- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz WATERDACA #21747 üzenetére
Mivel FPP a játék ezért én is törekedek a magasabb FPS számra, de mivel nem nehéz még Very Hardon sem ezért engedek egy picit a teljesítményből a jobb grafika érdekében. Ha tényleg kihívás lenne a játék, nehezebb lenne, akkor visszavennék a grafból hogy ne fogjon vissza az alacsony FPS szám.
Üdv. Johnny
-
Maelephant
aktív tag
-
lo_jo
senior tag
válasz WATERDACA #21753 üzenetére
Kérdezi a faszi is, hogy ezt honnan tudja V, a válasz meg valami "always know your cyberware". Függetlenül attól, hogy neked mid van
Egyébként mire ide jutsz, már a nomád sem nomád teljesen, bent élsz a városban, Jackievel dolgozol, a cinematic alapján elég tartalmas életet élve. -
WATERDACA
őstag
Lehet hogy te emlékeztél rosszul, itt pl. nem szerepel ez a dialógus.
u wanted, i got it \o/
-
jonnyjoker01
veterán
Nomad kezdéshez: sok helyen olvastam hogy odaadhatod a kocsidat a játék elején valakinek, ez mikor és hol történik? Mert én nem találkoztam semmi ilyen szituációval.
Üdv. Johnny
-
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #21756 üzenetére
picit később lesz, a főszál valamelyik része után
( talán a Clouds vagy Evelyn megtalálása után jött az üzenet a koordinátákkal . de én nem adtampontosabban a másik szálon, Rogue-al való találkozás után, mikor Panam-ot kell hívni először) [ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Elég durva textúrahibák vannak 1.2-vel nálam... Nem tudom, driver frissítés segít-e (21.2.1, januári). Vezetésnél mintha lassabban állna meg a verda, Q betűvel végigmegyek a 3 nézeten, utána egy ideig nem enged váltani plusz most is simán elkóricál, csak nézem, ahogy a 30 méterből lassan 50, 100 majd 200 lesz
A töltési idő megnőtt (5400-as HDD), gyorsutazásnál jó pár másodpercig csak fekete képernyő, de utána is lassabban tölt be. Az NPC-k a semmiből jelennek meg idpnként előttem, ez felteszem a textúragondnak köszönhető. Továbbra is gyönyörű a játék és mintha tényleg simább lenne. Lövésem sincs, milyen beállításaim voltak 1.12-ben.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
proci985
MODERÁTOR
vissza is veheted tole par udito arabol .
looser: probald atrakni SSDre, ugy gyorsabb es stabilabb toltesre a Witcher3nal is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
looser
addikt
Nem Jackie kéri el és utána "felspécizve" kapod vissza? Talán gyorsabb lesz.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Puma K
nagyúr
válasz looser #21758 üzenetére
Én már 2006-2008-tól kezdve alapból 7200 RPM-es HDD-ket néztem-vettem-javasoltam.
Eszembe nem jutott volna hogy ránézzek az 5400 RPM-es HDD-re vagy egyáltalán megemlítsem azt bárkinek is.Aztán most így 2021-ben felbukkan valaki által említve hogy játékhoz HDD meg ráadásul 5400 RPM-es is. Nevettem egy jót
Még a legfilléresebb SSD-vel is jobban jársz amire csak játékot pakolsz.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
looser
addikt
válasz proci985 #21759 üzenetére
Van egy régi 850 pro 256GB, amin a rendszer van, végül is elfér, csak eddig sem volt sohasem gond.
(#21761) Alpi.: ez simán lehet, akár töltésre, akár textúrákra vonatkozólag.
(#21762)Bakker, ez eddig fel sem tűnt, pedig sokáig használtam Jackie motorját. Ő kéri el egyébként a verdánkat és pár nap múlva visszaadja. (#21763) Puma K: jogos, de ez 8 éve megvan, hibátlanul teszi a dolgát és igazából nekem megfelelt mindig a sebessége. Amiért választottam, az a csend. Alacsony fordulatszámú ventik vannak a gépemben, pont emiatt. Ha valami beindul, az a vga hűtése, de játék közben az igazából nem számít. Hát ennyi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz looser #21764 üzenetére
Igen, egy 62GB-ot foglaló játéknál az 5400-as HDD az egy komoly lassító tényező, sőt, ilyenre valszeg nem is tervezték már a játékot. Gondolom azért legalább töredezettségmentesítést szoktál csinálni.
Egyébként érdekes módon kevés dolgot tart ram-ban a játék, szóval marad a HDD ha kell valami.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
aktív tag
válasz looser #21764 üzenetére
Nomád háttérrel, elejétől tech beállítottsággal tőlem ugyan soha nem kérte el Jackie a verdát A motorjánál tényleg volt egy olyan, hogy mikor megmutatta, tudtam neki tippeket adni és később, mikor megörököltem már fel volt tuningolva... talán még kommentelte is V, hogy megfogadta a tanácsokat. Összehasonlítási alapom mondjuk nincs másik háttérrel, még mindig az első végigjátszás megy.
Nem arra gondolsz véletlenül, mikor csajozás miatt kéri el? Mert az szerintem nem opcionális, a sztori fix része.[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Örülök, hogy egyikötök sem említette a vadász és a medve viccet
(#21768) ratcache: dettó (első végigjátszás, nomád) közben gemcraftozok, az a másik kedvenc, de van, hogy napokig csak olvasok, utána játszom újra. Szóval akkor az tényleg része a storyline-nak, nem opcionális.
-
sixpak
nagyúr
Aloha!
Van valakinek tippje, hogyan lehetne elállítani az esőt?
Kb. 30 órája zuhog az egész mapon, a fő szál már rég befejezve, csak mászkálgatok, de esőbe nem fasza, már Eric Draven, can't rain all the time szavaiban sem hiszek.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akit érdekel, tök faszán megy a játék Linux alatt Radeonnal. Csak legyen 21-es mesa (azaz friss nyílt driver) az adott disztrón. Pont olyan jól fut mint Windows alatt, nincs FPS különbség.
CJ4567: hűha, akkor az igen brutális sniper sebzéseket fog eredményezni egy jó buildnál!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #21766 üzenetére
7200RPM-es HDD-ről már nincsenek nagyobb gondok, 1.06 körül volt nálam a legrosszabb a textúra betöltés, 1.1-el már egész jó volt, 1.2-vel nem játszottam annyit, hogy erről tudjak nyilatkozni.
Ami feltűnt 1.2-vel, hogy egyes hangok is mintha meg lettek volna változtatva, pl. a crafting, és a szétszedés hangja.
No Sana No Life
-
Topikgazda
Milyen hangkártya?
Van a Vezérlőpult -> Hardver és Hang -> Hang -> (megfelelő hangeszköz) -> Speciális fül alatt olyasmi, hogy hogy Jelminőség javítás? Ha igen, akkor azt pipáld be (nálam nincs (enyém az alsó kép), de egyes Creative hangkártyáknál állítólag van ilyen, a felső kép az internetről van):
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyen egyik Creative vagy Xonar kártyámnál sem volt. De nála szerintem nem ez lenne a megoldás, a hang problémák a játékból származnak. A protondb-s reportokban is sokan panaszkodtak hang problémákra. Az alapértelmezett formátum állítás viszont már akár csinálhat is valamit.
Ez az audio enhancements dolog egyébként általában csak a tudtodon kívül rárak egy kis EQ-s kiemelést a mély meg magas hangra amitől neked jobban fog tetszeni, de pl. ez miatt értelmetlenné teszi a minőségi zenehallgatást.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Alpi.
addikt
Nekem megoldódott a hang probléma ! Soha nem volt zene nálam. Nem szóltak a rádió-állomások, nem hallottam Hanako-t zongorázni, a koncerteken, disco-kban némán táncikáltak az emberek. De ma !! Ma beléptem és zene szólt a rádióból !!
Mindehhez az kellett, hogy előtte platformot cseréljek. Am4, 3800X helyére beraktam egy 1151-et. 9900K-val. Lap, cpu változott. És a zene ![ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
zkxdn
őstag
Amúgy... ilyeneket szabad?...mármint crash me mod meg stb
így sose lesz jó állapotban a játék ha pár agyament letölt ilyeneket és minden egyes patch-nél elmondja (vagy kirakja youtube-ra) majd hogy neki szar meg összeomlik és közben ilyen mod-okkal van felszerelve
Okés tudom hogy Ápr 1, de amúgy vannak ilyenek?[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
A moddolás saját felelősségre történik, ezért nem vehető elő a CDPR. Amúgy meg ettől függetlenül szerintem a CDPR -nak joga van bizonyos modokat eltávollítatni ha azt látja jónak. Ettől még nem állhat minden hülye gyerek mellé oda, hogy azt figyelje, hogy milyen modokkal teszik tönkre adott esetben a játékukat, az ő bajuk.
Én a Skyrimet, Fallout 3 és 4-et agyon modoltam de tisztában voltam vele, hogy ez mivel jár(hat) (pl sok kifagyás). Hiába csináltam mindent a leírásoknak és guide -oknak megfelelően, Vortexxel, elvileg minden hibát kiszűrve, mégis voltak crashek, néha elég sok. Eszembe nem jutott volna egy percre se, hogy ezért a Bethesdát hibáztassam.
Na most ha valaki letölti a direkt a crash-et előidéző modot (létezik ilyen hülye?) akkor azért csak ő saját maga felelős érte.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Topikgazda
Amúgy... ilyeneket szabad?...mármint crash me mod meg stb
Miért ne?
így sose lesz jó állapotban a játék ha pár agyament letölt ilyeneket és minden egyes patch-nél elmondja (vagy kirakja youtube-ra) majd hogy neki szar meg összeomlik és közben ilyen mod-okkal van felszerelve
A mod-hoz kell egy másik MOD (CyberEngineTweak), majd be kell állítani hozzá egy hotkey-t.
Szóval csak akkor fog összeomlani, hogy ha beállítottad magadnak, aztán megnyomod a gombot. Hogy van/lesz, aki visszaél vele? Ja kérem, a Youtube hate videók 95%-ban hasonló elvűek (kikényszerített hibák).A fórumon jól vette ki magát, a többség viccesen lekezelte ("nekem nem kell hozzá mod"-tól az olyan, hogy "de jó, nekem sose omlott még össze, ideje megtapasztalni"-ig), bár volt olyan, aki értetlenkedett...
Okés tudom hogy Ápr 1, de amúgy vannak ilyenek?
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
Mit tudsz tenni ellene?
Amikor a saját édesapám azzal jön, hogy látott a Facebook-on ilyen teljesen bio alapanyagú értisztító kúrát, és ki akarja próbálni. Miközben nem tudom meggyőzni, hogy elmenjen orvoshoz, mert 'adnak egy marék gyógyszert, amiben azt se tudod, hogy mi van'...
Ha valaki arra vágyik, hogy mesterségesen kreált gyülöletvideókat nézzen játékokról, és eme igényére talál kielégülést, akkor hogy győzöd meg, hogy amit lát, az fals és félrevezető?
Ezen nem fog változtatni egy ilyen mod megléte vagy nemléte...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Winne
nagyúr
Ez végül bekerült a játékba?
Quadra Type-66 Reaver
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs