- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz ServerWorks #57800 üzenetére
mennyivel? nagyon sokkal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Shokkolo
addikt
válasz ServerWorks #57800 üzenetére
ezek még komolyan drágábbak
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
arpeen2
senior tag
A FirstPhone 27%-os számlájával gondok voltak a cimborám cége mikor el akarta számolni, nem tudom mi volt a pontos gond, de vmi miatt nem volt jó !
-
PindurAnna
Közösségépítő
Windows 7 oprendszernél a jobb alsó sarokba, hogy tudom beállítani azt, hogy a dátumot is lássam ne csak az órát?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
pohár
félisten
válasz PindurAnna #57804 üzenetére
szerinte csak akkor, ha duplájára húzod a tálca magasságát, ami szerintem nagyon undorító
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MODERÁTOR
válasz PindurAnna #57804 üzenetére
tálca -> jobb klikk -> tulajdonságok -> kis ikonok használata elől a pipát töröld, vagy amit pohár írt
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
RootRulez
félisten
-
sirály69
őstag
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
törölt tag
válasz Zola007 #57793 üzenetére
Ha a vágóélet nézzük akkor az előbb említett X5 pl kapható egyszerű élvédővel, vagy övtokkal ami a vágóélt teljesen, a fokát pedig valamennyire takarja, a kialakításból adódóan max lapjára tudsz megütni vele valakit, és akkor is csak a műanyaggal.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van olyan gyári megoldás amivel ezek szállíthatóak.
Az X20-hoz (amit én láttam) is van fejtok ami takarja az élét, és a fokot is, plusz extraként ha olyanod van fel tudod csavarozni a spájzban és úgy tárolni az eszközt.
Szerk.:
X5-el, és X25-el én is régóta szemezek, de félek hogy a család hozzá nem értő tagja(i) hamar elrágnák a fej alatti részt. Az meg nem működik, hogy a fasza fejsze az enyém, mindenki más a régit használja.[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Ismertek olyan esztergalyost aki most delutan letudna gyartani egy perselyt?
19-es kulso 14-es belso meret 35 hosszban.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
keccsa
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, megnézem ezt a Firstphone-t.
De ha van még tipp, jöhet!
A horror áron dolgozó multikon kívül manapság nagyon nehéz (majdhogynem lehetetlen) normális telefonkereskedőt találni, szinte mindegyik mutyizik valamit. Vagy klón, vagy szürke importos készülék, vagy nem ebbe a régióba szánták, vagy 0%-os ÁFA tartalmú a számla, vagy függetlenített készülékek, stb., illetve ezek tetszőleges kombinációja!Mindenki magának hülye!
-
Zola007
veterán
válasz arpeen2 #57812 üzenetére
Nem tudom hogy nézi el még mindig a NAV ezt a különbözeti adózást, nyilvánvalóan tömegesen "használtként" eladott vadi új telók
#57811) T_chris: én éppen nem a pici X5-re gondoltam, hanem nagyapám békebeli fejszéjére
A gumiszabály meg ez ellen nem véd, azt be lehet csomagolni 3x, úgy is akkorát lehet vele ütni, hogy édes egy mindegy.
Ez pont olyan mint mikor mentünk 2001-ben Hegyalja fesztiválra és egyik barátomnak kiszedették a beléptetésnél a hátizsákból a merevítősíneket, mert szerintük veszélyes. Tőlem meg a konyhai kiskést (kemény 4 centis pengével) kobozták el. Bezzeg az előző nap tűélesre köszörült 30 centis sátorvasakat bevihettem szó nélkül, mert az meg sátortartozék.
Nem attól lesz valamiből fegyver, hogy éle van. Aki fegyvert akar csinálni rossz szándékkal, az feltalálja magát. Sajnos[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz keccsa #57814 üzenetére
Vegyél Kínából.
Azok nem mutyiznak, alapból se számla, se gari..Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sto1911
veterán
USB kabelt be tudna merni valaki? Arra vagyok kivancsi mennyi aramot kepes atvinni.
-
keccsa
aktív tag
válasz keccsa #57814 üzenetére
Na, felhívtam a FirstPhone-t, ahol egy nagyon kedves hölgy azt mondta a szájával, hogy az a Note3, ami most van nekik, az EU ("bóti") garanciás, de tudnak hozni ugyanennyiért (?!) Samsung garisat is. Sőt, ígértek egy visszahívást is, ha megjön (1-3 hét) a készülék. Hát, kíváncsi vagyok!
Mind1, +látjuk...Még egyszer köszi a tippet!
Mindenki magának hülye!
-
hcs57
őstag
válasz sto1911 #57817 üzenetére
Bemérni nem tudom, de van egy tapasztalatom... vettem egy 2m-s kábelt, ha ezzel navigáltam, akkor merült a telefon az 1A-s szivargyújtós töltővel, az LG G2 saját kábelével pedig navigálás mellet nemhogy merülne, még tölt is.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
rolkaDb
aktív tag
Elado dolgaim:
babakocsi 22k
iphone4/5tokok 1k
AGK K518 blue 8kIphone 4-re zagg original folia, hasznalt tehat kicserelesre var. Aki ismeri a zagget annak jol johet, hogy kicsereltesse. 2,5k
Iphone 4 matt folia-600ft
Iphone 5 mattfolia, elore/ hatra.- 600ft/dbsims 3 eredeti lemez. (?)k
[TP-LINK TL-WN723N] - 1700ftpm-et hamarabb észreveszem!
-
sto1911
veterán
Az ebayes lehet felrobban Most vettem onnan toltot, az mondjuk jonak tunik. Elvileg kijon belole a 2A, es nem is melegszik, remelem ez jot jelent
A vasutallomas postajanal hol ingyenes a parkolas?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
eladó egy pár fekete Wharfedale VH-20 dipól surround. Hibátlan esztétikai és műszaki állapotban vannak.
Nem saját kép, de érdeklődés esetén küldök róluk képet.
-
-
sto1911
veterán
En egyszer az ukran-magyar hataron vonaton hoztam at egy baltat, egy szal papirba csomagolva.
Hataror kerdezi: Ez mi?
- Balta.
- Balta?
- Balta.Es tovabbment... Ugyis beledkotnek, ha akarnak, amugy meg nagyivben sz@rnak bele.
-
Calogero
addikt
GPS-es Black Camel autós kamera eladó garanciával és hozzávaló tokkal
25 000 Ft.
[link][ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #57839 üzenetére
Na akkor végül is abban maradtunk, hogy mindannyiunk szerint törvénysértő, de mivel nincs más, ezért csak kiviszem a baltát és a vadászkést
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
adam432
tag
válasz ServerWorks #57789 üzenetére
Nem ismerem ezeket a helyeket. De inkább valami visszafogottabbra gondoltam, ahol a baráti társaság leülhet, beszélgethet, italozhat, szórakozhat. Batthyány borozó, Mexican, Belga?
„Si vis pacem, para bellum.”
-
-
copass
veterán
válasz adam432 #57841 üzenetére
roy café tök nyugis és igényes, van egy felső termük ~20fős asszem.
a belga szerintem qrva drága és túlértékelt hely.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
pohár
félisten
válasz copass #57843 üzenetére
megtehetik, mivel belga sörök tekintetében monopóliumnak számítanak a városban
-
mezis
félisten
válasz XtremLor #57830 üzenetére
Én az eBay-ről rendeltem olyat, aminek két USB kimenete van, 1,6 A és 2,0 A-es. (Remélem jól emlékszem.)
Teszteltem kb 1,5 A-es terhelésse (nem hosszú ideig)l, rendben működött. Kis terhelésnél viszont 5.4 V-ot adott ki és ezt két egyszerü Nokia mobil is soknak találta. (Azt írta ki, hogy a töltő nem megfelelő. Egy Shottky diódát közbe iktatva már rendben töltött.)mezis
-
South Velen
addikt
Hali.
Core i5 2310 processzoromat downgrade-elném (nyilván ráfizetés ellenében).
Pentium Gxxx / Gxxxx széria érdekelne legjobban. Legalább 15K-t szeretnék kapni ráfizetésként.
Priviben keressetek. -
Adonimus
senior tag
Eladó holmik:
Ps2slim(chippelt) (utolsó kiadás!!)+50jàték+gyàrikar+gyàri memokàrtya, kàbelek.
[link]
+összes kábel, átalakító
8mb Sony memokártya
gyári kar
alku nélkül: utángyártott kar
rengeteg játék, (pl: Tekken4-5,cod3, jégkorszak, colin4, Star wars3, Jackass, gta, stbstb... de bármi letölthető hozzá.)
Cd tartóHibátlanul működik, nem mindenáron eladó, csere érdekelhet.
Ára: 23.000FtMagnat Power Bull 3000 mélynyomó Jensen csőben
nagyon szép állapotban van.
Magnat Power Bulll 3000 hangszóró:
30cm átmérő
4ohm
300W RMS/600W MAX
18-2000Hz frekvenciatartomány
Láda:
Jensen Galaxy 300
11.000Ft
képUltimate autós erősítő |2-4ohm|560Watt!kék LED. (4 csatornás)hibátlan!
560Watt!! 4 csatornás.
Hidalva: 4ohm: 2x280Watt
képek, termékinfo
11.000FtEdnet 5.1-es fejhallgató, USB erősítővel, mikrofonnal. Hibátlan
[link]
- Frekvenciatartomány: 20-20kHz
- 2,5m kábel
- Valódi 5.1 hangzás
- Állítható, kényelmes fejpánt
- zárt, a fület körül ölelő kialakítás
7.000FtMTX ThunderPro 500wattos autós mélyláda. (gyári)
[link]
11.000Ft06308751329
Írj vagy hívj bátran, megegyezünk.adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest