- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Alibaba gyros nincs telefonszám, nem lehet csak online regisztácioval rendelni egy -.....
Vagy csak én nem találom...
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz devil-k #2399 üzenetére
Ugyanarról beszélünk, én is így értettem, hogy csak azt kell kiemelni, ha valaki nagyon drága vagy olcsó, a többinek úgyis utána tudnak nézni az emberek.
Ha már sokan hiányolnak újabb gyros-os postokat, én majd a Gery gyrost ajánlanám egy tesztre, nyugodtan lehet rendelni is tőlük.
-
devil-k
nagyúr
válasz Real Ghoost #2402 üzenetére
Múltkor szemeztem a Gery gyrossal! Valaki 1 fotót lőhetne róla.
- mozi bolondéria -
-
albert8
veterán
Nahát maga maga cucc jó adag, még pitat , adtak amit már nem ettem meg. A hús rendben volt, nem ràgós, porcos, csontos csirke. Jó Csípős volt nekem bejött ! A burgonya alap iztelen mint sok helyen. Nagyon kevés zöldség volt nekem. Öntet elég és finom, de nem rajta volt, így még tettem rá A rendelés egy kicsit lassú volt, hogy a futár 30 perc körül kiért ez teljesen pozitiv. Meleg volt , kaja 1500- ért. Nem mondanàm rossznak, d ennyiért nem kiemelkedő.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz #76385920 #2405 üzenetére
Az a beef burger amire gondolsz ugye? Szerintem nagyon finom, akiknek mutattam haveroknak, mindenkinek bejött.
Az alkalmazottak tényleg elég gyakran cserélődnek, meg láttam már olyan táblát is ott, hogy eladó, v bérelhető a hely, vagy üzemeltetőt keres vagy ilyesmi, de ahhoz képest folyamatosan működnek.
-
devil-k
nagyúr
-
wandam
csendes tag
Én is pont nem rég rendeltem tőlük A zöldségre rá van öntve egy az egybe, de teljesen rendben volt így. Tényleg nagy adag, gyorsan kihozták, a hús minőségre teljesen rendben volt, egyedüli bajom hogy kicsit íztelen volt, nem volt elég fűszeres. Lehet legközelebb kipróbálom csípősen.
-
törölt tag
Keszegsütő: ✔
Tessék menni kipróbálni. -
-
törölt tag
Nemrég?
Fájlnév: 399526_img_20150917_153737.jpgAzaz Szeptember 17, kora délután...
-
devil-k
nagyúr
válasz #33253120 #2421 üzenetére
Áh, már mi is szemeztünk vele. Egyszerű, letisztult dizájn kívülről, nem is kell más. Mi egyszer Lillafüreden voltunk, pár ott pisztrángozó van az erdő mélyén. Nagyon hangulatos, de a hal ott is horror áron van.
(#2426) local1
Pesti utca, Baba bolt jobb széle. a sarkon
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
válasz #05304832 #2426 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne, max a haltepertőt lehet rendesen szállítani, de azzal is megkérte az előttem lévő hölgyet, hogy ha viszi ne zárja be.
Elvitelre vettem a kaját, és én is kaptam instrukciókat, hogy hogy vigyem, hogy ne törjön össze a két kis szatyor a szűk 4eFt értékű kajával, meg mivel frissen sül, a gőz miatt nem lehet teljesen bezárni a kaját... -
törölt tag
Lesz ma nyitva valami, ahonnan lehet rendelni?
-
tahepa
senior tag
-
Peti78
őstag
Hol lehet jó steaket enni?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
törölt tag
Szombat ebéd, Don Pedro, helyben fogyasztva.
A Menü: Szalámis pizza, Spagetti Carbonara, Sztrapacska.
Rövid leszek:
A tésztaételek kinézetre jók voltak, viszont szinte ehetetlenül sós volt mindkettő.
Szalámis pizza: Kiszárítva, túlsütve, isznyatosan sós ez is...Erre vártunk több mint 1 órát...
Eddig szinte csak pozitív tapasztalatom volt a DonPedroval, de ez most alúlmúlt mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest