Aktív témák
-
Cadal
őstag
Hamarosan érkezik a Diablo Armory a battle.net oldalra. Magyarul: [link] Nekem nagyon tettszik, nagyon látványos.
Kép1
Kép2
Ha jól értem a BattleTag-gel lehet majd másokat is megnézni (milyen felszerelése van és hogy hol tart) magunkon kívül.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz LordAxwell #13510 üzenetére
Ez akkora tévhit, mint a veszedelem.
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a memória nincs hatással a kártya teljesítményére. Kis felbontáshoz(mondjuk 1600 alatt) elég az 512 ram, ha nem tömöd tele szűrőkkel a játékot.
Több ram csak a magasabb felbontásokhoz, illetve a szűrőkhöz kell.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Muton
addikt
Most amúgy Diablo végleg végleg meghalt és az intróban látható fő gonosz egyikével kell majd megküzdeni, vagy a játékban fel fog valamikor tűnni Diablo?
Amúgy meg qrva nagy köcsögség a Blizzardtól, hogy pont vizsgaidőszakra időzítik a megjelenést
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
persil
nagyúr
válasz Tatyla #13533 üzenetére
Nálam is üres, ettől független minden a legnagyobb rendben, mivel levélben kértem én is az angol verziót és visszaigazoltak mindent.
Nem kell ennyire parázni, semmivel sem megbízhatatlanabb, mint az 576, vagy a cdg...
Az meg, hogy 2-re odaér-e a csomag.. Ember futárral küldik ki, dugóra, forgalomra nem gondolsz? Attól is függ, merre laksz. Vagy odaér, vagy nem. De kedden megkapod, ezt 69x megígérték már mindenkinek. Gondolom rendesen tele a levesük a sok kérdéssel, amit emailben kapnak.
-
ooooobi
senior tag
A gemeket ha berakom valamibe akkor az véglegesen benne marad, vagy van rä lehetöség a kiszedésre? Erröl nem olvastam még sehol semmit.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
lordjancso
senior tag
Aki letöltötte az új installert és elindítja a setup.exe -t, annak is ugyanúgy elindul az installer, mint a régi verzióban?
Mert nekem a réginél elindult (install, manual és többi gombokkal), viszont ez a frissített verzió az alábbi hibaüzenetet dobja:Az error code-ra kattintva ez a link töltődik be.
[ Szerkesztve ]
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
persil
nagyúr
Szerinted mennyire érdekli a blizzardot, hogy egy utolsó, térképen is alig jelzett országban neked mikor van vizsgaidőszakod... ?
Szomorú, de ez így van, magasról tesznek rá. Most jelenik meg és kész. Én spec örülök neki, hogy nem fél év múlva.
(mondjuk nem mondom, hogy nem örülnék, ha tanulhatnék még, de az már rég volt... )[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
nem a blizzard hibaja, minden idoponthoz akad valaki, akinek valamilyen okbol nem jo az
en inkabb ugy mondanam, hogy kapja be a zeggyetem, amiert dio3 megjelenesre teszik a vizsgaidoszakotlordjancso: igen, elindul
ezt meg az "updating files" resz elott kapod, vagy csak utana/kozben?[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Donvit078
tag
Én azt mondom még D2 is ha kiadnák felújított HD felbontásban ugyan az a történet pályák stb én azt simán megvenném
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Wolverine
félisten
válasz lordjancso #13562 üzenetére
Akkor hibás a letöltött file, szedd le megint.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Helmoras
őstag
Valaki tud valami biztos forrást a gemek tulajdonságairól? illetve melyik ruhadarabban mennyi lesz a maximális gem slot?
Mert eddig ugy tudtam csak helmben ad a zöld magic foundot, de most a linkelt képen szinte minden ruhadarabban azt adja.
Szerk. bár most hogy jobban megnézem nem biztos hogy a gemből származik... de elég csalóka hogy mindenhova zöld van téve és a magic found van kiemelve
illetve a képen a tárgyak bal alsó sarkában van valami kis jel az mi lehet? nem minden tárgynál persze
nomeg jól látom max hpja az 59 es barbárnak 2800 körül lenne ?:S
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Helmoras #13565 üzenetére
na igen, mert ugye MF-et a topaz ad. Kíváncsi leszek mikor rakják helyre az adatokat a hivatalos honlapon..
#13567 ..hát a hivatalos honlapon a topaz még mindig MF-et ad. A smargd adja a +goldot.[ Szerkesztve ]
-
bolha23
aktív tag
válasz lordjancso #13558 üzenetére
Ez a hiba esetleg akkor fordul még elő, ha ékezetes betűvel elnevezett mappába tömöríted ki.
Helyezd át egy ékezetek nélkülibe.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Jön 20205 forintért a CE, respect,lehet ám tartani amit megígértünk.
Tárgyakkal kapcsolatban: holnap lesz egy nagy webupdate,utána lehet nézelődni kedvetekre.
Gemeket a jewelcrafter kiszedi sértetlenül, egy zsák aranyért.
Elég sok slot van de változó, mellkason lesz vagy 3-4 slot ahogy régen is,sisakon 3,a többin kevesebb.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Djroberto
tag
Azzal valaki tisztában van hogyha elkezdem a Játékot egy macbook air-en mac osx-en akkor utána ha feltepeítem egy windowsos gépre is,ugyanonnan tudom folytatni??
ergo ugyanolyan lesz mint a steames?
online fogja menteni az állást vagy egy mappában.?
köszi
:-)
-
warcat
veterán
válasz Helmoras #13572 üzenetére
Hogyne, csak így írogatok kedvemre,tessék használni a battle.netet meg a hírportálokat.
We’ve also been hard at work on a ton of other website content, available to help you sharpen your knowledge and prepare to face the forthcoming onslaught. On Monday, May 14, you’ll be able to browse an updated Items section, which will include Legendary and Set items, as well as some specific hand-crafted items.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
nepszter1
addikt
Kicsit félek hogy későn rendeltem elő a Diablo 3-mat konzolszervizen és nem fog jutni nekem
-
Helmoras
őstag
válasz warcat #13573 üzenetére
A 3-4 nem éppen konkrét valami lássuk be, mostanában elég sokat irogatnak be hasraütve dolgokat, ezért érdeklődöm forrás iránt, és köszönöm is ezuttal
bár hogy most látom ez csak a web updateről szól nem a gemekről, de akkor majd talán holnap okosabbak leszünk
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
battletaghez mindig hozzácsap #1212 valamilyen számpárost, vagy csak ha már van ilyen nevű tag?
-
omikron23
senior tag
Ipon tartotta végig a13.595 Ft-os árat, és az ingyenes házhoz szállítást! Ma kaptam mail-t róla. Esetleg aki még rendelne, szerintem náluk még lehet készleten...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
nepszter1
addikt
Kíváncsi vagyok hány db példányt adnak el az első napon már. Szerintem rekord lesz
-
rt06
veterán
válasz bolha23 #13568 üzenetére
nem az volt a gond
a konyvtarnevben voltak egymast koveto kotojelek (--=games=--), amikre a blizzard installer-je valoszinuleg raugrott, leven a parametereket is igy kezdte (--processpath, --tomepath), aztan nem ertette, hogy mi az a =games=, meg \d3 parameter)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Integra
titán
ha a blizzard nem készült fel eléggé, lefognak halni a battle.net szerverek, csak mondom...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Xmodule
őstag
No! Má´n csak 1-et köl aludni!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
rhonin
senior tag
Milyen országot állítsak be battle.netes regeléskor ha Magyarországon vett játékkal akarok játszani Németországban?
Olyankor mi van ha netán később mondjuk egy másik országba költözöm és onnan akarok játszani? Bannolhatnak emiatt vagy át tudom állítani később majd az országot?
A Mobile Alerts miatt is fontos lenne mivel Magyar a telefonszámom. -
Ármester
Együttérzek minden vizsgázóval Én se fogok tuedni vele sokat játszani. Azért az éjféli partyra elmegyek
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest