- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok!
Van egy évek óta jól működő Dell I 5521 laptopom, amire tegnap érkezett egy Radeon szoftverfrissítés. Azt telepítettem gond nélkül,de sajnos ezután amikor újraindult a gép csak fekete kijelző fogadott és semmire nem reagált, csak az újraindítás segített. Próbáltam a drivert törölni, a rendszert visszaállítani és egy új telepítést is megcsináltam, de ezek ellenére eljutok a Microsoft fiókba belépésig, az sikerül, de sajnos ezután kék kijelzőre vált, hibát észleltem üzenet érkezik, adatgyűjtés következik,de 0%-ról nem jut tovább.teljesen lefagy és ismét kezdődik minden elölről. Hardver hiba lehet? A Windowsom jogtiszta. Köszi.Honor 90 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest