-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz nem_tom #2846 üzenetére
Nem sokkal előtte írtam le, hogy ebben a részben 40-es str és dex-nél kapod a scaling bonus 85%-át, tehát ott van a soft cap.
Faith és int-nél 50 a soft cap.
Vitality-re is igaz, hogy 40-ig elég jól nő, utána kevésbé. 50 fölött meg alig.[ Szerkesztve ]
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
nem_tom
őstag
válasz Šolaire #2852 üzenetére
Igen, ki van kapcsolva.
(#2853) MageRG: Erről nem hallottam. Ez segít kiszűrni őket? Azért fain, hogy egy buzeráns csaló miatt elölről kell kezdenem.
(#2854) cyberkind: Tehát akkor nem csak nálam fordult ez elő. Szóval ez egy általános bug.
(#2855) MageRG: Szóval ezt jelenti a soft cap. Nem sikerült megfejtenem mikor a DS wikit olvastam. Köszi!
Summa summarum: Nem kell újra telepítenem a játékot, csak feltelepítem a Watchdogot és újra kezdem. Hasznos infók, köszi srácok!
-
nem_tom
őstag
Nemrég megküzdöttem Pharis-sal a Darkroot Garden-ben. A harc során lezuhant a szirtről, így már a cuccait nem tudom megszerezni? Az íját szerettem volna magamnál tudni.
-
nem_tom
őstag
Ezt jó tudni. Őszintén szólva én a nemét sem tudtam megkülönböztetni. Örülök, hogy tízen x próbálkozás után végre le tudtam gyűrni. Nem mintha olyan nagy sztár lenne (bár azért nem is gyenge), de eléggé megkeserítette az életemet azzal, hogy folyton a többi ellenséghez hátrált.
Ha már témánál vagyunk, a Havel szettes emberke a torony aljában maga Havel, vagy valaki más?
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz Rony949 #2863 üzenetére
Ezen szoktak vitatkozni.
Ha ő maga Havel, akkor miért van a páncélja és a fegyvere Anor Londoban?
A gyűrű leírása (amit dob) szerint a meg Havel követői hordtak ilyet. Arról szó sincs hogy Havel maga hordta a gyűrűt.Az egyik teória szerint amikor Havel kiesett a pixisből az egyik követője átvette a helyét, és őt zárták be helyette. Ő meg ki tudja hol van száműzetésben.
-
-
nem_tom
őstag
válasz Kvelstadt #2865 üzenetére
Most így hirtelen nem ugrik be, hogy melyik boss-ról van szó.
Viszont ezt nem tudtam. Végül is ha Gwyn mellett harcolt a sárkányokkal akkor logikus.(#2866) MageRG: Na pont ezen tényezők miatt lett gyanús nekem is a dolog. Szerintem ez a teória áll közelebb az igazsághoz.
-
MageRG
addikt
válasz vorosmarti #2869 üzenetére
Ancient soldier Varg és a hírhedt gank squad.
-
Rony949
őstag
válasz vorosmarti #2869 üzenetére
Igen-igen, meg most eszembe jutott a Darklurker-es Havel is. Na de hagyom is az offot.
-
nem_tom
őstag
Ezen leírás alapján próbáltam megfejteni, hogy pontosan miképpen is megy a csere folyamata a madárfészekkel, de csekély angoltudásom beletört. Valaki leírná, hogy mi is a lényeg? Azt még értem, hogy miért-mit kapok.
Másik kérdés. Ha egy covenantban felajánlások által magasabb rangra kerülök az lenullázódik ha kilépek belőle, illetve NG+ -ban?
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
válasz nem_tom #2876 üzenetére
Lerakod az itemet, fogod magad és kilépsz a főmenübe. Betöltöd újra a játékot. Ott az új item.
Hülye megoldás, de itt és a Demon's Souls-ban sajnos csak így lehet csere-berélni. A 2-ben, illetve 3-ban már elég csupán leraknod és egyből ki is cseréli a játék, tehát kilépni se kell.
[ Szerkesztve ]
-
MageRG
addikt
válasz nem_tom #2876 üzenetére
A covenantos dolog:
Ha Oswald (a harangtornyos fickó) segítségével lépsz ki, akkor biztos nem nullázódik a rangod.
Egyébként árulásnak vehetik (ezt még nem teszteltem minden esetben), és nulláznak.
NG+-ban úgy látom mindent nulláznak."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
nem_tom
őstag
Értem. Hát azt hiszem én nem fogok szórakozni Oswald -al, úgy is csak arra kell a rang, hogy megkapjam az értük járó egyedi cuccokat. Azt elég csak egyszer teljesíteni.
(#2877) Rony949: Zsír, köszi! Egyébként beszarás! Nem is tudtam, hogy számomra értéktelen kacatokért ilyen értékes dolgokat csereberélhetek. Megéri szörfözgetni a Dark Souls Wiki-n.
-
BOBAKILL
őstag
Hali srácok. Valaki tudna segíteni Demon's Soulsban? [link]
Köszi. -
MageRG
addikt
Vótmá? Bazuzo Souls (videó)
-
Šolaire
veterán
Végre Praise the Sun
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
-
Šolaire
veterán
Jó korán elrendezte ez a Lautrec gyerek a Firekeepert. Pont össze is szedtem a kedvenc cuccaimat megyek megbüntetem jól a haverjaival együtt
“Praise The Sun” \[T]/
-
MageRG
addikt
válasz Šolaire #2894 üzenetére
Azt próbáltad már, hogy Anor Londoban, ahol meg kell vele küzdeni, felállsz a galéria korlátjára, és lenyilazod?
Ha jól csinálod, ő is és a haverjai is kirohannak a kastély elé, ott meg agyonverik őket a giant sentinelek.
Jó kis glitch."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Šolaire
veterán
Mivel régen játszottam lehet volt is róla szó.
Fehér karika lóg a levegőben már háromszor láttam. A karakterem fejénél arany színű füstszerű effekt amit hang is kísér. Ezek mit jelentenek?[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
MageRG
addikt
válasz Šolaire #2897 üzenetére
A fehér karika az azt jelzi, hogy valaki ott sütött el egy miracle-t.
Ha van neked is papi varázslatod és közel mész hozzá, akkor a spell ikonján is megjelenik a karika. Ilyenkor erősebb a spell.
Az aranyfüst passz. Nem vagy megmérgezve?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest