Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Aryes #151861 üzenetére

    Kronotexből tetszett meg két konkrét minta de főként azért mert több webshopban is ahogy elnéztem a képeket nagyon élethű a mintájuk (persze, tudom hogy a weboldalakon lévő kép sokszor köszönő viszonyban sincs a valósággal, ezért is akarnám megnézni) viszont nem tudom, lehet kicsit túl "vintage" stílusúak én pedig valami modern-t szeretnék de annyira szép a fa erezet mintája, hogy látnom kellene.

    Timeless Oak

    Atlas Oak Coffee

    Persze ha más nem feltelefonálom a pécsi/budapest boltokat hogy hátha tudnak küldeni termékmintát, persze kifizetném a postázást meg a minták árát is, pont az OBI-ban vagy a Diego-ban láttam hogy van ilyen a webshopban, hogy lehet kérni termékminta darabokat.

    Csak gondoltam megpróbálkozom itt a fórumon is, hátha szerencsém lesz mert egyben látni a nagy darabokat még jobb lenne.
    Köszi a tippeket a parkettatechnikában még nem voltam de egyébként már nem egy túrát csaptam a városban és már kicsit unom is meg sok helyen többségében kicsi a választék.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák