Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Neró #28133 üzenetére

    Egyértelmű, hogy RMAH miatt nyomatták meg a takarítást.

    Annak nagyon örülnék, hogyha a sok f*sz bottert úgy kapnák el, hogy 1 nappal RMAH előtt, 100 millás farm arany megy nekik a levesbe. Ronda öröm a káröröm, de itt szép lenne :D

    Már szétkeresték magukat a bottereken, mivel több millió dollárt fektettek acc-okba. Sokan üzleti tervet készítettek, ban-t is belevéve. Egyre többen vágtak bele, egyre több acc-ot vettek, (nem feltétlenül lopottat) pl a 200 acc-os arc. Viszont az egész csak akkor éri meg nekik, ha RMAH-ban ki tudják pörgetni a pénzt!

    A Blizz zseniálisan járt el, ha így járt el...Beetette a sok bottert, hogy nem bannolnak, így eszméletlen sok acc-ot vásároltak, most meg szépen bannolja majd őket full vagyonnal. Így nem tudják kiszedni a játékból majd a pénzt. A blizznek az a jó, ha bent forog a pénz a játékosok között. Nem pedig az, hogy mondjuk kiszedjen 12000 dollárt a botoló, + a hasznot. Már pedig az első az, hogy nullszaldósra kiszednék, mert óriási a befektetés mértéke. Így viszont tisztán keresett rajtuk a Blizz egy billenős kamaznyi pénzt + a hős Blizzard a csalók ellen imázs.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák