- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Én is jól megsz*vtam a "kis" zuhival....
Ki kellett menni a Szabadtéri Színpadhoz a kamerákat véglegesíteni (nem esett). Aki volt már arra tudja, hogy egy egy kb 2m x 3m-es kis kuckóba van berakva egy szem őr, asztal, számítógép, pár kacat és egy rackszekrény társaságában...
Szóval kimentem, kb 6-8 munkás épp a helyiség előtt ásta felfelé a területet, hogy oda is járda kerül, és kialakítják a vízelvezetést....
Na erre leszakadt az ég. Már vagy 15 perce szakadt amikor megvagyok, ajtó kinyit....
Minden irányba 4-5 méter távolságba 20-50 cm mély közötti víz... Én sportcipőben....
Nem röhögtem... Kb 20 percig vártam, hogy hátha csendül... Nem tette. És ráadásnak a víz is odafolyt mindenhonnan. Cipő le, zokni le, csobb... Séta ki...
-
Nooki
tag
Eladó Konfig Pentium Dual Core E5500/2GB/500GB/ATI4550 22k
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #56540 üzenetére
én a 88-as szabályt tartom, tehát este 8 után és reggel 8 előtt nem zargatok senki semmivel, csak ha neki fontos dolog vagy közeli barát
(#56542) perge666: nekem van a telón egy SilentTime alkalmazás, be van állítva hogy 10-kor kussba teszi a telót reggel 8-ig, kivételt is be lehet állítani, így ha pl. tesóm hív, akkor kicsöng hajnal 3:52-kor is (tesztelve )
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shokkolo
addikt
Urak, újfent keresek valami normális 450W körüli tápot.
Ismét hozzám került egy gyanúsan táphaldoklós gép... és helyre kéne pofozni.
A felállás pedig:
Elhoznám, tesztelném a géppel, hogy tutira menjek h. táphiba, ha igazam van akkor viszem is a pénzt (vagy utalom, kinek hogy jobb), ha nem akkor sör/csoki kiséretében a tápot visszaadnám.Ha valakinek van ilyesmi tápja és vállalhatónak tartja a kérésemet, az jelezzen.
KöszönömIlletve ugyanabbe vasba keresek valami hűtőt ami megbírkzik egy Q6600 -as procival (Core 2 Quad).
Ami benne van, kezd haldokolni, néha nem hajlandó indulni a venti rajta és valami spéci packard-bell brand cooler van rajta. Ha lehet, ledobnám róla azt is.
Túl sokat viszont erre nem tud szánni a gazdája
Ha van valakinek esetleg ne tartsa magába"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
ngabor2
nagyúr
Tudtok ajánlani gázszerelőt, aki a jövő héten tudna jönni egy sürgős munkára? Kb. 2-3 méterrel kellene megtoldani/áttenni egy gázcsövet, amit (szerintem) könnyű nyomás- és gázmentesíteni, a megbontási pont előtt fél méterrel van rajta csap. A megszokott szerelőnk nem kicsit van elhavazva.
-
Aki közületek Firefoxot használ,működik neki rendesen?
Nekem tegnap óta fagyogat,lassú,adathibát ír ki,nem tölti be sokszor az oldalakat..........Először vírusra gyanakodtam,de átvizsgáltam a gépet,de semmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Adonimus
senior tag
válasz perge666 #56542 üzenetére
Ezért kell 2 telefon. Az egyiket csak a szűk család, baráti kör tudja, a másikat meglehet adni mindenhol. Ha valamit épp nagyon el akarok adni akkor bekapcsolva hagyom a telefont, pénzért felkelek bármikor, de ha csak olcsó bigyót árulok éppen akkor kikapcsolom éjszakéra. A másik számom mindig él, mert ha meg baj van a családban vagy valami, legyek már elérhető.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
atike
nagyúr
....vagy akkor valami hívásszűrű program, nagyon durván jól paraméterezhetőek, és eszméletlenül sokat tudnak... Ha van root is a telón, akkor messze a legjobb a Root Call Blocker Pro.
-
-
Morgal
aktív tag
valaki használ Sony NEX-6 fényképezőt?
-
senior tag
4 hónapos Acer E1-570G - i3-3217U / 4Gb DDR3 / nVidia GT 720m / 2.5 év GARANCIA
Ár: 99.900.- Ft
(E-digital -ban 129.900.- Ft 2 év garral)--->>> További eladó LAPTOPokért kattints ide, vagy írj nekem! <<<---
[ Szerkesztve ]
-
Valaki1000
csendes tag
Üdv.
Nincs valakinek reálisan jelképes összegért vagy sörért, kóláért felesleges 4-6 GB-os vagy hasonló IDE laptop vincsije? természetesen működő.Debrecenben elmennék érte.SMS vagy privát és hívlak.Köszönöm. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Előhívatnék pár (69 db) digitális fényképet, semmi extra, 9x13-10x15-ig lehetnek köztük képek.
A kérdésem az lenne, hogy a Rossmann-on kívül van-e más mód előhívatni? Gondolom a fényképészek is megcsinálják, de drágábban is dogloznak, mint az előbb említett üzletek...
Mit tudtok ajánlani?
KösziR
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Salex1
őstag
válasz perge666 #56567 üzenetére
Én a myProfiles-t használom. Itt be lehet állítani profilokat, szabályokat létrehozni. Pl.: Éjszaka halk, média hangerőt is leveszi és nem rezeg. De lehet vele adott WIFI hálózathoz, vagy helyhez (esetleg NFCtag-hez) kötötten is profilt létrehozni.
Rootrulez: TennoFotó, MédiaMarkt ...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #56573 üzenetére
Nézegettem ezt a Cewe fényképkidolgozást, amihez a Rossmann irányít. Itt a "19 Ft-tól" azt jelenti, hogy hogy a végösszeg 3,519 Ft lenne, tehát 51 Ft darabja. Míg az eDigital is partnerségben lehet, ha tőlük megyek el az oldalra, akkor ugyanazok a képek "csak" 2,346 Ft-ba kerülnek (34 ft/db). Érdekes...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
ngabor2
nagyúr
Valaki tudna nekem egy földhurok leválasztót gyártani? Tudom, hogy 2 db 10nF/250V kerámia kondenzátor, de a forrasztási tudományom se áll a helyzet magaslatán. F csatlakozóval kellene, vagy apa-anya párossal, vagy kevésbé jó esetben apa-apa párossal (anya-anya toldóm van, csak az plusz egy csatlakozás). Minél rövidebb kivitelben lenne rá szükségem.
A bejövő koax kábelen a harisnya és a mag között elég szép feszültség van, szerelés közben többször megcsípett. Elég kellemetlen volt. Volt egy régi leválasztóm, de azt sikeresen széthúztam, eltört benne a forrasztás, ráadásul valami érdekes koaxra volt pakolva.
-
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
- 1 db Kingmax 2 gigás DD3-1333 Mhz SO-DIMM 3000.-
- 2 db 512 megás DDR-400 1000.- / darab
- 1 db 256 megás DDR-400 500.-
- TP Link Range Extender (részletesen) 6000.- -
ngabor2
nagyúr
válasz Irmscher 353 #56581 üzenetére
Nem, digi.
De legalább nem csíkosodik a kép, és eddig úgy tűnik, a tévék se akartak tönkremenni (talán a tévében alapból benne van a leválasztás). Szerencsére ritkán kell a csatlakozásokat szerelni, de valahogy jobban érzem magam, ha nem ráz a koax.
-
kungzi
veterán
nem tudja valaki, hogy mi az új Pepsi reklám zenéje?
-
Shokkolo
addikt
válasz kungzi #56586 üzenetére
be tudod linkelni youtube -ról h. melyikre gondolsz?
Vagy ha a Messisre gondolsz, akkor az Major Lazer - "Watch Out For This"[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
lorcsi
veterán
-
belinho
senior tag
Üdv!
Egy régebbi ismerősöm megkeresett, hogy lenne egy álláslehetőség, interneten végezhető munka, de nem mondott semmi konkrétat, meg kéne hallgatni egy "profi" előadást, ahol felvilágosítanak miről lenne szó.
Minden csütörtökön este 7-kor szokott lenni Debrecenben az előadás.
Valaki esetleg hallott már erről, vagy vett részt ilyenen, vagy esetleg tudja miről van szó?
Gondolom ilyen adj el 10 darabot és kapsz belőle zsét vagy valami hasonló lehet. -
Laraxior
titán
válasz Laraxior #56474 üzenetére
Samsung SSD: 16 ezer. Jövő héten vihető. (~300GB írt adat, 3 nap működési idő)
Winchester elkelt."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
drogery
tag
Sziasztok,
keresek DDR3 1600mhz 2x4gb kit-et az asztali PC-mbe.
Ugyan itt Gigabyte HD6850 1Gb eladó. -
(Bundás)
addikt
17"-os hibátlan TFT monitor = 5.5e Ft
HP Elitebook 6930P B kateg, P8700, 2GB, 160GB, 14.1", jó akku, újszerű töltővel = 45e Ft
<- hdd nélkül 40e
HP Compaq NW8000 Pentium M 1.86 GHz, 1GB, 60GB, 14", akku nincs = 15e Ft
Dell D610, 1GB, Wifi, ~1-1.5 órás akku, jó állapot, hdd-töltő nélkül = 12e Ftgyári HP 65W 18.5V 3.5A tüskés töltő, 1x használt = 4.5e Ft
HDD Caddy, beépítőkeret több típushoz = 4e Ft
Külső laptop DVD keret 12.7mm ide és sata-hoz = 3e Ft -
törölt tag
válasz Irmscher 353 #56581 üzenetére
A földhurok nem a szolgáltatótól, hanem az épület elektromos hálózatától függ, hogy kialakul-e vagy sem.
-
Salex1
őstag
Valakinek nincs véletlen egy felesleges vga kábele? Sör/csoki /nfc tag/pár száz forint kategóriában
-
mezis
félisten
válasz ngabor2 #56579 üzenetére
Üdv.!
Nem érdemes barkácsolni ! Nincs a világ végén a Mester u. Galvanic Isolator 5-2400 MHz kell neked !
mezis
-
mezis
félisten
válasz #65675776 #56597 üzenetére
Nálam a UPC kábel árnyékolása és a védőföld között egy kis zseblámpa izzó világított. Néha kiégve találtam. Akkor csavartam be egy Galvanic Isolatort, amikor a képcsöves TV-met laposra cseréltem, aminek meg olyan Sokol rádió szerű a saját hangja. HiFi toronnyal összekötve meg mindent elnyomott a hálózati búgás. (Nincs optikai bemenete a HiFi erősítőmnek.)
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest