Hirdetés

Aktív témák

  • CooLM@$TeR

    tag

    válasz Kassadin #2059 üzenetére

    Ember, te önmagad paródiája vagy lassan.

    1. Először azt akarod megmagyarázni mindenkinek, hogy aki a gép előtt nyomogatja az egeret, az legalább akkora szerepjátékos, mint aki rendszeresen baráti társaságban játszik asztali szerepjátékkal. Ez egy akkor ostobaság, amilyet még nem hallottam, nyugodtan irj be ilyen okosságokat a magyar szerepjátékos fórumokra és várd az emberek reakcióit. Meg is fogod érdemelni amit kapsz, talán észhez térsz végre.

    2. Egész végig a crpg-kről volt szó, erre most megint ilyet írsz:

    "Lehet hogy én diablo3-ban a haverommal jobban tudom élvezni bármilyen küldetést, mintha magust játszanék vagy bármi ilyesmit."

    A Diablo NEM RPG. Ennyi erővel a Need for Speedet is élvezhetnéd a haveroddal, jelen esetben kutyát nem érdekel.

    Ha nyitsz egy vitát és a pcs meg konzolos rpgk dicsőségét zenged, legalább azzal lennél tisztában, hogy mik tartoznak az adott műfaj kereteibe.

    Most újra elolvastam a hozzászólásaid, és teljesen ledöbbentem. Hogyan mered osztani te az észt ilyen témákban, mikor a #2038-#2040 alapján a tegnapi napig fogalmad sem volt róla, hogy a Diablo hack&slash játék, hanem te MMO-nak gondoltad. Ha ennyire nem vagy képben ebben a témában, hogyan jössz te ahhoz, hogy a szerepjátékokkal kapcsolatosan osszad az észt?

    "Szűklátókörű embernek hiába magyarázok bármit, úgysem fog hajlani részben se, arra amire én gondolok."

    Ez a kedvenc részem tőled, mikor az egész eddigi kommunikációs harakiridre felteszed a pontot. Most, hogy totálisan hülyét csináltál magadból és mindenki számára nyilvánvaló vált, hogy számodra a szerepjátékok alfája és omegája a Diablo nevű MMO játék, kifejtenéd bővebben miért is te vagy a tájékozottság mintapéldánya a szerepjátékok világában? :C

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák