Hirdetés

Aktív témák

  • Kvelstadt

    veterán

    Na szóval, dark sigil, Anri questline, ending, miegymás.

    1. Elszőször is, ugye meg kell szereznünk Yoel-t, amit rögtön a vordt bossfight után megtehetünk, miután ávittek minket az undead settlement legelején lévő bonfire-hez.
    2. Találkozzunk Anri-val a road of sacrafice-on, és beszéltessük ki teljesen.
    3. A deacons of the deep bossfight után beszéljünk ismét anrival, ezuttal firelink shrine-ban.
    4. Mielőtt lemennénk a catacombs of chartus-ba húzzuk ki az 5 szintet Yoel-ből, mert ha ezt nem tesszük meg akkor meg fog halni amint beléptünk a catacombs-ba és onnantól bukó a questline. Ha e megvan, akkor a kövi alkalommal megjelenik Yuria, Yoel holtteste közelében.
    5. Előbb vegyük az irányt a catacombs felé ahol kétszer is találkozhatunk Anri-val, és beszéltessük is ki teljesen mindkét alkalommal. Elször az egyik folyosón lesz még a bonfire előtt, másodszor pedig a volnir bossfight előtti híd közelében. Ne a hídon menjetek át hanem jobbra van egy ösvény, és ott fog állni a végén.
    Ez után le lehet menni a demon ruinsba ahol jobb kéz felé a slumbering lake-nél lesz egy barlangbejárat, ahol ott lesz Horic. Megtámad minket, és megölhetjük vagy otthagyhatjuk, a wuestline-t nem befolyásolja.
    6. Legközelebb Anri-val a boreal valleyben a yorhska curch bonfire-nél találkozhatunk és beszélhetünk.
    7. Na most itt majd kijavít aki tudja, mert én nem jártam a másik utat de, a bejárattól balra a szobrok között ott van egy pilgrim, és ha őt megöljük akkor megmentjük Anri-t, viszont úgy tudom ez esetben bukó a questline vége és az ending.
    Szóval én hagytam a pilgrimet és továbbmentem.
    8. Miután megvan pontiff és elindulunk anor londo felé, a liftes csigalépcső előtti terembe meg kell ütni a szobrot ami egy illuzió fal és mögötte ott lesz a pilgrim, aki ad egy itemet amivel befejezhetjük az anri/dark sigil quetline-t és ezzel meglesz a dark sigiles ending is.
    A hosszú folyosó végén ott lesz Anri holtteste, használjuk nála az itemet. (úgy működik hogy ne legyen semmi a kezetekben, tehát vegyétek le vagy tegyétek el a fegyvert addig) Odamész a fejéhez és interakció gomb.
    Ezzel meg is kapod a maradék 3 dark sigil-t és egyenes út a dark sigile endinghez.

    lehet kicsit kuszán írtam le de remélem ki tudtok jönni belőle.

    Solaire elvtársnak meg javasolnám hogy ezt dolgozza meg vagy készítsen egy hasonlót de persze szebbet/jobbat és menjen is be az összefoglalóba, hogy ne keljen mindig újra elmagyarázni.

    De addig is én megjegyzem hogy ha legközelebb valaki kérdezi akkor az "Anri questline" szavakra rákeresve megtalálhatja ezt a hsz-t.

    Köszöntem a figyelmet és nyugodtan jöhet, ha valamit kihagytam. Együtt pöpecre tudjuk csiszolni ezt a questline leirást és hatalmas segítség lehet többek között snake78 fórumtárs számára. :)

    "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Aktív témák