Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
isten bizony nem értem én ezt a monitort már,soha nem volt még ennyi gondom monitorral mint ezzel,már feladtam a displayport-os próbálkozásaimat,vettem hozzá hdmi kábelt,ezzel van már kép bootoláskor,biosba is betudok lépni,viszont minden egyes windows indításnál az eszközkezelőben,az eszköz le van tiltva figyelmeztetés,engedélyezés után következő indításnál ugyanez,3 féle hdmi kábellel ,és 2 féle displayport kábellel próbáltam,mi az isten tiltja le a monitort? képernyőtulajdonságoknál digitális televízió,illetve ismeretlen monitor szerepel,aida 64 viszont felismeri.mi lehet a probléma? minden más monitort felismer a windowsom,még a 7 éves samsung tv-t is,csak ezt a monitort nem.
win 10 pro oprendszer,intel 4770 igp,mindenből a legfrissebb driver van fennt.tanácsot kérnék mivel próbálkozzak még?
Új hozzászólás Aktív témák
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest