dúrva lassítás és a +10%dmg, esetleg magasabb mpl szinten érdemes a slow time-ot a strech time rúnával betenni magas LoH esetén, a jobb hp töltés végett...próba lelke mindennek egy battle taget adnál esetleg, némi tanulmányozási szándékkal megskubiznám a hősőd
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
abéla
senior tag
...sajna a szerkesztési idő lejárta végett az előző hsz végét kissé összcsaptam...
Még néhány gondolat: a csicskuszoknak nem dps kell, hanem stun/frost/slow/stb ellenre ható cucc, pl scoundrelnek Buriza-Do Kyanon (nem véletlen sokmilla az áruk) esetleg Hellrack és emellé jóóó sok AS (fagyjon a pórnép jó tempóban ) és masszív dex+vit: így kidodge-olják a sebzés nagy részét, amit meg nem azt benyeli a 70k+ hp-jük. Esetleg xp/mf bónuszokat aggasunk rájuk, de ne akarjuk, hogy solo-s társaink harcoljanak, mert úgy sem teszik jól, arra ott a multi.
Valaki írta fentebb, hogy a refis ellenek fagyasztott állapotban nem reflektálnak, hát ez sajnos nem igaz.Scoundrelnek van esetleg AS-es tokenje? (gondolom ha igen, az vlmi legend, mert rákeresni nem lehet)
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
persil
nagyúr
"de kárpotól a dúrva lassítás és a +10%dmg"
20%Vagy, ha az atk speed-est választod, akkor +10% atk speed.(mindenkinek aki a bubiban áll)
privátban küldtem a btag-etLegendary follower cucc sajnos nem létezik. A legjobb token talán az, amin a rengeteg dex mellett van crit dmg.
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz persil #13439 üzenetére
Köszi btaget!
10% az a 20% , Magic weapon-nál írtam a 1,5%-os ls-t, szóval a blood magic-kel használtam, így a régi 10%-ra jön a slow time +10%-a (mert ennek az össz 20%), de a lényegen nem változtat eme kis gr.-náci vargabetű : ütősebb, mint előtte és köszönet a tippért.
Sajnálattal hallom, hogy a vagány-cigányom nem lesz még fürgébb. (és szintén kösz)hootka!
-
persil
nagyúr
Szeritem elbeszélünk egymás mellett
A time warp rúna adja azt az effektet a bubihoz, hogy a "bentlakók" 20%-kal többet sebződnek. Én erre gondoltam
"ütősebb, mint előtte és köszönet a tippért. "
Hát igazán nincs mit, szerintem is király!Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Kicsimix
őstag
Azért minden 2. nem refis... Volt ,hogy keep depts 3 ig 2-be futottam bele az act 3 elejétől... Elég változó. Inkább 5 ből 1 et mondanák vagy 10 ből 3. Ez az én személyes tapasztalatom.. Volt olyan is ,hogy bedobott egymás után 4-et de ez egyáltalán nem jellemző.
Shock armort szeretjük és cm wiznél mp7-en még lehet hasznos is a plusz sebzés de itt már nem üt akkorát ,hogy megfektesse az ellent egyből.Tehát még rá kell lőnöm archonnal mindenképp így nem annyira hasznos.. Én akkor használom ha alacsonyabb mp-n vagyok vagy publicban mert akkor ahova csap ott általában fekszenek és akkor tényleg nagyon hasznos..Egy egy darab elkóborolt ellent is simán kifektet és nem kell utána rohangálnom ami archonban + időt jelent.. Viszont így mp7-en jobbnak vélem a pinpointot mert armort is ad meg dps-t is ami viszont folyamatos.
Amúgy csökkenti a cd-t az archon is ha lassabban is de.... Nálam kb nagy részben most is megvan az archon egymás után. Vagy egy minimális várakozással.
-
mikromanus
veterán
MP10 "run": 10 perc alatt lett meg az 5 NV. Ezalatt esett 2 set. Hehe. Visszacsábító droprendszer?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
SLYM
veterán
válasz mikromanus #13444 üzenetére
nekem ma fél perc alatt 2 set MPL3-on, én már visszacsábultam
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mikromanus #13444 üzenetére
Nekem AH-ban volt jó a drop. Igaz visszautasíthatatlanul raktam egy övre 400M licitet 2mp-el a vége előtt.
Végül 280M lett az enyém.
Str miatt DH-n ez 69 armorral több.Dexes, ChC-s Mempo idén kimarad.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Kicsimix
őstag
válasz ProEvoFan #13436 üzenetére
A fury fear-jét én is csípem ilyen szempontból.. Van egy viszonylag messzire lövő képességünk a piercing orb ezzel többször sakk-matt-ot adtam vele az eliteknek.. Mivel amerről meglövöd ugye pont az ellentétes irányba kezd rohanni... Na ha piercing orb-al távolról célba veszem akkor mire oda érne hozzám már megkapja a következő fear-t : ) Ja és mivel nem egyenesen lövi a wiz ezt a képességet hanem cikk-cakk ban ezért több ellent is el tud kapni egyszerre.. Van szép oldala is a Fear-nek : )
Szép sebzésű monk nem mondom ... wow Egyben nehezebben mennek le a refik nálam is. Egyenként végzek velük módszeresen : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest