- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Erős ajánlattal jelentkezett a szerverpiacon az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyersszotyi
tag
10 éves 99W-os proci keményen meghajthatta.
Adjatok nekem egy egész Bolygót a Világegyetemben és kimozdítom helyéből a fix pontot.
-
V!ck
aktív tag
válasz Nyersszotyi #1 üzenetére
140W lesz az, gyárilag. Ráadásul itt tuningolva van. De oda se neki.
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
BobChemistry
őstag
válasz Nyersszotyi #1 üzenetére
Lesz az kétszerese is ekkora tuning mellett
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Nyersszotyi
tag
tök mindegy, nem ehhez lett tervezve
Adjatok nekem egy egész Bolygót a Világegyetemben és kimozdítom helyéből a fix pontot.
-
Micsurin
nagyúr
....ma vettem át ennyiért az LF ii 360-at. Sok lesz az még ha fehér is...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
DonToni
aktív tag
válasz Nyersszotyi #4 üzenetére
"10 éves 99W-os proci keményen meghajthatta." - 2011 v3-as platformban az összes i7-es 140W tdp -ről indul..! Amikor én tuningoltam 5960X-et, már akkor ~180W fölött jártam. De hogy honnan jött ez a "99W" ??? Még a Xeonok is 85W vagy 105W...
"nem ehhez lett tervezve" - Húha! Én meg már azt hittem, hogy processzorok hűtéséhez lett tervezve... De akkor szerelem is le a mostanit és faragom a HiFi-re vagy valami...
-Anti-
-
Acélfarkas
senior tag
válasz Nyersszotyi #7 üzenetére
A hűtő szempontjából tök mindegy hány éves prociról van szó. A mostani generációkra se jellemző a 250W-nyi hőleadás. Elbírt a 250W-tal kényelmesen. Ez a lényeg.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Busterftw
veterán
válasz Acélfarkas #8 üzenetére
Abból a szempontból igaza van, hogy az újabb procik felépítése más a hibrid/chiplet design miatt, jó lenne ezek miatt tesztelni a hűtést.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Acélfarkas #10 üzenetére
De az offset nem mindegy, hogy a coldplate közepe és a hotspot, hogy esik. Arctic is 3/5/7-es Ryzent offset mountolva ajánlja.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Acélfarkas
senior tag
Ez eddig oké, de semelyik vizes hűtő nincs ajánlva kifejezetten egy adott procihoz. Nekem az artic vizesem/freezer II 280/ az tavaly év elején még húzott 4790k-t hűtött, most meg 5800X-et. A hűtő szempontjából 2 eltérő felépítés, de mind2-t lazán hűtötte/hűti 800as rpm ventikkel. A hűtőnek 1 szerepe van, minél jobb hatásfokkal vegye át a hőt a hűtendő felülettől, hogy az alatt mi van, az releváns.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Phity32
újonc
Nekem i7 13700kf -en van LT720 és javarészt hűvösebb a testemnél
-
DonToni
aktív tag
válasz Nyersszotyi #7 üzenetére
...és úgy gondolod, hogy a tuningolt 5960X kevés lenne az adott hűtésnek, vagy mi....?!
Nyilván nem... bár ami ennél is relevánsabb, amit pár kommenttel lejjebb írtak, hogy "a coldplate közepe és a hotspot, hogy esik" Ha már hűtést tesztelünk...-Anti-
-
Nyersszotyi
tag
Én úgy gondolom, hogy ez egy irreleváns teszt, nincs mit beszélni róla. Ám ha az itteni olvasók ezt igénylik akkor legyen. Áldásom rálya.
Ez a hűtő a tavalyi teszteken, utolsó generációs cpu-kal tesztelve rendre 50 vagy affeletti dB-t produkált szemben az itteni tízévessel. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
válasz Nyersszotyi #15 üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy senki nem tesztel lassan 9 éves procival. Ez logouton férne el max "nézzük meg mit tud 2023ban az őskövület i7" címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest