Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz l.skywalker #1157 üzenetére

    Ja, pont ezt beszéltük, hogy kb 1-2 nap alatt le lehet tudni (kivéve most az NF-t... nem tudom, hogy mi voltunk-e bénák vagy mi történt, de a lényeg, h siralmasan ment), aztán annyi, következő keddig megint semmi, mert se heroic eventből, se cayde ládájából, se strikeból nem ad semmi használhatót. Oké, hogy ott a raid, de nem vagyunk már gyerekek, hogy csak ennyi dolgunk legyen és hat felnőtt embernek összeegyeztetni egy megfelelő időpontot egy félnapos elfoglaltsághoz elég nehéz, pláne többször egy héten, ha mondjuk azzal akarnánk játszani.

    Visszatérve a nightfall témához, pont azon agyaltam, hogy miért nincs több nehézségi szint a strikeoknál, mint anno az egyben, és valószínűleg azért, mert folyamatosan felskálázza az ellenfelek erejét a strikeokban.

    Nem mondom, hogy nem volna jó ez így, ha lenne a sima strikeoknak is prestige módja, de így kb akinek nem fekszik a nightfall valamiért (leginkább az időlimit+mobok dinamikus erőssége miatt), az is tudjon valahogy gearelődni hét közben, még ha nem is gyorsan, de legyen olyan, ami a szintje fölé dob időnként egy-egy tárgyat és így megememli a dropok powerlevelét, amivel felfarmolja magát, aztán megint egy idő után kap egy erősebb itemet, stb.

    Tudom, nagyon rákattantam erre a témára, de hihetetlenül bosszantó, hogy nem "érzem", hogy erősödnék. Múlt héten letoltuk az nf-t, ~260 voltam, azóta 282, most pedig esünk-kelünk. Ez így vicc.

    Inkább elkezdtem a kampányt még egyszer, aztán ha megvan a 20, a mostani karakterem cuccaival fogom az exotic küldiket megcsinálni, hátha dob vmi jót. Csak felötlik bennem egy kövér minek, ha ugyanúgy kínlódás lesz a heti NF, mert felhúzza a mobokat a szintünkre... :F

    Tényleg nem humorizáltak a bungienál, mikor azt mondták, hogy a story lesz az erőssége. :D :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák