Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ildi_
tag
válasz hitman, #2651 üzenetére
Nagyon finom, szerintem az egyik legjobb gyorskaja Debrecenben!!!
(#2651) hitman, Engem az a káposztasaláta idegesít ami alatta van, egyszerűen még csak hasonlót sem sikerül csinálnom, mint az.
(#2647) devil-k Hányszor mondtam már, hogy kóstold meg! Pontosan úgy vagy ezzel, mint én az Aladdinnal, sosem jutok el...
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz devil-k #2647 üzenetére
185cm 95-96kg jelenleg. Csúcs időszakomba anno 114kg voltam.
#2648) hitman, : Ismerősök nem szívesen hívtak meg olyan helyre ahol kaja is lesz,mert sokba vagyok. De sikerült azért mára visszafogni magam és ezen azon változtatni.
#2653) devil-k :Kár a Döner annyira kiment a városból.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Néztük a mikepércsi döneres honlapját, de még 11kor is azt írja hogy zárva van, pedig elvileg 10:30-tól van kiszállítás. Erről tud valaki valamit? És amúgy mekkorák az adagok náluk? A normált láttam hogy fél kg, de a közepes és a nagy tényleg 1.5x, és 2x akkora?
-
Real Ghoost
aktív tag
Expressz Pizza Spagetti Ház és Étterem.
Tegnap este tértünk be egy barátommal, talán régebben pizzát már rendeltem innen, de az étteremben személyesen még sosem jártam. villamossal könnyedén megközelíthető. Nem túl nagy hely de kellemes, hangulatos, a kiszolgálással is megvoltam elégedve (két fiatal hölgy szolgált ki minket, nagyon kedvesek voltak) valamint a kaja is (juhtúrós csirkemell sajttal) rendben volt, desszertnek még ettem egy áfonyás palacisntát, annak is tök jó házias íze volt. Nem egy felkapott hely, szerintem az árai sincsenek elszállva, egyszer mindenképp érdemes őket meglátogatni. Mellettünk több asztalnál is kértek pizzát, nagyon gusztán néztek ki azok is.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz Real Ghoost #2660 üzenetére
Nem, most már nem azok.Nem azért, mert rossz lenne a kaja vagy hasonló, hanem egyszerűen annyi pizzéria van már a városban, hogy eltörpülnek mellettük, főleg nulla, azaz 0 reklámmal.
- mozi bolondéria -
-
ildi_
tag
válasz Real Ghoost #2658 üzenetére
Megnéztem merre van és most jutott eszembe, hogy nekünk ott volt anno (jajderég) a ballagós bankettünk.
-
Peti78
őstag
Mostanában nem esztek?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
tahepa
senior tag
Műsorváltozás.
Az Aladdin helyett a Big Döner-től rendeltük meg a szokásos 10-es pakkunkat.
8-kor rendelés leadva , 10.30-tól van kiszállítás....már éhes a csapat... -
hitman,
őstag
Emberek!!!! Ez most komoly? Azon vitáztok hogy jól néz e ki?
A lényeg az íze, főleg így hogy nem egy puccos étterembe rakják eléd így a tányérra, hanem házhoz szállítás van.
Ha félig lenne a doboz akkor biztos szebben ellehetne rendezni és talán a szósz sem érne bele a doboz tetejébe lezárásnál, de így legalább mindegyik doboz fullon megvan pakolva.Aki nem evett még itt az csak akkor kritizálja a kinézetet ha legalább már az izét próbálta.
Ez egy vicces hozzászólás, természetesen senkit nem akarok megbántani.
[ Szerkesztve ]
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
tahepa
senior tag
válasz hitman, #2666 üzenetére
Igen , a mikepércsi uti dönerről van szó.
Tegnapig úgy volt hogy az Aladdinból rendel a csapat ( a 2 x Jalla után) de jött egy ötlet és így lett a Big-től a rendelés.
A mi garnitúránk is úgy nézett ki mint a nemrég fotózott..ez ilyen. Nincs összehasonlítási alapom hogy milyennek kell lennie az igazi verziónak de ez így is jó volt nekünk . Az íze az öntet miatt kellemes volt. kellőkép átsütve a hús és a burgonya is. Zöldség megfelelő , friss. Külön kértük hogy ne legyen csípős és tényleg nem lett az.
A rendelés 10.31-kor érkezett meg . + kaptunk 2 üveg 1.25 literes barna kólát ( ) is gratiszként.
Összességében meg volt elégedve a csapat mind a minőséggel mind a mennyiséggel. -
Real Ghoost
aktív tag
A buriburi mellett nyitott egy gyros-os hely, messziről kerülje el mindenki, egy menzai gyros szintjét (se) éri el az, amit ott adnak, kíváncsi vagyok, meddig lesz egyáltalán nyitva.
-
devil-k
nagyúr
-
tahepa
senior tag
válasz #05304832 #2679 üzenetére
A fene sem tudja mit szeretnek rajta....de... ma 10 emberből 10 embernek ízlett. A Jalla-hoz képest "lágyabb" fűszerezést hozták fel pozitívumként meg az isten tudja milyen színű öntetet.
Jelzem nem vagyunk ínyenc szakemberek , séfek....egyszerűen csak ha valami ízlik azt meg is mondjuk... -
devil-k
nagyúr
válasz #05304832 #2679 üzenetére
Debrecenben nincs olyan hely, ahol egyedi és finom dönert lehetne kapni. Igaz, két helyen árulnak (Kebap House, Duna Döner), de mivel mind a két hely egy franchise rendszer tagja, így a hús is futószalagról érkezik... [link] No comment kategória....
Viszont, ma felfedeztük Debrecen legjobb hamburgeresét! Kenterbe veri a Buri Burit és a többieket is.
- mozi bolondéria -
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz devil-k #2681 üzenetére
a Segner téri dönerest már megint kihagytad, pedig szerintem ők csinálják a legjobb dönert a városban...
Kenterbe veri a duna dönert is, pedig ízletesnek mondható az is. -
devil-k
nagyúr
válasz Irmscher 353 #2690 üzenetére
Őszinte leszek veled. Háromszor ettem ott régebben. Az első alkalommal, amit ott tapasztaltam, az maga volt a mennyország. Nagyon finom és ízletes kajához volt szerencsém. Aztán voltam még ott kétszer (a két idő között eltelt egy jó pár hónap), és borzasztóan elsózott kajához volt szerencsém.... Azóta nem mentem oda vissza.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Irmscher 353 #2692 üzenetére
Ennyire csak nem lehet! Hogy van az, hogy elsőnek nem volt sós, aztán meg igen? Ráadásul, ezt nem csak én tapasztaltam.
- mozi bolondéria -
-
Irmscher 353
aktív tag
local1:
- kinézet: milyen összetevőknek kellene még a dönerben lenniük?
- igen emlékeim szerint édes káposzta van benne
- ugyanaz a döner szósz, mint a nem csípős, csak ezt chillivel kiegészítik (összetevőket nem tudom)
- kiszállítás - hivatalosan nincs - (nem hivatalosan 5 ezer Ft értékhatár felett kiszállítanak)devil-k:
A válasz a kérdésedre : Nem tudom.
Viszont: Nem tudom Te hogy vagy vele, de én pl még soha nem tudtam két ízre totál egyforma babgulyást főzni, pedig főztem már nem egyszer.
De ha ennyire érdekel a dolog, hogy miért sósabb egyszer, s máskor miért nem, akkor hívd fel őket, biztosan készséggel válaszolnak Neked.Nem áll szándékomban védeni őket, nem szorulnak a védelmemre.
Szeretem az ételüket, visszajáró vendégük vagyok, és meg vagyok elégedve az étellel. -
devil-k
nagyúr
válasz Irmscher 353 #2695 üzenetére
"Viszont: Nem tudom Te hogy vagy vele, de én pl még soha nem tudtam két ízre totál egyforma babgulyást főzni, pedig főztem már nem egyszer."
Igen, ez otthon valóban így van.
Viszont, az éttermeknél, kajáldáknál ez nem elfogadható. Pont attól lesz egy vendéglátó hely kiváló, hogy mindig ugyanazt a magas minőségű ételt és szolgáltatást nyújtják a vendégeknek. Mindegy hogy kedd van, esetleg péntek, augusztus 20, esetleg március 20... stb. Debrecenben nem sok ilyen hely van, de azért alakul a helyzet szerencsére.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
rayoliviero
veterán
válasz Irmscher 353 #2692 üzenetére
Nekem is az a legjobb, mindig onnan szoktam venni. Kár, hogy kiszállítás nincs.
-
albert8
veterán
Naszóval.... ennyi kajàt még sose kaptam szerintem kiszallitàssal. A adag kétszerre elég volt. A rizs , , megszokott szàraz fehér, hanem valami full zsíros barnàs valami volt..... A húsokbol nem lehetett akàrmit rendelni csak ami még volt.... Egyébént 4 feltetből 2 jó volt 1 àltalanos, de a maradék az valami porcos kemény daràlt szarsàgbol lehetett. 1290 volt asszem gyorsan kihoztàk, melegen. Viszont innen többet nem rendelek. Ettem már jobb hasonló stílusú ételt, de ez nem.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
törölt tag
válasz devil-k #2696 üzenetére
"Pont attól lesz egy vendéglátó hely kiváló, hogy mindig ugyanazt a magas minőségű ételt és szolgáltatást nyújtják a vendégeknek."
Én ezt kiegészíteném.
Pont attól lesz egy vendéglátó hely kiváló, hogy kategóriáján belül, mindig ugyanazt a magas minőségű ételt és szolgáltatást nyújtják a vendégeknekTalán így, de ez sem az igazi.
Kicsit távolabbról kellene nézni az egészet. Ahol főznek, azokat a helyeket különböző minőségi osztályba soroljuk. Régebben erre volt a kis római számmal ellátott táblácska, amin fel volt tüntetve az adott hely besorolása. Mára ez úgy megszűnt, így nem ritka, hogy nem azt kapja az ember amit vár, legyen az pozitív, vagy negatív hatás.
Illetve meg kell különböztetni a helyeket a céljuk szerint. Nem ugyanazzal a céllal jött létre az Ikon, mint a buszvégi hamburgeres, vagy a Péterfián a "büntetésburgeres", de ugyanazt az ételt is árulják, más célközönségnek, más tálalásban, más áron.Ha így nézzük simán beleférhet a nyakonborított gyros ha a helyén kezeljük, de nem fér bele a túl kicsi pizza, vagy az elsózott kaja.
Mondom ezt úgy, hogy még sosem rendeltem attól a gyrosostól...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest